hej & hå. här var det livat med kommentarer. NOT!

dagen har gått i 180 .. jobbade 8-12.30 & var uppe i skogarna & snurrade med P. åkte hem - sov - tillbaka 15.30 - 21.30 .. är ganska död nu, och även imorgon blir det 10 timmars jobb.
idag har jag inte svettats lika mycket. det var som värst igår. kändes som jag kommit i övergångsåldern fan. HATAR att svettas om det inte är på gymet. fy! ofräsh AB! märkte att om jag åt JS så fick jag mer krafter, men det är fortfarande helvetes mycket att få i sig dagligen. heeelp :( & idag har det vart hemskt med suget också .. & detta sug har jag inte haft nu på typ 9 - 10 veckor .. på lunchen på jobb så satt en arbetskamrat med kyckling, ris & rödlök. ÄLSKAR KYCKLING. luktade ljuvligt! sen har jag fått upp hamburgare, pizza, kebabtallrik & allt det där onda i skallen idag. & PANNKAKOR! jag hoppas att detta sug försvinner snart. skulle kunna DÖDA för en hamburgare! :( & det är inte dessa tankar jag vill ha! det var dessa tankar som fick mig FET !!!!  fy bövelen! ser faktiskt fram emot min födelsedag då jag får äta lite gotte. tror absolut det kommer bli lättare efter första veckan.

jag har bestämt mig att gå på denna tills jag når en viss vikt .. och det är alltså minus 30 kg - 35 kg. sen övergår jag igen till min förra diet, som jag trivdes superbra med, men denna diet ska jag kämpa på med ett bra tag nu framöver ändå. jag tänker INTE GE UPP! no way in hell. ska visa alla att jag klarar detta! jag ska framförallt visa mig SJÄLV att jag klarar det. sen så är det dom som inte trodde jag skulle klara det som kommer stå där med hakan i fucking asfalten!

har haft huuuevärk ikväll. hate it :\ jag & S var på uterundan hela kvällen & det gick bra. man känner sig fortfarande svag, för man flåsar som en flodhäst i trapporna.. vilket jag aldrig brukar göra annars... man känner sig då inte så kul öht just nu ... så nu ska jag & de bästa bebisarna i världen krypa till kojs. ska bli UNDERBART att sova!

GE MEJ!


Kommentarer
Postat av: angelica

heja heja heja!

det är fan äckligt med hamburgare pizza o kyckling.. äter heller inte sånt längre typ.. eller ja då får ja tvinga i mig om vi måste äta sånt.

Roy går på lchf :) han har gått ner en hel del. :)

vad är js för något?

2011-01-15 @ 10:08:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0