så sant.


if you like then you should put a ring on it.

parodi på "all the single ladies" :) haha.


fy emma. fy!

vilken jäkla dag. fail. jag hatar att jag är svag för lussebullar. iiiish. downfall, downfall, downfall. jag önskar emma satt och slog mig på handen så fort jag ens tänker tanken på sötsaker. det var iof första gången på typ 3 v jag gör det, men ändå. det hade vart bra med en elchock varje gång man tänker sånt ...

men inte ger jag upp för det. imorgon tar jag nya tag, och då kämpar jag bara ännu mer. lita på det, mina vänner. emma är värd alla rosor i världen för att hon hjälper mig genom detta. som hon säger: vägen är lång. men hon kommer finnas där för mig varje gram jag tappar... heeela vägen. & jag hoppas NI också som läser min blogg är det?

nu blir det sängen. ska försöka lägga mig runt 21-tiden på kvällarna & komma upp betydligt tidigare. blir dock lite senare när man jobbar kväll. imorgon är det jobb 7-16 som gäller, och därefter är det mot eksjö med frugan för det sista boxingpasset för i år.. iallafall för oss. nästa vecka är det julbord för min del, så missar sista passet. längtar redan till v 2 då boxingen sätter igång igen. hur ska jag orka vänta?!

... hur jävla länge ska det hålla på å snöa förresten? skitmysigt är det med snö! men min bil har fått både en & två bucklor på bildörren sen jag fick problem med att få upp bil-låset. jag kan väl inte påstå att mitt tålamod är det bästa kanske :|


förra året. till mitt försvar var jag nyopererad här.
2 dagar efter min gallstensoperation. fett svullen ..
och brun.. huuu.

50 saker som gör dig glaaaaad!

1. Att  bli  förälskad.
2.  Att skratta så mycket att det gör ont i magen.
3.  Ett varmt bad.
4. Ingen kö i affären.
5. En speciell  blick.
6. Att få ett  e-mail.
7. Att köra en  tur efter en fin väg.
8.  Att höra sin älsklingssång i  radion.
9.  Att ligga i sin säng och lyssna  till regnet utanför.
10.  Varma handdukar.
11. Att finna tröjan som du gärna vill ha, på  rea.
12.  Choklad milkshake, eller vanilj, eller jordgubb.
13.  Ett entimmes långt telefonsamtal.
14.  Ett bubbelbad.
15. Att fnissa.
16. Ett gott  samtal.
17. Stranden.
18. Att finna pengar i en gammal  jacka.
19.  Att skratta av dig  själv.
20. Midnatts-telefonsamtal som varar i flera  timmar.
21.  Att springa igenom en  vattenspridare.
22.  Att skratta utan någon som helst  anledning.
23.  Att ha någon som talar om för dig att du är  underbar.
24.  Att le inombords åt en gammal  historia.
25.  Vänner.
26. Att råka  höra någon tala gott om dig.
27.  Att vakna upp och inse att du får sova länge.
28.  Din första kyss.
29. Att få nya vänner, eller att vara  tillsammans med de gamla
30.  Att leka med sitt  keldjur.
31. Att någon smeker dig i håret.
32. Söta  drömmar.
33. Varm choklad.
34. Utflykt med goda  vänner.
35. Att gunga  riktigt högt.
36. Att slå in paket och lägga under  julgranen.
37.  Att sjunga riktigt högt, när du är helt ensam, utan att känna sig dum.
38.  Att lyssna på en riktigt bra  konsert.
39.  Att få ögonkontakt med en  främling.
40.  Att vinna ett riktigt svårt  spel
41.  Att baka småkakor.
42.  Att få hembakta kakor av en  vän.
43  Att vara tillsammans med goda  vänner.
44.  Att se sina vänner le och  skratta.
45.  Att hålla hand med någon du håller av.
46  Att möta en gammal vän och inse att vissa saker ändrar sig aldrig
47.  Att åka rutschkana om och om  igen.
48.  Att se uttrycket i någons ansikte när de öppnar en gåva från dig.
49.  Att se solen stiga  upp.
50. Att kliva upp  ur  sängen varje morgon och vara tacksam för ännu en underbar  dag.

the backup-plan.

en film jag varmt rekommenderar. J.LO är ju grym dessutom.


HEEELVETE.

emmaaaaaaaaa... skärpning.


usch.

men hallå.

jag för 8 år sen. känner fan knappt igen mig. gör ni det? haha.


otursfredag.

heej.
idag var det en jävla skitdag. fyfan vilket dåligt humör jag var på. jag vägde ju mig igår. gick ju käpprätt åt.. ja.
hade bara gått ner 5 gram .. & 4 cm på kroppen. PÅ 2 VECKOR. vet ju nu dock va det berodde på, men jag blev ändå så jävla förbannad. har bara mig själv att skylla. var så arg och besviken på mig själv att jag nästan börja lipa igår.. ville slå sönder något. hörde självklart av mig till min PT .. och hon fick mig att se det på ett positivt sätt. det var ju faktiskt MINUS på vågen ändå. det är bara att ta nya tag! vi bestämde dock att ta vägning varannan vecka istället.

hände annat skit igår också. strul med lönen bland annat. tröttsamt. det är löst nu.
är hemma på timmar & ska tillbaka kl 16 till jobbet. ska jobba med nettan ikväll .. och dom andra är också bra! så skönt att det är ett härligt gäng man jobbar med iallafall! jag längtar mest tills 21.30 då jag får gå hem & ha ledigt i 2 dagar. imorgon bitti ska jag upp klockan 6. försöka ta mig ut på en promenad. klockan 7 - 12 har jag bokat tvättstugan. tvätthögen växer något sjukt! men skönt när man väl är klar. samtidit som jag tvättar blir de storstädning. jääävlar va det ska städas! :) efter 12 ska jag till min förra granne med bebisarna & fika. sen resten av dagen har jag min tina för mig själv. vi ska till hultsfred & storhandla mat och sen ska vi ha ost & kex-kväll & se på film. har min halva ätardag imorgon & tänka lyxa till det med lite ost. vart sugen på det i flera veckor.

nu ska jag lägga mig i sängen med min cosmopolitan & vila lite.




..

FAIL :(

tur man har emma som stöttepelare. annars hade jag gått och lagt mig under täcket hela dan.

pölsa has no fear cause he has a lot of bear


en torsdagskväll.

jobba jobba jobba.. denna helvetesvecka är snart slut. en jobbvecka söndag-lördag dagtid är inget att hurra för men jag behöver pengarna. avslutar veckan med en delad tur. på söndag & måndag är jag äntligen ledig. på söndag blir det en mysdag med tina. ska ha min halva ätardag då. vi ska hyra film & bara umgås. på måndag blir det bara att va för mig själv. i need that.

igår drog susan med mig till badhuset i hultsfred. hatar att visa upp mig i bikini. jag ville vänta tills jag kommit ner lite. hon lyckades dock få ner mig i vattnet ändå & vi har nu bestämt att åka dit 1-2 ggr i veckan å simma :) underbart att simma ju. när man väl kommer dit så är det inga problem.

vilket väder vi fått förresten. helt jävla sjukt. snö.. snöö.. snööööö... & ännu mer snö. snöat i 3 dagar nu konstant. skitmysigt när det är kallt & snön glittrar. dock inte lika mysigt när man får kämpa som en jude för att komma in i bilen vid varje tillfälle man ska sätta sig bakom ratten. morgonen är värst. får kämpa först med att komma in med nyckeln i hålet.. & efter det kämpa med att få upp dörren. & allt detta jävla SKRAPANDE. nä fyfan. blev så förbannad innan när jag och tina skulle till vimmerby och inte kom in i bilen. sparkade som fan på passagerardörren så det blev en buckla.. :P jag lyckades dock buckla ur skiten igen.  jag och bilar.. och kyla. nej. det går inte.

imorgon ska det storstädas & julsaker ska plockas fram. men det är inte det viktigaste imorgon. jag ska väga mig imorgon bitti. inte gjort det nu på 2 veckor så jag är väldigt nervös och spänd inför det. jag hoppas på en viss siffra. jag är dock glad om jag gått ner något öht! jaja, den som väntar får se. är väldigt nyfiken iallafall. har kämpat som en gnu på sistone känns det som. jag mår skitbra verkligen! känns väldigt väldigt BRA alltihop. dock går jag i tankar ständigt om hur det kommer gå i jul. all julgodis.. å sånt gott? :/ jag vill ju ha. mamma säger  "man blir inte fet mellan jul & nyår. man blir fet mellan nyår & jul" .. haha. jaja, jag får prata med emma om det där. man vill ju njuta lite iallafall. jag som är så svag för lussebullar :| huu.

nu mina vänner ska jag lägga mig. jag svarar på alla era frågor i helgen när jag har lite med tid. så fråga gärna något om ni vill. godnattpuss.

hoho

aw. tack för era söta inlägg. i pråååmis att svara snart! till er andra läsare... förhelvete, är det så svårt att lämna en kommentar? sopor! ;)  har så fullt upp just nu. har precis kommit hem från boxen. hade lite problem efter träningen med att komma in i bilen & väglaget var ju inte det bästa.

nu blir det en dusch & sängen. det är ju en dag imorrn också.

easytone

 

bara jag som är jävligt sugen på att köpa ett par av dessa skor? den har några balansgrejer i sulan så det tränar hela benen och rumpan! vill sååå gärna ha ett par. kostar dock en tusenlapp. känner att jag inte har dom pengarna just nu. men en vacker dag.. snart!

 


måndag, dag 12.

åh. tillbaka på motionsslingan idag. det var så löjligt enkelt. det som jag tyckte var jobbigt för 2 veckor sen är busenkelt nu. jag höll på att dö i uppförsbackarna då. nu har jag inga problem med det. var dyngsur när jag kom hem, men duschen var helt underbar! finns inget bättre än att gå motionsslingan med bebisarna med musik i öronen. inga tankar. bara frihet.  en känsla av styrka.

ikväll blir det keso, jersey shore 2, ung & bortskämd, pensionärsjävlar & mitt duntäcke! & WZUP MED ER DÅ? ERA TYSTA JÄVLAR!


haha!



dagens.

J till mig idag: kör lite snabbare! annars är det risk att du får böter för felparkering!

men..

HEEELVETEEEE! varför ska livet vara så besvärligt för?! varför ska livet jävlas med mig? ÅH. är helt fuckad i huvudet sen igårkväll. vaknade flera ggr inatt och muttrade för mig själv. ja det är fan FÖRJÄVLIGT.

skit på dig!!!!!!!!!

... och EN sak till..

... jag har fått världens fatlip :(
fucking munsår igen som blossat upp. kommer alltid när jag stressar för mycket. blir fan cp. ser ut som jag har botox i halva överläppen. gör svinont. och självklart är ju inte apoteket öppet förrän på måndag. så får gå runt och se ut som ett fucking missfoster imorgon. ser verkligen förjävligt ut :(


go hard or go home.

har inte skrivit på några dar nu. har vart rätt dryga dagar. har jobbat & jag har fått kämpa hej å hå med att motstå frestelser på arbetet. en av mina jobbarkompisar satte sig breve mig i soffan på jobbet i fredags och slängde upp en kebabrulle på bordet. tack, E, tack! visst, det är mitt val att gå ner, men fan, alla på jobbet stoppar i sig massa sånt där skit hela tin. en annan satt & smäckte i sig en lussebulle framför ögonen på mig. jobbiga frestelser MEN jag stod emot dom. var rätt slut när jag kom hem ... jobbigt att stå emot massa godsaker. visst, man ska stoppa i sig sånt lite då & då kanske. men inte så ofta och så mycket att man går upp i vikt av det. man måste njuta av livet. fan, man lever bara en gång. men det var extra jobbigt igår eftersom kebabrulle har vart en av mina favoritgrejer... och även lussebullar.. morr.

ikväll har jag & josse avnjutit fruktsallad! mumsigt, må ni tro! har vart helt slut idag... och ONT. jävla mensvärk.. :( vi har badat och klippt hundarna, och även borstat tänderna på dom. haha. det var inte så populärt. sen har vi precis sett klart på "stomp the yard".. en av favoritfilmerna. aldrig fel med att spana in alla fina mörka läckerbitar! nu är det snart dags för sängen... imorgon är det jobb i 11,5 timmar.. jag kommer nog stupa i säng direkt när jag väl avslutat mitt pass.

godnatt på er, babes.


paradis.

den som väntar på något gott.. väntar alltid för länge. ta mig tillbaka...


6 months to go.

tigerfadder.

jag har precis anmält mig till att bli tigerfadder. finns inte alls många kvar och såklart vill jag försöka hjälpa så gott jag kan. jag lägger ju hellre 100 kronor i månaden på att va fadder till en tiger som behöver vår hjälp än att lägga pengarna på skitsaker. nu gör jag nytta! gör det du också! klicka på länken för att komma till sidan där du också kan skriva upp dig för att bli tigerfadder! komigen! ge en hundring i månaden! :)


tack!

idag när jag kom till jobbet så reagerade några stycken på hur jag såg ut. de sa att det syntes att jag tappat i vikt. i ansiktet och speciellt runt magen men även på överkroppen. jag blev såklart jätteglad av att höra det, men själv har jag inte märkt ett skit ... hjärnan som är så seg! men superkul att det syns.

ska nu ut i denna kylan & ta en powerwalk på motionsslingan. tacka fan för att dom har lysen runt hela 2,5an. annars hade jag skitit knäck. sen när jag väl är färdig blir det en varm dusch & ett avsnitt av "bartenderskolan" innan jag lägger mig för natten. imorgon ska jag jobba rätt många timmar. inget jag ser fram emot... men på lördag är man ledig iallafall & då blire mys med josse. fruktsallad & twilightfilmerna. mumsfillibabba!


hm nej.

har haft min halva ätardag idag.
var det värt det? hm. delvis.
räkmackan var god. men kakan? nej det var inte värt det.

nu återgår jag till den nyttiga kosten igen.



MENSMONSTER.

anar nu varför jag stog still på vågen i söndags morse. måste förmodligen vart all vätska jag lagt på mig inför mensen. för idag kom skiten. HATAR MENS. usch! jag hoppas bara mensvärken kommer va lindrig denna månad & att den är över snabbt.
nej, jag kommer inte väga mig imorgon. väntar tills skiten är väck.

väntar på att tiden ska gå. box ikväll, förhoppningsvis. är tydligen många som ska gå ikväll, så vi hoppas vi får plats. ska ut med hundarna på en promenad nu & sen ta mig ett mellanmål.

& hur mår ni?

en av favoritskådisarna.


18.20


stillastående.

hu. va seg jag är idag. har ont i ena axeln också... näe, idag är ingen bra dag. jag vägde mig imorse, för skoj skull. stod på samma vikt som i fredags morse. då blir man rätt sur. visst, emma sa att jag inte skulle stirra mig blind på vågen, utan att jag ska gå efter måttbandet mer. jag blir dock frustrerad ändå, med tanke på att jag kämpat & t.o.m låtit bli en jättebrownie med massa grädde, & så är det ingen skillnad på vågen. jag får skylla mig själv som ställde mig på vågen. typiskt! haha.

jobbade igår 7-16. helgerna är aldrig roliga att jobba. är alltid mycket stress, speciellt runt lunchen då vi hjälper till i matsalen. våra gamla är ju väldigt bortskämda & blir sura om dom inte allihop får hjälp samtidigt. gud. när jag kom hem så lyfte jag lite vikter & sen gav mig ut i regnet på en promenad i 62 minuter, för att va exakt. har lite problem med ett knä och min fot kände jag igår. ska få låna något stöd till knät av kim. jag tänker då inte sluta gå dagligen bara för lite ont.

idag har jag en vilodag dock. känner att jag kanske borde ha en sådan i veckan dom första veckorna. får se dock om det kommer krypa i benen ikväll när jag ska lägga mig. det är ett tecken från min kropp att jag egentligen skulle tagit den där promenaden ändå.
igår kväll tog jag det lilla lugna efter min powerwalk. jag la mig i badkaret. var nog det skönaste badet jag nånsin tagit. haha. jag somna där i, t.o.m. efteråt var jag heeelt avslappnad. alla muskler var mjuka & jag kände ingen träningsvärk.. aaah. lovely. efter det la jag mig under duntäcket med mina 2 älsklingar & såg på film :) såg en av mina favoritfilmer "dumpad".. eller som den heter på engelska - "forgetting sarah marshall".. den får mig alltid på bra humör. sen avsluta jag kvällen med "the stepfather".. jävligt bra film, men samtidigt obehaglig & sjuk. se den!

nu ska jag lägga mig å se på "alla vi barn i bullerbyn" :) min absoluta favorit av astrid lindgren. imorgon är det jobbdags igen.. men sen har jag förhoppningsvis 2 dagar ledigt. längtar mest till tisdag då det är box igen! ha en mysig söndagskväll på er kära vänner.


ÖÖH! ge mig?

några av dessa karlar vill jag ha i min garderob... OOOH! så jävla grymma är dom!

ååhå sånt här gillar jag MYCKET! dom får det att se busenkelt ut .. jag skulle inte ens komma upp på en såndär klätterställning innan jag skulle slått ihjäl mej.. men alltid trevligt att titta på när ögongodis flänger runt!


alla har vi olika uppfattningar om kärlek.

Spelar det någon roll hur man ser ut?

"Det hänger inte alltid på hur du ser ut. Se på mig. Jag är stilig som bara den, och jag har inte hittat någon att gifta mig med än."

Brian, 7 år

Hur uppför sig kära personer?

"När en person blir kysst för första gången trillar han ner och reser sig inte på minst en timme."
Wendy, 8 år


Varför håller kära personer varandra i handen så ofta?

"De vill vara säkra på att deras ringar inte trillar av eftersom de betalade en hel del pengar för dem."
Gavin, 8 år


Sätt att få någon att bli kär i en

"Skaka på höfterna och hoppas på det bästa."
Camille, 9 år


Vad tänker de flesta när de säger "Jag älskar dig"?

"Man tänker: Japp, jag älskar honom verkligen. Men jag hoppas att han duschar minst en gång varje dag."
Michelle, 9 år


men suck.

jahaaaa. & vilket humör skulle mitt sockersug bjuda på idag rå?
shiiit vilken tråkig person jag vart på jobbet. gnällig & jävlig. trött & bara allmänt less.
folk har påstått att jag blängt på dom. vadå? va? jag? neeej... inget jag märkt.
känns som jag behöver ett boxningspass nu så man kan ta ut sin aggression lite. längtar till tisdag..

ska snart krypa ner i sängen. 7-16tur imorrn. skulle egentligen bara jobba 7-12, men sen kom det upp annat. jaja, bara gilla läget. är van att jobba helger nuförtiden iallafall... märker ingen skillnad på vardagar & helger. väldigt tråkigt.

bjuder på 2 roliga klipp & säger nu godnatt.


 

 

 


what have you done today to make you feel proud?


vägning.

minskning i vikt: 3,6 kg.
minskning i cm totalt: 14,5 cm.


helt sjuuukt. detta gjorde min dag! jag blev chockad när jag ställde mig på vågen. whaaaaaaat? så JÄVLA kul när det går åt rätt håll för en gång skull! jag är superglad! :D
tänkte skippa min "halva ätardag" denna veckan & ta den en dag nästa vecka istället. ska fika med angelica så kan kanske ta den då. nu ska jag käka lite frukost. haft sovmorgon idag. det behövdes! ska jobba ikväll. usch, ogillar att jobba kvällar. fy.. & imorgon ett kort pass på förmiddagen. sen är jag ledig resten av helgen.

efter frukosten blir det en runda eller två runt motionsslingan. måste ta ut min glädje på något. JIPPIEEEEEEE! ha en fin fredag gullisar!




higher!



härlig låt!

you are my exception.

vilken dag! where do I begin?
känt mig hungrig typ.. hela tiden. huvudvärk. förbannad. irriterad. kort stubin.. grinig. jag vet att det beror på att jag inte är van vid så små måltider, & att jag håller på att bli av med sockret i kroppen. inte konstigt att min kropp reagerar på detta sätt, när jag dagligen druckit cola & ätit sött. men JOBBIGT är det.

har svårt att lära mig att äta så ofta. känns som man precis ätit, & så ska man äta igen. favoritmålet är frukosten. äppelmos på gröt är kanongott. & pepparkakskrydda är verkligen en krydda som gör mycket i gröten.

jag har dock haft det jävligt på promenaden idag. var duktig & gick i rask takt i ungefär 70 minuter idag. var så skönt ute & gick en bra runda. MEN det var så JÄVLA HALT. & jag skippade dubbarna idag för asfalten var bar, & trodde de skulle va så på de flesta vägarna jag valde - icke då. ena stunden var det plant med bara lite blött. andra sekunden svinhalt! sen helt plötsligt massa snö. sånt gör mig så jävla förbannad. gick & svor för mig själv. tur att jag inte hörde mig själv genom musiken i öronen. måste låtit hemskt ..
hatar att gå runt att spänna mig för man är rädd att ramla. har vart me om en olycka innan & är livrädd att halka & göra skadan värre. största rädslan är att ramla bakåt & slå i huvudet i asfalten ... så man får nån allvarlig skada. att man bryter en arm eller en fot ... eller att jag ramlar framåt & slår ut framtänderna :| såg nog rätt skoj ut när jag hoppade runt där för att leta efter blöt väg där det var "normalt" utan halkrisk. blir så ilsk på skiten. imorgon tar jag motionsslingan & broddarna åker på. vill inte va så förbannad som jag var när jag kom innanför dörren ikväll. tog ett långt varmt bad därefter... sen när jag kom upp därifrån var jag lugnare. när jag är förbannad, då är mitt humör förjävligt.

har förjävlig träningsvärk. ÖVERALLT. (bra, dåligt?) ... väntar bara på att få slippa den. skönt att känna att man inte ligger på latsidan... men hallå.. känns som jag kommer få RULLA ur sängen imorgon. jobbade med hantlarna idag, efter jobbet. vissa övningar var lättare.. & vissa svårare. sitter & spänner mig hela tiden & klämmer på mina armar nu för att leta efter musklerna djupt där inne.. hah!

fy va jag klagar idag. men ja, det lär ni få stå ut med då & då. ganska ofta kanske. jag mår ju bra av detta, men samtidigt är det tufft. huuuuu.. imorgon bitti ska jag väga mig & mäta mig. vägning är på fredagar. har nog inte hänt särskilt mycket på 2 dagar. men NÅGOT hoppas jag.

 

min tina har vart här ikväll. planerade lite inför falkenberg i december, & pratade allmänt. min gumsa. vi började titta på "dumpa honom". älskar den filmen. tina somna dock efter en halvtimma & jag tröttna på att se filmen själv, så jag satte mig vid datorn istället.

nu har jag dock skallevärk så nu blir det sängen nästa för mig. ska bli UNDERBAAAAURT! godnatt peeps. (& jag får ursäkta mig för all skit jag skrivit i nuvarande inlägg... ibland så är inte allt rosor & gröna ängar.. but nothings worth having comes easy! glöm aldrig det)

 

 

 

you are my exception! ♥


småkul.


lite humor såhär på kvällen..


tlöööött.

ooh, kära ni, jag ska svara på era kommentarer snaaaart. till er som har bloggar svarar jag hos er, till er andra svarar jag under er kommentar.

är såå trött. jobbat 5 timmar. kändes som en halv evighet ikväll :| drygt. måste sova. imorgon ska jag jobba 7-16. tur mitt schema är rätt soft ändå. det jag fokuserar mest på är att låta bli att säga JA när alla tanter bjuder på godis. oooh, farligt att jobba i hemtjänsten ibland. haha!

dag 1 har gått bra iallafall :) känns superbra. taggad inför imorgon då jag ska jobba lite med hantlarna :)

godnatt på er, sötnosar!

mycket FUCK, men så sant!

10 november.

gouuddag!

idag är det dagen D. idag har jag börjat med mitt kost-schema. jag är verkligen peppad & tänker följa det noggrant. det svåraste kommer bli sötsuget. & längtan efter coca cola. men jag får hålla mig ifrån det, helt enkelt. snart behöver jag inte dricka den där skiten, för det kommer inte va lika gott längre.

gick upp rätt sent idag :\ var helt slut efter gårdagen och glömde sätta mobilen på alarm innan jag däckade. jag började dagen med havregrynsgröt. vispade ner 2 ägg-vitor i det, la i solrosfrön & pepparkakskrydda i det. åt det tillsammans med äppelmos (vilket är MYCKET godare än va jag hade innan: lingon) och självklart mjölk. har även fått lite vitaminer och grejer jag ska ta .. och koffeintabletter :) känner mig riktigt laddad nu inför att ta mig ut på motions-slingan.. tänkte ta 2,5 kmslingan idag. får bli att jag sätter på mig broddarna. jävla skitväder. uh. hoppas det inte är blask som igår bara... då blir jag tokig! (och blöt). solen skiner så vackert ute :)

ikväll ska man jobba 16-21.30. DET är jag inte pepp inför. fy! men när man väl är igång är det lugnt. ska även steka upp massa kyckling så jag har det klart några dagar istället för att stå å göra skiten samma dag.

näe, nu ska jag ut och bränna fläsket med bebisarna. så vackert väder ute! heja heja på mig själv!


jag för 6 år sen. de ni!


FIIIFAN!

här ligger man & drömmer om värme, vita stränder & palmer .. och då var det ju mindre skoj att sen sätta foten utanför dörren. jävla skitväder! visst, snö är mysigt, men hatar när det är plusgrader & allt bara blir blask. hur skoj är det?! fastnade i ett dike med biljäveln innan också.. va glad man blir då!

laddar inför boxingen ikväll! & imorgon börjar jag följa mitt kostschema strikt! ser jag fram emot! :) är sååå laddad!

skriver mer sen. datorn är så seg nu.. jag med, för den delen. bjuder på en helskön snubbe när vi ändå är igång :P haha.


gaddning!

för några veckor sen tatuerade jag mig åter igen (är uppe i 17 tatueringar nu... when did that happend? haha) .. gjorde 5 stycken :) en "privat" tatuerare kom ner hit till min kompis amanda, och han är mycket billigare än på en studio, så man passade ju på (: blev en medelstor på benet, en på fingret, en på halsen, en på foten & en på handleden. självklart ska ni få se bilderna från gaddningen :)






döskallen jag har på benet älskar jag. i själva huvudet har han även satt metallica-loggan. kom dit med en helt annan design av den döskallen & loggan men han gjorde om till sin egna. är riktigt nöjd med den! en liten rosa diamant nålade han in på mitt finger. & en pussmun på halsen (vilket inte var direkt smärtfritt...) en text på arabiska hamnade på min fot. texten betyder "stark". stewie från "family guy" fick jag gratis, och finns på min arm. en rolig grej ;) haha, susan kallar mig för klotterplank. är nog så, ja. är riktigt nöjd iallafall.

03.29

borde fasiken sova nu ;\ kom precis hem från nyköping. vart & hämtat min tina & hennes syster på skavsta flygplats. tur jag hade pappas GPS... annars hade jag missat både den ena avfarten efter den andra.. jag är nämligen inte direkt bra på att kolla på skyltarna samtidigt som jag kör. haha. resan dit var dryyyyg, men resan hem gick relativt snabbt ändå & vi kom hem runt 3. kört runt 45 mil ikväll... är rätt seg i huet nu. ringde min raring på vägen dit också... blir alltid lika glad när jag hör hans röst. finns inga ord för HUR MYCKET JAG SAKNAR HONOM.

jobbat 10 timmar idag också. segheten kan ju bero på det (; lyckas alltid hamna i bråk med en person på jobbet. aldrig skoj, men hon ska alltid göra en höna av en fjäder. så trött på den mänskan så de finns inte.

ledig i 2 dagar nu (förhoppningsvis) .. imorgon ska det städas, träffa min PT (även vid namn min fina vän emma), och bilen ska lagas efter olyckan .. (som jag inte berättat för er. nåväl. jag återkommer om det imorgon)... nu ska jag sova.. åhåå ska bli så gött!

g'natt kära vänner!



GRR!

jaaaaa han får gärna ta mej i farstun! hahaha (;


lördag!


hallååå alla glada (:

huuu vilken dag det vart på jobbet. mycket känslor ... blev riktigt otäckt där ett tag. vill inte säga för mycket. susan, du vet att jag finns här & tänker på dig! jag hoppas allt blir bra snart igen!

annars har dagen gått i 180! tur man jobbar med ett bra gäng denna helgen iallafall. har ett av helg-gängen som är riktigt plågsamt att jobba med, om man kommer i fel "grupp"..
nu ska jag in i duschen snart & göra vé mig. ska på lite fest ikväll. ska bli kul att göra annat än att bara sitta hemma. händer ju inte så mycket här i lilla maaalund (; ska förbi ica & köpa gravljus & sen sticka upp till kyrkogårn' å tända ljus för min malin! kommer nog dock inte va ute så länge ikväll med tanke på att man ska jobba delad tur imorgon, & direkt efter jobbet sticka mot skavsta flygplats för att hämta upp tina & sandra. hur ska detta gå? huuuu..

ni får ha en underbar kväll! delar med mig av en av dom bästa festlåtarna.. den får alltid mig på bra humör! ;)


huuuu..

har haft 2 väldigt underliga dagar.
igår så fick jag sjukskriva mig från jobb för att jag hade sån jävla migrän! det var hemskt. inget hjälpte heller, så jag tog en sömntablett. det skulle jag inte gjort...

vaknade en halvtimma innan jobb idag. jag kom knappt ur sängen. kändes som jag skulle behöva tejpa upp ögonlocken. jag mådde illa & kände mig jättekonstig. det otäcka var att jag inte visste hur jag tog mig ner för trappen ut .. det funkade inte i huvudet. på jobbet så sluddrade jag bara. mina arbetskamrater trodde väl att jag var full. min motorik funkade inte alls. 3 timmar på jobb, och jag gav upp. jag behövde sömn. så jag gick hem. dom löste det med mitt schema ändå.

sovit hela dan. nu mår jag bra igen, och är laddad inför en helg med jobb, men fan så otäckt de va. nu ska jag göra varma mackor & se på "get him to the greek" ... :) sen sovdags igen.

ps, jag blev uppraggad på ica. osminkad & såg förjävlig ut. det hindrade tydligen inte honom. jag klagar inte. jag har spanat in honom hela sommar'n.. haha. aldrig feel med lite egoboost! ;)


bumpy ride!



äääälskar att träna till denna låten!

mitt allt.


hey!

hej kära ni!
nu har vi gått in i en ny månad. november. huuu.. & det enda jag längtar till är våren. har hela vintern framför oss, och jag har sån ångest. men ja.. det löser sig alltid .. right?

välkomna alla som blivit inbjudna på min blogg. jag vill gärna ha den lite privat, tack. jag kommer skriva om allt mellan himmel & jord, men framför allt om min viktresa. jag måste blogga mig igenom detta. & jag behöver ert stöd till 100 %

kan stolt berätta att jag tappat 1,3 kg redan, på 3 dagar. samtidigt så går sockret ur min kropp nu, & det är tufft. är jävligt trött, irriterad, grinig & har ständig huvudvärk. de första veckorna är alltid jobbigast, och det handlar om att inte ge upp.
min josse stöttar mig till 110 % .. vi går på boxing ihop & ska börja gymma i hultsfred så småningom. powerwalk varje morgon (så mitt morgonhumör blir bättre & få igång förbränningen) .. ska äta 5-6 små mål dagligen. detta kommer gå skitbra, bara jag inte ger upp, som jag gjort alla andra gånger.

har klara mål framför mig. är riktigt motiverad! jag gör detta endast för mig. för att må bättre med mig själv. jag vet vilken vikt jag ska nå för att vara nöjd. så nu blickar jag framåt mot det målet! :) delmål har jag ju såklart också. de håller jag för mig själv, dock. kanske kommer upp senare när jag kommer till varje delmål.



igår var jag & josse på boxing. vår tränare emma kör med oss tills det syntes svett, tårar & blod. boxing är skitkul! på fredag ska vi på zumba :) hääärlig träning. träning ska vara kul, och zumba är nog den roligaste träningen som finns. älskar att dansa!

nä, nu blir det en film. ska nog lägga mig tidigt ikväll. imorgon ska man upp kl 5 & ut å powerwalka. KÄMPA, KÄMPA, KÄMPA!


RSS 2.0