torsdag.

är nu hemma i skogen hos mami & papi. behövde rymma hemifrån, till ett gömställe. jag är så mammasjuk, så jag behövde komma hit, om så bara för en liten stund. återvänder tillbaka hemåt imorgon kväll igen då jag ska jobba hela helgen, as always. huuu..

har sett på rosa bandet galan ikväll. malin var i mina tankar hela tiden. ville helst inte se galan, för det var för jobbigt. men samtidigt så ville jag...

haft några jobbiga dagar på sistone. mycket på jobbet. mycket bråk, nya regler, förändringar & skitsnack hit & dit. folk har fan inget liv, så inte så konstigt att dom snackar bakom ens rygg hela tin'...

nu blir det en film & sen sova. sovmorrn imorgon & det ska utnyttjas till fullo!


guardian angel.

förlåt för dålig uppdatering. har vart så mycket på sistone... & jag visste mycket väl att bakslaget skulle komma förr eller senare.

min malin gick bort för drygt en månad sen. en av mina allra bästa vänner. min själsfrände. hon hjälpte mig genom så mycket. hon såg mig växa och bli en starkare människa från min tid med niklas och framåt. hon fanns alltid där, som en stöttepelare. hon lyssnade alltid. hon fyllde mitt hjärta.
jag kände ingenting när hon ryktes ifrån mig, från oss. det tog några dagar innan jag insåg vad som verkligen hade hänt. malin var inte längre vid liv... jag ringde hennes mobil. inget svar. jag gick runt och bara hoppades på att jag skulle vakna. jag hoppas fortfarande på det.

vi tog farväl av vår ängel i fredags. det blev en chock för mig, för då förstod jag först att malin var borta. hon har lämnat ett så stort tomrum. hon var ju mitt allt. hon var vår rosa prinsessa. jag gråter på kvällarna för jag saknar henne så olidligt mycket. dagarna går helt ok. jag har annat att tänka på. det gör så fruktansvärt ont. jag vill inte ha ett liv utan henne. livet är så jävla orättvist!!

idag är det hennes födelsedag. hennes dag, och bara hennes dag. ska tända ljus för henne. jag vet att hon finns med mig i vinden, i luften.. överallt där jag är. i mitt hjärta. jag vet att hon sitter där uppe nu, på ett rosa moln & dinglar med benen och ler åt oss här nere. jag vet att hon inte vill att vi ska vara ledsna. men hur ska jag kunna vara glad utan henne i mitt liv?

malin - min skyddsängel.

älska varje dag som om det vore den sista.


......

är så fruktansvärt besviken på en viss person.. och jag trodde aldrig så om denna mänska. men man har då fan alltid fel...

tycker ni det är ok, när man bestämt med sin bästa vän om något, och sen så helt plötsligt spolar hon en för att vara med sin pojkvän istället?

enligt mig tycker jag det är SÅ JÄVLA DÅLIG stil när man dumpar sin vän för en kille. speciellt en som hon inte känt så länge. jag bara HATAR när vänner dumpar en pga en kille. ingen kille är värd att svika sina vänner för.
skitdag i övrigt. sura miner, negativ inställning från folk & bara allmänt trist. förfan folket, världen går inte under!

näe, fyfan. i'm out.

fritid? va ä dä?

jag tror jag minsann är jobbnarkoman.
känns som jag bor på jobbet.

när jag väl är hemma så busar jag med mina bebisar, sover eller käkar.
mycket till liv. oja. märker ingen skillnad på vardagar & helgen längre. jobbar varje helg...

... men pengar blir det :) & jag stortrivs på mitt jobb! är så glad att jag har ett!


you are my sweetest sin.

beyond hell/above heaven.

volbeat igår i göteborg, scandinavium.

one word.
magical!


återkommer efter lite sömn...
& några timmars jobb.

... and I give up forever to touch you.

jag är kär.

att sån kärlek finns. det visste jag inte. så fort jag ser på honom blir jag generad. jag fnittrar, som en 14årig liten flicka. fjärilar i magen. man kollar på mobilen hela tiden, i hopp om att han har skickat sms. man ser hans leende i huvudet & man kan inte göra annat än att själv le.

vem har sagt att den man är menad att vara tillsammans med, finns i Sverige? liten chans, med tanke på hur många människor det bor på detta runda klot.. något jag har lärt mig är att ingenting är omöjligt.

han bor långt från mig. 3000 mil.. om inte mer. spelar ingen roll. jag har aldrig sett något finare än honom, och mitt hjärta slår ett dubbelt slag varje gång jag tänker på honom. han har verkligen fångat mitt hjärta.

min kacem.

saknad.

min vackra malin. jag saknar dig!

nu kör vi igen.

jaha. nu är man tillbaka här, på blogg.se igen.

ni som får tillgång till denna är de som känner mig. som vet hur jag är, hur jag funkar & som respekterar mig.
så känn dig speciell (;

kategorier ska skapas & bloggen kommer va mer aktiv senare, dock inte lika aktiv som jag varit innan. det är inte alltid lätt att finna orken till att blogga. det pågår så mycket i mitt liv. jag måste själv stanna upp ibland & försöka bromsa det lite.

jajust det. jag är ems. vem är nu du?

RSS 2.0