bye bye.

nu är nya bloggen öppen.
& denna läggs ner.

fråga om nya bloggadressen på min facebook eller min mail - [email protected]


hejdå.

humor.


lägg neeeeeeeer!

PSYKBRYT igår.. typ.

tänker inte gå in på något, för det är säkert folk som läser, som jag inte vill ska läsa.

byter inom kort blogg till annat ställe, och dom som vill hänga på får maila mig. .. vill hålla bloggen lite hemlig f.r.o.m nu. pallar inte med massa folk. (ta åt er dom som vill. jag orkar fan inte bry mig).

ska snart sticka & jobba. kommer ju bli intressant .. eller inte.
hej.


.............................

nu ger jag fan upp..


varför mammor inte ska ha en mobiltelefon..


what are words?

chris medina - what are words

 

otroligt vacker låt, som chris gjorde till sin fästmö, som var med om en olycka & blev hjärnskadad. otroligt fin kille som stannar hos henne oavsett vad som händer. DET är äkta kärlek! se på klippet nedanför.. hur kan man INTE fälla en tår? hemskt öde. dom är ju så fina tillsammans!

 

 


faan..

idag skulle jag...

- storstäda.
- tvätta.
- rensa bland papper.
- gymma.
- jogga runt 2,5 - slingan.
- se på film.


istället blev det att jag ..


- låg på soffan med halsont.
- hinkade thé.
- kramades med yoda, lady & mini.
- ätit glass för att kunna svälja.
- sett på x antal missade bigbrother avsnitt..


& nu blir det eurovision song contest, men tittar bara fram till sång 8, vilket är sveriges nummer, sen blir det en dusch och sängen. orkar inte lyssna på alla skitlåtar som tävlar om att komma till finalen på lördag.. jobb nu i 4 dagar. hoppas min hals inte blir sämre. på måndag efter jobb - tisdag kväll ska jag hem till Boo.. saknar min fina man.



sjukt..

 

kommentarer överflödiga ..


tillbaka.

I'm back!
äntligen har jag min kära dator tillbaka, och den är som ny! roffe är en riktig stjärna som lyckades fixa min dator. är riktigt nöjd! MEN, mycket bilder försvann från datorn, pga dålig kommunikation, så bilderna från linköping när jag var på hoffmaestro är väck.. bilderna på förlovningsringarna är väck .. & massa annat som var rätt viktigt för mig :( det skär lite i hjärtat, för bilderna är viktigast för mig på datorn. tror det är det för många! fast det är inte lönt att sura över det. det gör inte att bilderna kommer tillbaka för det.

Planerna försvann..

idag är jag ledig.. sen jobbar jag fram till måndag eftermiddag nonstop. hade planer på att sova ut, åka & gymma, och sen städa/tvätta. tyvärr vaknade jag med världens halsont.. igår hade jag feber på kvällen .. så även om det tog emot tog jag beslutet att INTE gå till gymmet idag.. även om jag vill. Boo bad mig ta det lugnt & skita i städningen & bara ligga i soffan och va.. jag gör knappt aldrig sådant längre. jag har ett stressigt liv .. & jag får ångest när mitt hem är stökigt .. får se hur jag gör. ska hinka i mig massa thé iallafall & gå ut med hundarna nu.. resten av dagen får jag försöka ta det lugnt.

ha en fin torsdag, kära ni.


"varje person i ditt liv är en anledning till att du ska fortsätta och inte ge upp. dom är en stor del av din motivation."




no more single.

hej kära ni.
sitter på jobb nu & ska snart hemåt. jobbat 5 timmar, ska jobba ytterligare 5 timmar senare ikväll. min dator är inlämnad för lagning förtillfället, efter att min man skulle va snäll & laga min .. men han gjorde det bara värre istället.. har bannlyst han från den nu. men jag överlever, så länge.

saker har ändrats, som ni ser. är VÄLDIGT LYCKLIG!
har inte tid med mer updates nu. återkommer snart igen (:


ps, & NEJ. peppan, jag är inte med i facket. ALLA behöver faktiskt inte va det. DÖH!



i mina tankar.

min man ♥


gymmet - fredagkväll.



lagom duktig man känner sig, att ta tag i sig själv & dra till gymmet kl 20 en fredagskväll, när dom flesta andra festar eller sitter i soffan med en påse chips. var länge sen jag kände mig så pass duktig. frugan hängde på också, och det blev lite av mina favoritövningar med både ben och armar.. men kändes verkligen att man inte gymmat sen söndags.. fan va svag man blir. sinnes..

sitter i min teletubbiedräkt nu .. (som jag kallar de..) och ska ta min proteindrink. har precis duschat och är JÄVLIGT sugen på sängen, kan jag tala om. imorgon ska jag äntligen få hämta hem mina små glin, och nu kommer jag verkligen ta fler powerwalks än jag gjort innan. kanske blir att jag tar bort 2 gympass i veckan och lägger till mer kondition istället. vi får se. jag har mina mål och jag ser dom tydligt framför mig nu. FOKUS!

imorrn ska man, som sagt, hämta mina små älskade glin i målilla där jag ska möta upp mina föräldrar vid 11 cirka.. sen blir det jobbet 12.30 - 17.00 (cptider..) & därefter ska jag iväg till ann-sophie som är söt och ska byta från vinterdäck till sommardäck.. (jaaa, jag har kört olagligt tills imorgon... så hoppas inte polisen står och gömmer sig nånstans när jag ska hämta hundarna) .. så hon ska visa mig hur man gör. haha!

därefter blir de en lång powerwalk med hundarna. tänkte ta 5an på motionsspåret & sen mysa sönder mina älskade.. kommer bli så underbart att få sova med dom igen! längtar!

& jag kommer sova som en gris inatt nu när jag tränat. duktig ems. *klappar mig själv på axeln*



men hallå..

när ingen lyssnar. när inte ens chefen bryr sig & bara blundar för problemen. vart i helvete vänder man sig?

jag är inte medlem i facket, men jag är väl inte den enda som känner att facket kanske inte är något för mig. va finns det då att vända sig, för allmänheten? vart vänder man sig?! jag blir tokig på detta. hjälplös! dessutom känns det som jag är den enda som verkligen vill visa folk vafan det är som händer.. sjukt jävla samhälle man lever i. jag skäms.


gäsp..

uuh..

hade behövt ett dygn sömn.. minst, känns det som. känner mig som en klubbad säl.. somna gott när jag lagt mig nyduschad i sängen igår.. låg & prata i telefon ett tag med frugan & mami. saknar dom båda, MASSOR.

sovit som en jävla gris. var inte alls kul att rulla ur sängen vid 6.00.. snoozade x antal ggr. nu blir det jobb 7-16.. hoppas dagen går SNABBT...  sen går jag fan hem & sover en stund.. & sen senare ikväll blir det gymmet. förhoppningsvis är det inte så många fler än jag som gymmar en fredagskväll runt 20.00 .. hah!

längtar tills imorgon då mina bebisar kommer hem! ha en fin fredag, people! ♥

yoda, lady & mami ♥


just nu.

stolt över min lilla medaaalj!

 

på vägen hem från jönköping.
jag: ååh va vackert det är. solen skiner & gräset är grönt.. å fåglarna kvittrar!
nettan: öööh, emma, det är på radion fåglarna kvittrar..
jag: jaha.. hm.

sedan garvade vi nonstop i 10 minuter. sockerkick. uuh.. kan ge mig faaan på att de blir ett hårt pass på gymmet imorgon, yes indeed!

enough said. nu blir de duschen & sängen. tjing!

ziperall




min älskade ziperall som jag vill flytta in i! sitter liiite tajt än eftersom jag beställde i L..
men tänkte, eftersom jag ska tappa x antal mer kilon så kommer den hänga lös till hösten då den verkligen behövs (: är iallafall skitnöjd. speciellt när det står "EMS" på magen. har redan beställt ännu en .. :)

känner mig som en teletubbie när jag studsar runt i den. UNDERBAR!

vårruset


redan maj. wops. sorry för dålig update. inte orkat eller haft lust, helt enkelt. har fortfarande ingen större lust, faktiskt. vädret har sugit, och jag har haft sämst motivation till allt, men jag ger inte upp för det. lite saker har ändrats bara. jag ska berätta för er, senare :)

ska lägga mig & vila en stund nu. halv 5 åker vi från ingatorp (: vårruset i jönköping! har väl inte direkt siktat in mig på att komma först i mål, men inte sist heller. ser fram emot det mycket. hoppas på fint väder också! hade aldrig gjort detta för 1 år sen. då hade jag suttit på min feta röv med armarna i kors och skakat på huvudet åt idioterna som gör sånt frivilligt. nu tycker jag det är skitkul. finns ju inget bättre än att röra på sig. älskar dessa endorfiner man får efteråt :)

ha en fin torsdagskväll, kära vänner. vi hörs snart igen (: promise!

RSS 2.0