kan se denna video tusen gånger om. tröttnar aldrig! älskar låten.. & när heidi kommer ut på slutet & fäller ut snöflingan. & när alessandra ambrosio kommer ut med sin gula lilla miniklänning! jävla as till att va snygga.

 

om jag älskar victoria secret fashion show? OJA! jag är besatt ;)


Kommentarer
Postat av: Kattis

Jag vet inte så mycket om kinect, men wii har som sagt det enda spelet jag är intresserad av så tror det passar mig :) jag fick två spel på köpet när jag köpte wiiet, dom har jag inte ens testat.. haha! Så själva spelandet är liksom inte intressant för mig egentligen..



Det finns massa övningar på wii fit! Balansövningar, styrkeövningar, konditionsövningar och yogaövningar :) och så gör man tester (den vill att man ska göra det varje dag) där dom testar hur ens balans förbättras, hur snabbt man reagerar typ, hur mycket man väger och vilken "wii fit age" man har. Alltså hur gammal man är "i kroppen". Idag var jag 28 tror jag, igår 21. Så gör den små grafer över hur man utvecklats, och håller reda på hur många minuter man tränat vad osv.. haha ^^ jag älskar det!



Jo jag jobbar ibland (som städerska, kokerska eller i barngrupp på dagis), men nu har jag jobbat såpass mycket att dom tar in mig så lite dom kan för snart måste dom fastanställa mig :S .. det suger lite. Värsta är att alla på jobbet älskar mig och vill att jag ska vara fastansälld, och jag älskar dom också haha. Men aja :) får leta andra jobb o hoppas på mirakel att nån vill ha mig ;) haha..

2011-01-03 @ 01:15:51
URL: http://kkattur.blogspot.com
Postat av: Ems

Hello! Väntar på svar från budo, då jag inte vet exakt hur jag ska göra min beställning då det e special i o med sponsringen. Hör av mig så fort jag fått svar gums! Kramis


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0