INTE OKEJ!



detta är INTE OKEJ, enligt mig! någon har loggat in på min malins msn, min malin som avled i september... och jag har skrivit till personen men personen svarar inte. tycker inte sånt här är okej. sluta logga in på andras konton, speciellt på folks konton som inte lever längre! ta bort hennes msnkonto istället. det sved till i hjärtat när jag såg att min malin hade loggat in på msn.. vafaaan..?

edit: det var malins ex som loggade in...
men aj, de gjorde ont att se malin inloggad. jag saknar dig, gumman ♥

så bra!

om promenader är så himla sunda som alla påstår, så skulle ju brevbärarn praktiskt taget vara odödlig!
valen simmar hela dagarna och äter bara fisk, och den är tjock som fan!
kaninen springer och hoppar hela jävla dagarna, men lever max 5 år.
sköldpaddan springer inte, hoppar inte, kommer alltid sist, rör sig nästan inte och lever i 150 år ..

så förfan, SLAPPNA AV!




ni skulle bara veta..

hur jävla sugen jag är på en tallrik med makaroner och köttbullar just nu?! GAAAAAAAAAAAAAAAAAAH! men man kan se det från den ljusa sidan.. nu börjar kroppen piggna till!


bus.

har gjort en busig sak med frugan ikväll. hahaha! får se va personen säger när hon väl kommer på vad som hänt ;) tsss.. ;) i love it.


due date


ÖÖÖH, tar aldrig denna dagen slut?!
ska jobba imorgon så det blir sängen om några timmar tror jag allt. börjar inte förrän 12.30, men ja, ändå... känns som jag skulle kunna sova hur många timmar som helst, även om jag inte är trött.

ska försöka få i mig en omelett nu, och sen titta på "due date" .. va gör ni ikväll?

störtskön!

hahahaha!


mamiiii :D



mamma sa till mig förra veckan att hon köpt en motionscykel till mig. underbart! velat ha en väldigt länge, men inte blivit av att jag köpt någon. känns underbart att ha en hemma sen, så man kan trampa när man vill och hur mycket man vill! wihooo! min mamma är världens bästa!

5 dagar

5e dagen med illamående. & för att göra det lite "roligare" för mig har jag fått migrän också. mitt tålamod har sänkts till 0. imorgon går jag fan tillbaka till jobbet. har inte spytt & har inte haft diarée på över 48 timmar. det är bara illamåendet som irriterar mig. tandvärken förstör mycket också. ja, jag känner mig som en stor påse skit!

ska försöka ta en dusch, en promenad och städa upp lite här.. nu skiter jag i mitt illamående.. om jag så ska kräkas över hela jävla mariannelund!!!!!!!!

- i can't go out tonight. i'm sick.

- buuuu, you whore!



måste fan yttra mig..

hur faaan ser mänskan ut?! jeeeesus christ..
kissie.. ja, alla vet väl vem fan hon är.. en tragisk brud som gjort både gjort bröstförstoring och pumpat läpparna fulla med botox. hon bantar på barnmat och plågar sin chihuahua genom att ge henne champagne att dricka och låta hennes klor växa ut så mycket de går, så hon kan måla dom rosa.

usch.. ingen förebild för unga tjejer alls. hon är totalt jävla blåst..

hundtricket


tråkigt, tråkigt, tråkigt :( blä. har sån hemsk tandvärk.. och känner att jag är påväg att bli förkyld också. kill me, please. ska somna i soffan till "hundtricket" som går på 3an nu. skön film! natti..

2 filmer ni MÅSTE se!

har sett 2 filmer på sistone som är riktigt grymma. den första är "127 hours" som jag skrev innan om i ett inlägg. superbra film som är tagen ur verkligheten. riktigt hemsk och vidrig, och den får en att tänka till och kanske uppskatta livet mer än vad man redan gör.

filmen handlar om Aron Ralston som är en riktig äventyrare, och drar ut på ett äventyr uppe i bergen. jag minns inte riktigt vart han håller hus, men det slutar med att han faller och får en jättestor sten över ena armen.. det går inte komma loss, hur mycket han är försöker.. och har minimalt lite vatten att leva på. han sitter fast där i 127 timmar. hans vilja att fortsätta leva får honom att göra riktigt tokiga saker. en riktigt sevärd film! går på bio nu.


127 hours

 

 


 

den andra som jag sett är "knight and day" med tom cruise och cameron diaz. jag är ingen sucker för actionrullar men jag tänkte ge denna en chans ändå, och det var värt att slösa 2 timmar på den. den handlar om june, som i början av filmen hamnar på helt fel plan när hon träffar roy. efter det blir hennes liv inte detsamma och hon slungas in i nya äventyr ett efter ett... till olika ställen på jordklotet, dag efter dag, tillsammans med roy. FBI och massa andra skumma typer är ute efter roy och june.. varför? pga ett batteri. asfeta actionscener och mycket action. gillade den som fan och ska inhandlas till filmhyllan :) SE DEN!

 

 

knight and day


känslor

har lyckats smitta D också nu.. skoj. stackarn ligger hemma med magsjuka. dåligt samvete man får..

jag: du hade inte fått skiten, om inte jag kom!
D: sluta babe. om det nu var så, så var det värt det iallafall. jag tar den smällen. jag har ju mig själv att skylla också. jag kysste ju faktiskt dig.. och det ångrar jag inte.

han är så mysig ♥

lady gagas nya doft



klart man blir sugen att köpa hennes parfym sen.. jaaaaa! eller?

NU FÅR DE RÄCKA!

uäh.. kan jag få bli frisk nångång? inte vart ute sen i fredags kväll. jag vill träna! jag är dock så jävla svag att jag knappt kan gå från soffan till toaletten.. andfådd direkt. har fan inte ätit sen fredags heller, så jag får skylla mig själv.

andra delar av min kropp har börjat bråka med mig nu också. min käft är svullen. både på insidan & utsidan.. min visdomstand gör ont & tandköttet har svullnat upp runtom tanden.. gör jäävligt ont. dessutom har min fina "botoxläpp" kommit tillbaka, som jag älskar såå mycket .. NOT. är en grej om hela överläppen är svullen men nu är det bara ena sidan på överläppen.. fan. & apoteket är ju självklart inte öppet. ska alltid få min jävla botoxläpp när apoteket inte är öppet!

måste försöka dra mig till affärn .. köpa någon blåbärssoppa eller liknande. måste fan få i mig något. önskar jag orkade städa när jag är sjuk, för det blir inget gjort och jag är så trött på att ligga i soffan & få tiden att gå... försökte städa sovrummet igår, det var ju omöjligt.. blev andfådd av att vika ett par jeans, och alldeles yr. jag har inget tålamod för sjukdom. ska ju börja träna imorgon! jag har inte tid för sånt här!

och nej. jag ska inte träna förrän jag är frisk igen. jag lovar. men DETTA SUGER!

håret åt alla håll och svullen läpp .. just lovely.. känns som jag vart med i ett krig..

zzzz..

legat och sovit hela dagen, med pauser på toan. usch.. vill bli frisk! tänkte försöka få i mig något nu och sen se på någon film.. gärna en feel-good film.. behövs nu. dessutom saknar jag "min man" :(
sjukanmälde mig till jobb imon med. är ledig på måndag, så jag hoppas jag blir frisk till på tisdag då det vankas jobb + boxning. frågan är ju om man har dom krafterna.. usch.

ha en mysig lördag, folket.


klockan går sakta...

sitter & väntar på att klockan ska bli över tolv så jag kan boka boxningspasset på tisdag. sist glömde både jag & frugan totalt bort det, och vi uteslöts ju såklart. får bara bokas 20 st, och det gäller att va snabbt ute för platserna går åt fort som fan! störigt när det är så fullt i den lilla salen.. :/ älskar ju å boxas men får lite smått panik när det är så mycket folk!

josse försöker förklara för mig att det syns jättemycket i ansiktet att jag gått ner. självklart ser jag ju själv lite men hjärnan förstår ju inte det där.. hon var söt och gjorde en bild till mig. ja, hon är ju för söt.. haha.

 

edit: har väl missuppfattat, för passet är redan fullbokat. är riktigt jävla irriterad just nu :( orka.. nu går jag å lägger mig för magen lever fan med mig :(


i don't wanna miss a thing

kan aldrig tröttna på denna vackra, vackra låt!


dödsolyckor

vilka svin! ;)


3 egobilder

igår efter jag vart hos frisören.. :)

bilderna togs igår.

Dag 2 - en dålig vana jag har

ja, nu glömde jag göra listan igår, men jag tar den idag istället..

en dålig vana jag har är att trycka på snoozeknappen alldeles för många gånger på morgonen.. kan sätta den på snooze typ 20 ggr.. och det slutar med att man går upp alldeles för sent, eller försover sig... har gjort de hela mitt liv och har försökt ändra på mig och min dåliga vana, men icke .. det sitter i .. tss.


har ni några dåliga vanor?

döööö!

är hemkommen nu. det var knappt man klara sig tills man kom hem. legat i badkaret & känt mig ihjälslagen typ. har ingen kraft alls, och vill bara få bort det där jävla illamåendet.. slökollar på let's dance. funderar på någon film.. eller lägger jag mig..

man ska fan uppskatta när man är frisk & mår bra.. för ingen jävel vill må såhär. FYYYY! tyck synd om mig dåå!

nytaget för 5 minuter sen. ynklig? minst sagt..


vad händer med mig?

har haft min värsta dejt.. EVER!
inte pga honom. han har varit underbar.

jag vet inte om det är magsjuka, eller bara hemsk jävla mensvärk, men igår åt jag ingenting på hela dagen. mådde skitilla & ville bara lägga mig å dö. ändå var jag dum & åkte till eksjö för att spendera tid med D. drog till apoteket innan & hann inte mer än in så fick jag vända & springa & spy på sjukhustoaletten. hatar offentliga toaletter. äckligt! spydde som en gris dessutom. hade bara druckit under dagen & all skit kom upp.. :( apotekdamen tog hand om mig & fråga om jag ville ha tuggummi osv...

drog hem till D, för jag mådde såå mycket bättre efter jag spytt. hade frossa till & från, så jag kände att det inte var 100 .. drack lite juice. fick springa & spy igen.. sen drog vi till willys. handlade för vi skulle käka tacos. han var jättegullig och gjorde all mat & ställde fram de fint på bordet men jag klarade inte ens av lukten.. så det blev ingen mat för mig. drack bara cola zero, för han sa att kolsyran kan va bra för magen.. & det blev bättre. tills inatt när jag fick springa till toan vid 4 & kräkas upp de också.. :( har haft en skitjobbig natt. & det har inte bara sprutat från käften, utan från andra hållet också! HELVETE!!

han har tagit hand om mig hela natten & försökt få mig att må bättre. man vill ju INTE visa den sjuka sidan för honom.. låta han höra mig kräkas & sånt skit. skabb! :( har precis sjukanmält mig till jobb imorgon.. kan inte jobba i detta tillstånd. ska jobba kväll på söndag också. får se hur jag mår imorgon.. om jag klarar av att jobba på söndan.. förlorar så mycket på att va sjuk. men är man sjuk så är man.
är fortfarande kvar hos D nu. han drog till jobbet vid 2 men lät mig stanna tills jag mådde bättre & kände att jag klarade att åka hem.. jag hade fan stannat en extranatt om jag bara haft med mig mer ombyte. ska diska upp lite & sen dra hemåt, ta en dusch & bädda ner mig i sängen & se massa film.. vill att mamma ska va hos mig när jag mår såhär.. :(

mina känslor har växt för D detta dygn. han har vart så gullig mot mig & visat va jag betyder. tack raring.


godnatt

en liten bild från ikväll .. ni får se mer senare. det jag bekymrar mig över nu är hur jag ska komma ur soffan ... har redan fet träningsvärk. hur ska jag då kunna komma ur sängen imorgon? haha! räkningarna är betalda nu & lagt många tusenlappar på sparkontot. oooja, nu mår jag bra! :) imorgon kl 12 har jag klipptid i vimmerby. ska göra lite ärenden innan & sen därefter åka till hultsfred & köpa gymkort. på vägen hem hämtar jag även min spegel + smågrejer hos frugan som jag köpt. sen iväg till "min man" i eksjö för mys & pussar. kommer hem igen på fredag eftermiddag. men kanske bloggar från hans place också. han farmar, då får jag fan blogga!

 

GODNATT kära ni!


tjejkväll

funderade på självmord imorse när alarmet ringde. finner ingen glädje att gå till jobbet längre alls... så det var tufft att dra sig iväg idag..  dessutom var det -8 när jag drog ut och jag glömde vantarna och orkade inte vända & hämta asen, så jag frös händerna av mej .. blåste ju också, så det var ju typ -16 egentligen ...
men schemat idag är soft, och sitter hemma på lunch nu. ska snart tillbaka & åka upp med matväskor till kråkshult. skönt att få jobba själv... går av vid 16, & då snabbt hem & få i sig ett mål & sen iväg & hämta upp alice vid 17.

halv 6 börjar tjejkvällen i valbacken ikväll. jag har funderat fram & tillbaka om jag skulle gå, för min mensvärk tar nästan död på mig. hjälper inte ens med tabletter denna gången.. då är det illa. man ska iof röra på sig när man har ont, men inte så kul när man knappt kan stå upprätt förfan..
mitt humör pendlar ju ena sekunden till andra sekunden.. hemskt humör. robert sa att jag är som kalle anka. "du har sån otur jämt. du blir arg, men man kan inte låta bli att skratta åt dig" .. tack rob! haha!

jag ska prova på å åka snowboard ikväll, för första gången nånsin! velat prova länge, men aldrig blivit av. min balans suger verkligen, så vi får väl se hur länge jag lyckas hålla mig på brädan.. vi får hoppas på NOLL BRUTNA BEN! ska bli skoj iallafall.

LÖÖÖÖN imorgon.. fyfan va jag längtar! har väntat en halv evighet fan. synd att så många tusen försvinner till räkningar & sånt där tråååk..
nä, nu blir det att dra tillbaka till jobbet. plikten kallar!

127 hours

tagit mig en promenad .. ganska lugn idag, för att försöka få bort min huevärk. det hjälpte inte, nej. druckit flera glas vatten, men inte det heller. mensvärken bråkar med mig dessutom & jag är på allmänt jävla pisshumör förtillfället. ska bädda ner mig med filtar nu, ta mitt kvällsmål & se på "127 hours" .. har stora förväntningar på denna, så jag hoppas den håller måttet ;)

natti babes.


dag 1 - 9 saker om dig själv

1. har en förkärlek till Honda. speciellt Honda Civic, och vill en dag äga en riktigt fet sådan, som är snyggt stylad & har ett riktigt gött läte i japsdämparn.

2. är en väldigt lat människa, men när jag väl är motiverad så finns det inte en chans att jag hamnar i soffan.

3. är en tvserie-junkie. & jag har aldrig tålamod för att se ett avsnitt varje vecka. vill helst ha varje avsnitt av en säsong direkt och streck-kolla på den. just nu är det "glee" ..

4. drömkillen är lätt taylor lautner. haha! fast mark salling delar förstaplats med taylor.. ja, en flicka måste få drömma..

5. under hela min tonårstid HATADE jag hårdrock. nu lyssnar jag nästan endast på det.

6. jag har en syster som är 10 år äldre än mig. har dock ingen kontakt med henne sen 6 år tillbaka. det är endast hon som förlorar på det.

7. jag älskar att inreda och skulle gärna tänka mig att jobba som inredare. tycker det är sjukt kul.

8. det bästa som finns är killar i mysbrallor, luvtröja .. & mössa. grrr. riktigt jävla hett! självklart ska han ha rätta stilen, men fyfan så hett!

9. funderar dagligen på vilka som är värda att finnas i mitt liv.


2008


minuuus..

så jävla skönt att få gymet gjort. har gått igenom hur jag ska göra de kommande 4 veckorna .. pratat lite allmänt om hur det går för mig osv. emma är bäst! besök gärna hennes blogg här.
på torsdag ska jag köpa gymkort på HAGADAL, sen kör jag igång ordentligt med gymet 3 ggr i veckan på måndag.

måste berätta för er att jag imorse passerade minus 15 kg på vågen! heeelt sjukt. hoppas på att dubbla det snart och då är man snart uppe i minus 30.. fett!
nu ska jag ta mig ett mellanmål och se ett avsnitt av glee (besatt förtillfället..) .. sen blir det lite städning & därefter en powerwalk! sköönt.

blev oerhört lycklig när jag logga in på internetbanken innan idag & såg att jag får över 18 000 i lön på torsdag. happyface!!!!!!!!!!!!!! 10 000 direkt till sparkontot. YAY!
puuuuussen


10 dagars lista.

Dag 1 – nio saker om dig själv
Dag 2 – En dålig vana du har
Dag 3 – Ett foto på dig och dina vänner
Dag 4 – Din favorittid på året?
Dag 5 – fyra avtändande saker
Dag 6 – Ett foto på dig och din familj
Dag 7 – Planer/drömmar/mål du har
Dag 8 – Smeknamn du har och varför
Dag 9 – Ett foto på något som gör dig lycklig
Da 10 - tre tändande saker


lite småkul kanske :)

gymet nästa!

sitter här med frukosten. sovmorgon idag. ska snart dra mig mot eksjö och träffa PTn. vi ska gå igenom allt på gymet. har längtat hur länge som helst efter att få komma igång, men  nånting har alltid kommit i vägen. nu jävlar ska det dra igång :) ska använda nya GPSen.. haha. ingen aning om vart detta gym ligger.

så nu ska jag packa väskan & dra mig om en stund. ha en bra dag!


what if..


don't stop believen

jävlar va less jag är just nu, på livet. kan få mina perioder då jag bara vill ge upp allt & skita i allt & bara försvinna .. har legat större delen av dagen idag i sängen med huvudvärk .. fick tvinga mig upp 2 timmar innan jobbet för att få i mig lite piller & ork att jobba.. så trött på jobbet. bara massa kackel om det nya som sätter igång 28e februari. jag vill inte och orkar inte bry mig, för jag mår bara dåligt då.
timmarna gick ändå. imorgon är jag ledig. ska ta en sväng till eksjö & få mitt gymprogram av emma. resten av dagen ska jag försöka söka jobb. vill hitta något nytt, snabbt. less, less, less ..

onsdag jobbar jag 7-16. torsdag & fredag ska jag spendera hos Mr S .. mys! ska även klippa mig på torsdag. behövligt .. inte gjort det på 3 månader nu. dieten. ja.. va säger man. jag hoppas det börjar hända något på vågen nu.. det är ju det som gör en motiverad att fortsätta .. förändring. minus på vågen ..

i övrigt är jag sjukt trött på tomma ord. tomma löften, ja, you name it. folk borde hålla käft istället för att säga saker som dom inte menar. nu bryr jag mig inte längre. det handlar om att ge & ta. inte bara ge hela tiden!

nu blir det ett "glee"avsnitt innan sängen. godnatt på er, vänner.

2009



L.A gigolo

 

nu blir det lite ashton kutcher i soffan & gos med mini & velvet innan läggdags.

upp tidigt imorgon & powerwalka. ny vecka .. & nästa vecka ska det fan synas på vågen. ingen box för oss dock på tisdag :( fullbokat & vi glömde totalt att boka oss. så JÄVLA SURT. fan att det ska va så fullt på passen.. helvete. nåväl. GODNATT!


nu är man 25!

haft en väldigt fin helg!
var på jobbet största delen av min födelsedag, men det gick bra ändå :) jobbade med "muntergökarna" igår, och dom är ju inte direkt roliga, men man får göra det bästa av situationen. jag var iallafall på strålande humör. gjorde lite ärenden efter 12 när jag slutat - raka vägen hem & baka fucking tårtjävel.. det blev en till jobbet & en till mami & papi. banankaka med marabouchoklad i. det var en succé både på jobb & här hemma :)
min tina kom vid 2tiden med en vacker vit ros, & sen kom nettan med en bukett tulpaner. lovely! tulpaner ger mig vårtecken! sen kom mamma och pappa. så jag, mamma och pappa + tina åt kalopps ihop. tyvärr var det så gott, så jag åt för mycket vilket resulterade i en värkande stenhård mage. kunde knappt andas :( fick lägga mig på soffan & tänka på andningen.. började undra om jag skulle orka jobba kväll också. det var hemskt ..  det gav mig även en varning att jag måste ta det lugnare nästa "laddningsdag" med maten. det var ju så himla gott dock :(

jag fick en ganska dyr GPS av mina föräldrar. blev jätteglad, för jag har lånat min pappas oftast, och jag skulle behöva en själv & har funderat på att köpa en. passar mig perfekt, som inte kan hitta nånstans.. haha. kan va bra när man ska på längre resor .. :) så jag är supernöjd! det gick bra på jobbet, även om min mage var öm som fan. när jag kom hem avslutade vi min födelsedag med att se "sex and the city 2", jag och mamma.

idag har jag tagit en lång sovmorgon .. sen åt vi en god frukost ihop & bara tagit det lugnt. vi var och handlade lite, och sen drog vi på loppis. hittade en kalender från mitt födelseår, med lite anteckningar i .. det var rätt intressant :) stod i anteckningar att det hade snöat 20 cm under en natt i januari osv :) kan va skoj att ha iallafall.
mamma och pappa åkte för inte så länge sen, med mina bebisar också :( SÅ TOMT!

om 2 veckor blir det att fira min 25årsdag på RIKTIGT! då blir det linköping med mina tjejer! hotell, utgång och lite shopping! längtar!




hot daaamn!

mark salling. han med grädde på. yuuum!

inför min 25årsdag vill jag ha ...

ja, jag ska väl berätta va jag önskar mig också, för er som planerat att köpa något :)

  • boxningshandskar, i rosa.
  • alla STEP UP-filmerna på DVD. step up, step up 2 - the streets, step up 3(D).
  • disneyfilmer. äääälskar disney! tyvärr har jag de flesta på VHS, och skulle gärna vilja ha på DVD istället. skönheten & odjuret är en av favoriterna. det ska va de gamla klassikerna .. :) har ingen klassiker på DVD så va inte rädd för att köpa någon jag redan har.
  • PRESENTKORT .. det bästa, enligt mig, för då får man köpa det man själv vill ha/behöver. presentkort på IKEA & INTERSPORT är det som ligger högt upp på listan :)
  • smycken. jag har nickelallergi, så måste vara äkta. (det går inte lura mig för jag märker direkt om det är oäkta..) är ute efter ett par fina örhängen som man kan ha till vardags. dom som känner mig vet på ett ungefär va jag vill ha :)
  • massage :) massage är alltid uppskattat. något min kropp skulle behöva känns det som.
  • inredningsprylar. är en sucker för inredningsprylar :) hela setet med marilyn monroe är något jag vill ha (vas, skålar, ljushållare och fat) .. ljus-stakar. någon snygg matta i grått eller svart till hallen. vill gärna ha lite udda ramar också, så länge dom är i svart eller vitt :) älskar LAGERHAUS retroramar :) gillar roliga grejer med ankor osv till badrummet & mycket grönt till köket. ett tips bara :) & mycket lila/grått till sovrum. turkost till vardagsrummet :)

tog tid innan jag kom på något. jag har ju redan de mesta jag behöver! tänkte önska mig grejer till hundarna och katterna men dom har ju också allt dom behöver. skämmer ju bort mina djur alldeles för mycket. haha :) och nu när man fyller 25 tycker jag man ska få önska sig lite roliga grejer :)

hoppas det hjälpte på vägen. tjing!

kinect

vad som kan gå fel när man spelar kinect... farligt det där.

stackars katt :(


imagine

Glee - Imagine

en av favoritscenerna. dom sjunger ihop med en kör som är döva. väldigt vackert & rörande. låten är otroligt vacker också.

 

Imagine there's no heaven
It's easy if you try
No hell below us
Above us only sky
Imagine all the people
Living for today

Imagine there's no countries,
It isn't hard to do
Nothing to kill or die for
And no religion too
Imagine all the people
Living life in peace

You may say I'm a dreamer
But I'm not the only one
I hope some day you'll join us
And the world will be as one


standing still

haft en dålig dålig dag idag... som igår. så jag hoppas innerligt att min födelsedag imorgon blir roligare än dessa 2 dagar.

saker blir då aldrig som man vill. har velat träffa frugan & ha mysdag med henne i typ .. evigheter. blir aldrig av ändå.. något kommer alltid i vägen. blev riktigt sur & besviken idag när det inte blev något, så har legat i soffan idag & streck-kollat Glee .. när man väl börjat är man hooked! har även rensat grejer, handlat & vart på långpromenad i solskenet med hundarna.

det känns som jag står & trampar på samma ställe nu. har hållt på med denna diet nu i snart 1 ½ vecka. jag väntar fortfarande på smällen. jag har tappat 12,2 kg sen jag började denna resan. jag är en gladare person. jag är en lättare person. jag är en mer aktiv person. jag tar vara på livet mer. jag har Emma att tacka för allt detta. jag kommer inte ge upp förrän jag tappat mina kilon. jag har en kämparglöd som gör att det syns i mina ögon. det vet jag själv. mitt stora mål finns där .. 27 kilo dit. när jag väl når mitt mål, kommer jag fortsätta, men jag vet att om 27 kilo så är jag på en vikt jag trivs på. jag vill behålla mina former. mina lovehandles. mina tjocka små kinder. men jag kommer fortsätta köra på efter det ändå .. minst 10 kg mer neråt, men dom är inte lika viktiga att förlora, som dessa 27 kilo är...
sen har man sina motgångar .. så är det. det kommer man ha hela livet. & man lever bara en gång, så man måste få njuta av all god mat också. kanske inte varje dag dock, som man gjort innan. ät med måtta!

nu i helgen ska jag njuta på. imorgon vid fikat klockan 10 kör jag igång med min "laddningsdag".. jag bakar tårta här hemma nu. det blir en rice crispiestårta. kan säga att det inte var lätt att baka den utan att provsmaka, men jag klarade det :) imorgon kommer mina älskade föräldrar, och mamma har bakat kalopps som är min älsklingsrätt! jag står för efterrätten & vi ska äta chokladmousse med crisp! min tina kommer också förbi och firar mig lite innan jag måste tillbaka till jobb 16-21.30.. men när man sen kommer hem möts man av massa kärlek & mina älsklingar som viftar med svansen. underbar känsla!

här nedanför ser ni min weight loss ticker. ska lägga upp lite bilder på mig sen också, så ni får se. vet inte om det märks någon skillnad, men jag hoppas ni ser skillnaden :)
godnatt på er. nästa gång jag skriver här är jag ett år äldre. fyyy bövelen va jag känner mig gammal.


:(


alla planer bara skiter sig.. lika bra att gå & lägga sig igen..

cake

har ni, mina läsare, några tips på en tårta man kan göra? ska baka på lördag på timmarna jag är hemma så den ska gärna va lätt att göra, och inte ta så lång tid. men samtidit vill jag inte ha samma tråkiga tårta som alltid, där man köper tårtbotten osv. vill ha något roligt! så KOM MED FÖRSLAG, TACK!

EEEH GE MIG?


looking down


tack för att du förstörde min morgon.. hela min dag

fick mig en riktig smäll på käften imorse från ingenstans.

jag (ironisk): om man går till henne borde man få dubbelt betalt, omständiga kvinna.
H: lika dålig inställning som alltid!
jag: ja, vadå? man kan inte alltid ha bra inställning?
H: det har du ju aldrig...

tack..
du förstörde hela min dag. det sved... jag som var glad & pigg imorse fick en riktig käftsmäll från ingenstans. & jag som alltid är så snäll mot henne .. no more. om hon har problem med mig kan hon ta det med mig i enrum, inte inför 11 andra..
det kanske inte är så hårda ord, men det var på sättet hon sa det. dessutom är hon riktigt elak ibland :( respektlösa jävla människa.

depp. vill bara lägga mig å gråta.
istället ska jag ta mitt mellanmål, se på lite "glee", handla lite inför helgen, färga hår & fortsätta städningen istället..

modellrumpor vs svenssonrumpor..


Oroligheterna i Tunisien

ingen har väl missat att det inte alls är bra i Tunisien förtillfället, vilket oroar mig väldigt mycket, eftersom jag & tina har "våra" kära pojkar där nere - Kacem, Hamma & Ash. Vi skickar sms till varann ständigt nu & frågar hur läget är .. Ash sa att allt var lugnt där nere.. Några timmar senare skickar Hamma & berättar om att han sett många döda människor på gatorna när han gick till jobbet.. Otroligt hemskt.

Det började i Tunis - Tunisiens hemstad. & det är inte i närheten av Sousse, där killarna bor .. men tydligen har det spridit sig.

Kacem skickade senast imorse & berättade att situationen inte alls är bra, men att vi inte ska oroa oss. Hur kan man INTE oroa sig när sånt här händer? Det är ju i stort sett krig där nere..

Jag & Tina skulle boka resan nu i slutet av januari till Tunisien i maj.. självklart vill vi åka, men så länge det är som det är nu, så åker vi ju absolut inte. jag hoppas det snart är över, och att inte fler dör nu.. saknar dom i övrigt otroligt mycket & vill såå gärna tillbaka till det Tunisien vi var i förra året...


favoritserien

 

serien är nerlagd. fan va jag saknar den! älskar denna serien. så klockren! påminner mig om mig & mr s också.. hahaha. vi är rätt lika doug & carrie.. jag är lika aggro som henne & mr s är lika dryg och skämtsam som doug.

 

ska man kanske plöja sig igenom alla säsonger snart igen? :) får aldrig nog!


vad alla kvinnor borde ha hemma!

 

en fjärrkontroll så man kan styrka sin man åt det hållet man vill ;) haha!


morr

ställde mig på vågen imorse. det gjorde jag i söndags morse också. har gått på dieten 1 vecka. antal kilon jag förlorat på 7 dagar:

1 kg ( hmm.. )

emma sa att det kan ta några dagar innan det smäller till. jag väntar på smällen just nu. det är dock frustrerande när det känns som man går ner i vikt, men att det sen inte alls är så. folk på jobbet har dock märkt att jag smalnat till senaste veckan. jag såg en skymt av mina nyckelben igår .. jag vet inte när jag såg dom sist. (tragiskt men sant ..) så visst händer det saker .. frugan sa även att mina armar blivit smalare. synd att man själv inte märker sånt. börjar bli dags för några nya kort på mig själv känns det som.. jaja, jag hoppas jag ser lite minus till nästa onsdag. jag kan ju inte klaga heller. bättre STILL än UPP. & det kan ju faktiskt ha hänt grejer på måttbandet. har inte mätt mig än sen jag började med denna diet. så jag ska nog va tyst ;)
gymet som vi skulle ta imorgon, jag, frugan & emma blir istället på tisdag. tråk, för jag har väntat på torsdagen, men istället tänkte jag tvätta & småpilla med grejer här hemma i lyan.

imorse har jag haft kvalitetstid med mina änglar. så mysigt när man inte har något alarm att passa på morgonen. blev väckt av att lady attackerade mig med att slicka på mig i hela fejan .. underbart att bli väckt på det sättet. bättre än att bli väckt av en man iallafall... vaknade 10, men låg kvar i sängen till 11 & kramades & busade med dom. så mysigt! har vart ute på morgonkisset med dom nu, & nu sitter jag med frukosten framför "glee" & ska snart sätta igång med storstäd! är på riktigt "städ-humör" vilket händer inte alltför ofta nu när man jobbar som en gris oftast. så det är ett gott tecken. jag kan hålla på i dygn när jag väl är igång! tyvärr så går ju inte det, för jag jobbar imorgon bitti.

nu lite "glee" till, sen på med dom gula handskarna & skrubba!


powerbox

ÅÅÅÅH va härligt pass det var ikväll på powerboxen. det är det alltid, även om jag vill döda emma varje gång. haha! idag svettades man rejält för fan va hon kör med oss! LOVE IT!

fick träffa min fruga också. ÅH så skönt det kändes. saknat ihjäl mig efter henne, min gumsa! längtar till fredag då vi ska ha mysdag ihop :)

ska se ett avsnitt av "glee" nu & sen krypa ner i sängen.. faaan va jag kommer sova gott inatt :) hoppas på rejäl träningsvärk imorgon... äääälskar träningsvärk!


ett gott skratt förlänger livet

ÄLSKAR dessa serier. hahaha! finns att läsa på aftonbladet :)



ont

gjort illa ryggen på jobb idag. känns som nacken också ryckte med där. känns ju mindre roligt ja .. städade hos en tant i 3 jävla timmar. var SÅ MYCKET julsaker & juldukar överallt så jag nästan gick i taket. & inte en jävel som hjälper till heller.. näe, dom sitter hellre uppe i lokalen & glor i en vägg. bra samarbete, folket. (jävla idioter..)

vart ute på en halvtimmas promenad med bebisarna & har nu satt arslet i soffan & lär inte komma upp .. är sjukt trött idag. var hårt att gå upp imorse. skulle ju va ledig i två dagar nu, men tog 3 timmar på jobb imorgon 10.30 - 13.30 ... lite lagom sådär.
hmm. borde städa .. det är dock skönare att sitta här.. mm.. !


less is more?


bara jag som tycker jennifer hudson var finare när hon hade mer former? ibland passar faktiskt vissa mer i former än att vara smala...

kommande vecka, v 3

inför kommande veckan..

måndag: jobb 7-16, storstädning, 60 minuter powerwalk.
tisdag: ledig, powerwalk 60 minuter, powerbox på schemat! GÖTT! träffa min fruga ♥ & min älskade PT.
onsdag: ledig. & den ska spenderas i soffan med massa filmer .. & en powerwalk på 60 minuter, såklart.
torsdag: jobb 7-13.30, gymet med frugan & PT - genomgång. LÄNGTAR! powerwalk 60 minuter.
fredag: MYSDAG med frugan ♥ filmer, skitsnack & powerwalk.
lördag: FYLLER 25!!!!! mitt körkort fyller 1 år. jobbar. "laddningsdag" .. mami & papi kommer!
söndag: ledig. mys med mami & papi .. dom tar även med mina bebisar hem så nu ska dom va hundvakt ett tag igen :)


i tunnelbanan


3 bilder

 


splash!

jag har haft en STÖRD DAG. eller ja, det är nog mer JAG som är fucking störd!
dagen börja med att vid fikat så hade magdalena bakat kakor & äppeltårta osv osv. ojoj. jag sa nej & jag tror att vad jag än äter just nu, så blir min mage KAOS! satt där snällt & drack min shake istället. jag mådde super när jag sen gick därifrån. har sprungit som en jude resten av dagen. kändes som alla gamlingar kom överens om att larma samtidit - vid middagen - då vi har som mest att göra under hela dagen. motion fick vi iallafall!

nu ska jag berätta det mest störda denna dag. jag åkte & köpte mig ett sibyllameal efter jobbet (TYST JAG ÄR INTE KLAR MED MIN STORY ÄN!!!) .. jag var så ÄCKLIGT SUGEN på en fucking hamburgare. vid den tiden så var min hjärna inte kopplad med resten av kroppen!
jag åkte hem med min jävla sibyllapåsejävel. satte den på bordet, la fram hamburgefan på en tallrik. jag satt & glodde på den i typ 5 minuter. luktade på den .. & blängde på den. helt plötsligt så börjar jag banka på den. slå ner den mer & mer i bordet. salladen flyger. allt flyger. när jag var färdig med den så var den platt som en pannkaka.
la tillbaka det platta aset i påsen, hällde massa diskmedel över den & sen slängde jag skiten i sop-påsen. jag vet, jag är inte riktigt klok, men det är väl ingen som förväntade sig det över mig. hahaha!

that's right bitch. jag håller mig fan till lördag, även om vågen visade endast - 1 på vågen imorse när jag vägde mig. blir lite förbannad t.o.m .. men var sak har sin tid.. läst en blogg nu ikväll med en kille som gör samma sak som mig. nu är man peppad igen!





& med all respekt: hur mycket ni än frågar mig, så tänker jag inte berätta för er vad jag går på för diet! så sluta fråga mig! dom som vet, & det är få, dom vet! sen tänker jag inte berätta för någon mer! när jag kommer till en viss vikt. & ni lär få vänta!

PUNKT SLUT!

i mitt huvud idag..

har det endast handlat om hamburgare, hamburgare.. hamburgare.


KUL! oh, kill me now.

lycka!

linköping, disney on ice, februari - 09


vet ni vad lycka är? att min sara ringde i eftermiddags & berättade att hon kommer hit när min födelsedag ska firas i linköping 5-6 februari. jag har inte sett henne sen maj - 09 :( en evighet! & jag har gått runt och vart glad hela kvällen för jag ska ÄNTLIGEN FÅ KRAMAS MED MIN SARA IGEN!

min syster. jag älskar dig!

hold my hand

michael jackson feat Akon - hold my hand

lovely!!!


mössprovning

OI! vilka minnen .. va liten man var där. & smal. fawk!

meningslös video i övrigt. ändå trevligt med en trip down the memorylane!


hamburgare & pannkakor

hej & hå. här var det livat med kommentarer. NOT!

dagen har gått i 180 .. jobbade 8-12.30 & var uppe i skogarna & snurrade med P. åkte hem - sov - tillbaka 15.30 - 21.30 .. är ganska död nu, och även imorgon blir det 10 timmars jobb.
idag har jag inte svettats lika mycket. det var som värst igår. kändes som jag kommit i övergångsåldern fan. HATAR att svettas om det inte är på gymet. fy! ofräsh AB! märkte att om jag åt JS så fick jag mer krafter, men det är fortfarande helvetes mycket att få i sig dagligen. heeelp :( & idag har det vart hemskt med suget också .. & detta sug har jag inte haft nu på typ 9 - 10 veckor .. på lunchen på jobb så satt en arbetskamrat med kyckling, ris & rödlök. ÄLSKAR KYCKLING. luktade ljuvligt! sen har jag fått upp hamburgare, pizza, kebabtallrik & allt det där onda i skallen idag. & PANNKAKOR! jag hoppas att detta sug försvinner snart. skulle kunna DÖDA för en hamburgare! :( & det är inte dessa tankar jag vill ha! det var dessa tankar som fick mig FET !!!!  fy bövelen! ser faktiskt fram emot min födelsedag då jag får äta lite gotte. tror absolut det kommer bli lättare efter första veckan.

jag har bestämt mig att gå på denna tills jag når en viss vikt .. och det är alltså minus 30 kg - 35 kg. sen övergår jag igen till min förra diet, som jag trivdes superbra med, men denna diet ska jag kämpa på med ett bra tag nu framöver ändå. jag tänker INTE GE UPP! no way in hell. ska visa alla att jag klarar detta! jag ska framförallt visa mig SJÄLV att jag klarar det. sen så är det dom som inte trodde jag skulle klara det som kommer stå där med hakan i fucking asfalten!

har haft huuuevärk ikväll. hate it :\ jag & S var på uterundan hela kvällen & det gick bra. man känner sig fortfarande svag, för man flåsar som en flodhäst i trapporna.. vilket jag aldrig brukar göra annars... man känner sig då inte så kul öht just nu ... så nu ska jag & de bästa bebisarna i världen krypa till kojs. ska bli UNDERBART att sova!

GE MEJ!


underbar promenad!

nu mår jag 1000 gånger bättre. tina drog ut mig på promenad med sanni, och mina älsklingar. vi har vart ute & gått i 1 timma & 25 minuter :) är helt röd om kinderna nu, för det är kaaaallt ute. men oh, så underbart med all denna luft. behöver den mer än nånsin nu när jag mår bajs! ska snart in i duschen när jag nu snart är klar med näst sista målet för kvällen. inatt kommer jag sova gooott!

imorgon ska man jobba 8-12.30 & sen 15.30 - 21.30.. hua! får ta det så lugnt det går, helt enkelt, så man klarar av helgen sen. är ju som sagt jävligt svag förtillfället. jobbar delad tur på lördag & dag på söndag. OPEPP! & sen ännu en dag på måndag innan man är ledig på tisdag :/

nu ska jag in i duschen, som sagt. fryser som faan nu! sen blir det soffläge, med ännu en film. får se vilken det blir ikväll :)


MEN FYFAAN!

mår som ett utskitet jävla ruttet äppelmos idag .. & ändå har man bara jobbat 3 timmar. men jag jobbar hellre än går hemma och mår skit, faktiskt.

svettningar som aldrig förr. illamående. ont i huuuet. andfådd efter att man gått 10 m .. dålig andedräkt (???) snurrig i skallen. jaa.. så mår jag just nu. jag skulle lätt kunna sova på balkongen inatt, pga hur mycke jag svettas.
bäst att detta försvinner inom 4 dagar.


ska ta mitt mål nu & sen lägga mig en stund.

ååh så gammal bild!

changes

vackert. & såå sant!


uh...

usch. illamåendet släpper ju aldrig. va jobbigt. hoppas det inte kommer va såhär alltid nu bara. baaaarf! ska ut på en promenad & sen tänkte jag se på ... hmm.. ja vad vet jag inte än. har sån beslutsångest varje gång jag ska välja film...

har inte orkat göra det jag ville göra idag. men ja, det hinns med det också, så småningom... nu ut med bebisarna .. behöver luft.


barf..

gah.. spyr snart av all JS :S fyfaaan. hur ska man orka trycka i sig detta i denna stora mängd dagligen? är ju proppmätt!!!!!!!!


don't stop movin'!

 

den här låten gör mig glad! :D


10 sätt att reta din omgivning

  1. Ange att din drive-through beställning skall "tas med".
  2. Använd en torktumlare för varje strumpa i tvättstugan
  3. Använd endast kläder i flourocerande rött
  4. Öva på att låta som en fax eller ett modem.
  5. Använd MYCKET rakvatten.
  6. Använd signalraketer på en födelsedagstårta.
  7. Avböj bord vid resturangbesök, stå kvar vid kassaapparaten och ät upp alla mintkarameller.
  8. Avsluta alla meningar du säger med "i enlighet med profetian".
  9. Avtala möten den 31 september.
  10. Be servitrisen om en extra plats till din låtsaskompis.

HAHA! love it då jag själv är en jävel på att retas.

in 20 years..

lånad av LAILA


box!

har äntligen hittat mina boxningshandskar! me like aloooot! tyvärr så var det något fel på sidan så kunde inte beställa hem dom just nu. fawk! får prova igen sen :)
tänkte ge dom till mig själv i födelsedagspresent + för jag är så badass och har gått ner 10 kg. OYEAAAH ! visst är dom fina? : )

finns att hitta på ellos

cravings

MÅÅÅÅSTE HAAA I SOMMAR!


i got neeeews for yoooou!

kunde fan knappt borsta tänderna efter gårdagens pass. har aldrig vart på så BRA och ROLIGA pass som när emma har dom! fyfan så bra! fick en smäll av henne dock.. tack emma :P men gav igen när hon var den jag slog emot. hähä. överfullt, ingen luft, en tränare där djävulshornen växte mer & mer .. & en känsla av att det är SÅ GÖTT att va tillbaka på boxen.. gaaah - UNDEEERBAAART!

idag börjar nya dieten. vaknade för inte så länge sen & ska snart ta mitt första mål. sen ska det powerwalkas, städas & mysas framför massa film. har runt 70 filmer på datorn jag måste plöja igenom..

har en rolig nyhet :) jag har vägt mig, kära vänner. som vanligt är min "måttlapp" borta just nu så kan inte ge er exakta mått jag har förlorat runt kroppen. men ...

minus i vikt totalt:
10,5 kg :)

jag är SÅ JÄVLA GLAD! jag sa till mig själv, att när jag gått ner 10 kg skulle jag unna mig något .. men jag säger såhär: jag unnar mig det på min födelsedag, för då har jag min ätardag :) 10 kilo var ett delmål för mig. & jag älskar när man äntligen når dom.
jag är så jävla peppad så det inte är sant! emma sa hur stolt hon är över mig igår, och det går rakt in i hjärtat! att få höra det från henne ... då ska man vara riktigt stolt!

i övrigt mår jag toppen. jag försöker att inte tänka på framtiden så mycket.. inför nya systemet på jobbet osv. får helt enkelt sätta igång och söka nya jobb. dom har lovat mycket till mig, men jag tror inte ett skit på det, för dom håller aldrig va dom lovat .. tråkigt, men sant.
imorgon jobbas det 3 timmar bara. kan behövas med tanke på dieten. blir dock hårdare på fredag då jag först jobbar 8-12.30 & sen tillbaka 15.30 - 21.30. sen ska man lida sig igenom en helg med en äcklig padda också. samma pass, dessutom. ett skott i pannan borde fanskapet ha! grrr!

nästa vecka är det mycket på schemat. JAG FYLLER ÅR, är ju största grejen ;) jag jobbar tyvärr delad tur på min födelsedag, men mina föräldrar kommer hem till mig under timmarna och stannar till söndag kväll, för på söndagen är jag ledig :)
jag ska ha mysdag med min fruga som jag längtat efter som faaan! ville försöka få in Mr S nästa vecka också, så man får pussa lite på honom, men kan va svårt eftersom vi jobbar så JÄVLA OLIKA :( buhu. vi har inte setts sen förra året, i mellandagarna. saknar honom som en toook!

nähä, upp och hoppa och svälja ner första målet! YIHOOOO NU KÖÖÖR VIIII SÅ DET RYKER I BRALLAN!


laddar

idag är jag glaaad & avslappnad & mår superbra! fick äntligen min sovmorgon & när jag vaknade så kände jag mig otroligt utvilad. underbart!
sitter & laddar inför boxen nu .. kväll är det terminstart igen och det ska bli sååå kuuul! tyvärr får man gå ensam, och det är väl inte lika skoj... men det får gå ändå. får ju träffa min kära PT som jag inte sett på evigheter känns det som. blir så glad varje gång jag träffar henne för hon är verkligen en liten solstråle..

har vart på 50 minuters powerwalk nu på eftermiddagen tack vare mina älskade broddar. såå skönt! nu har jag ätit lite & ska snart dra på mig träningskläderna & sätta mig i bilen. woop woop!
imorgon drar nya dieten igång. ska hämta produkterna hos emma ikväll & imorgon drar det igång :) jag är så jävla peppad. jag hoppas allt kommer gå bra hela långa vägen. jag ska avsluta det jag har påbörjat! min motivation har aldrig varit såhär stark. bara jag får komma igång med min kära styrketräning också, så är jag SUPERNÖJD! HÖR DU DET, EMMA? :P

den osminkade sanningen.

dike.

hahaha. just det. måste berätta om min lilla klantiga händelse idag.. var nere i diket ÅTER IGEN .. haha. (jag vet att frugan sitter å garvar nu åt detta) har ju regnat inatt så det var rena isgatan på parkeringen här utanför.. tacka fan för broddar!
när jag skulle hem på timmar vid 12 hade dom fortfarande inte sandat på gatan brevid, där jag svänger in till min gata. jag rattar åt höger - bilen går åt vänster, rakt ner i en fucking jävla snöhög! bilfanskapet gled verkligen .. jag bara började asgarva när jag satt fast där. försökte backa men de gick ju inte det heller.. som tur va kom Hagge ut (grannen) och såg va jag hade gjort, så han hämta sin bil.. samtidit kom min hyresvärd förbi och stannade & påpekade att min parkering var väl lite dum :P haha.

hagge drog upp mig med dragkrok och min hyresvärd putta på. jag backade. fyfan så pinsamt! hahaha! nu får jag låta bli dikena ett tag tror jag .. men än är inte vintern slut. FAN! ibland undrar jag hur jag lyckades få körkort ..




hang with me

 

2 vackra låtar som jag verkligen gillar! hon har fina texter och jag känner mig igen lite själv i dom. jag är lite kär i dessa låtar.. lyssna & njuuuut.

 

[robyn - hang with me]

"Just don't fall
Recklessly, headlessly in love with me
Cause it's gonna be
All heartbreak
Blissfully painful and insanity
If we agree
Oh, you can hang with me
"


[robyn - indestructible]

"And I never was smart with love
I let the bad ones in and the good ones go
But I'm gonna love you like I've never been hurt before
I'm gonna love you like I'm indestructible
Your love is ultra magnetic and it's taking over
This is hardcore
And I'm indestructible
"

jahaaa..

20 timmars jobbhelg klar. det enda jag har gjort är [jobba-äta-sova-jobba-träna-sova-jobba-äta-sova-jobba] .. ja. det kommer va värt de när man får en fet lön nästa månad, och kan lägga undan runt 10 000 på sparkontot. då är det värt det. trivs ju så bra med dom flesta också, så timmarna på jobbet springer iväg. detta helg-gäng är iallafall vettigt folk i.

ska snart äta min kvällsmat, och sen ska jag kolla film innan läggdags. 8,5 timmar jobb kvar imorgon, sen får jag ledigt i 2 dagar.. ja, nästan 3, för jag jobbar bara 3 timmar på torsdag. härligt. i need it! sovmorgon och träffa min fruga på tisdag då vi ska på powerboxen som börjar igen (LÄNGTAT SOM EN GRIIIIIS) .. ni anar inte va jag har väntat på denna tisdag. hoho! på onsdag kör jag igång med nya dieten, och då lär jag behöva vila. så då blir det soffläge med massa film :) yay! har runt 70 filmer på datorn att kolla igenom.

sorry för dålig update. har verkligen inte suttit vid datorn knappt alls, och från mobilen orkar man fan inte blogga..
godnatt på er.


aajustdä..

glömde säga att jag, susan, nettan & kanske tina ska cykla tjejvättern i sommar.. ja, vilka jävla idiotiska saker vi får för oss.

9 eller 10 mil på cykel. kanske dags att börja träna då? ännu ett mål för mig. SUPER! taggad som fan!


nedför backen.. 1000 hål i nacken..

vilken jävla röv-värk jag har haft idag. oh my .. inte kunnat sitta på vissa ställen. mina skinkor mår inte bra. haha! & inte armarna heller .. dom värker verkligen av träningsvärk. äääälskar det, men jag hade ju sluppit röv-värken .. haha. har ont i min skadade svanskota också. det känns ju mindre bra. skakade den när jag var yngre & var nära att bli förlamad :| sen dess har jag haft problem att sitta på ett sätt länge, och har svårt med längre resor osv. men ipren hjälper mot det mesta, som den där blåvita gubbfan sjunger, så vi hoppas den lindrar värken.

ikväll tvättar jag. ÖÖÖÖÖÖÖÖH. på en fredagskväll. vuxenpoäng eller .. pensionärspoäng? suck. däckade i soffan när jag kom hem från jobbet. tvätt-tiden är fram till 22 men hoppas jag är klar innan så jag kan lägga mig tidigt ikväll. totalt död. måste ladda inför helgen då jag ska jobba delad tur både lördag & söndag. WÄÄH! blir dock värre nästa helg när man ska jobba kväll med PADDJÄVELN!

igår ja. gud vilken underbar kväll vi hade. & jag skrattade hela tiden. magmusklerna värker dom också. nettan har ju nycklar till valbacken så hon tände upp backen, så vi hade hela den för oss själva igår. UNDERBART! hennes man kom dit med snöskotern också, å skjutsade upp oss några gånger så vi åkte ända uppifrån. skitskoj, då det gick fort som in i helvete! fyfan att gå i den backen upp .. inte undra på att mina skinkor pulserar. haha! upp .. å fort ner.. å sen upp igen .. hua! jag tänkte dock på all träning min röv och mina lår fick, så jag sprang då & då t.o.m :)

åkte mest tefatet, men i helvete va det gick! kan ju inte bromsa heller, för då åker all jävla snö upp i ansiktet. jag såg ut som en levande snögubbe. gick så fort att jag åkte rakt in i skogen vid ett tillfälle. alla undra vart jag tog vägen, å då dök jag upp med huvudet från en stor snöhög jag hamnade i .. susan & tina flög nån meter över guppet som var i backen, och jag & nettan fastnade i varandras pulkor.. haha. men gud så kul vi hade! hade min halva ätardag igår också, så vi åt muffins, kladdkaka, smörgåsar & varm oboy & sen alices oliboljar (jag trodde det var OLJEbollar men det var .. eeh.. fel .. ) mums! alla hade tagit med sig något. sen ut i backen igen och bara springa ännu mer upp för å bränna all skit man fått i sig. haha!

vi var dyngsura allihopa när kvällen avslutades runt 20.30 igår.. kom överens om att göra om det snart igen med en middag hos jeanette efteråt. sounds good to me!

upp för backen. DÖÖÖ!

nettan, jag, tina, alice & susan. mina tjejer ♥

jag och nettan.

fucking död!

tina, jag, nettan & susan! :)

sen åkte jag bakåt på snowracern.. haha!

men jag är ok! det är lugnt! ingen fara med mig!

susan kyler av sig i snön.. haha!

peace!


jag undrar..

... hur i helvete jag ska lyckas komma ur sängen imorgon bitti. jävlar va jag knatat med mina små ben i den där JÄVLA långa backen. & jävlar va blåmärken och bulor jag kommer ha imorgon.

nu börjar iallafall känseln i rumpan komma tillbaka... eller hm. kanske inte.
berättar mer om kvällen imorgon. nu ska jag inta sängen, ringa frugan & sen sova som EN GRIIIS!


valbacken

dagens jobb avklarad. gött! den gick i rasande fart! nu ska jag slänga på mig lite varmare kläder, å sen ska jag hämta upp tina & alice och möta upp susan, sen sticker vi till valbacken och åker pulka med nettan. alice har med sig oljebollar, jag varm oboy och tina smörgåsar. jag har min halva ätardag idag. ja, detta kommer nog bli en kul kväll. sen hem, en varm dusch & slänga sig i sängen. har FYRA jobbdagar kvar.

undra om det kommer gå lika fort för mig som för rudolf i sunes jul? hål i pulkan när man väl kommit till slutdestinationen. hahaha!

min ängel i det blå

livet är inte detsamma utan dig ... :( fan va jag saknar dig.
säg hej till farmor & farfar, och mormor & morfar från mig ♥

jobb jobb jooooobb...

what a day ... hua. det har gått bra på jobb. synd att vissa folk ska förstöra för en bara. paddjävel.
en ringde sig sjuk inför imorgon. jag övervägde om jag skulle ta den turen. nettan kom & var snäll & sa att jag skulle få va ledig imorgon när jag äntligen är ledig, så hon tog den. skönt, tänkte jag.
innan jag gick hem så ringde en till sig sjuk imorgon, och vi fick inte in någon. fick helt enkelt offra mig, så imorgon är det 7-16 då också.
vid 17 imorgon kväll ska jag och mina tjejer susan, tina, alice & nettan iväg & åka pulka i valbacken (?) i ingatorp. fan så kul! då blir det nog motion om vi ska springa upp & ner för den jävla jättebacken .. liftarna är ju avstängda då. tar även och har min ätardag imorgon, då vi ska äta "oljebollar" som alice ska ha med. en holländsk specialité. SUPERGODA! låter kanske ganska skabb, men gott är det! blir nog en bra dag imorgon! sen är det jobb på fredag 7-15.30 & sen hela helgen 7-21.30.. men det ska nog gå bra det med. jobbar hellre än är hemma, för man har mer rutin på saker när man jobbar. allt blir förskjutet om man sover några extra timmar och det är inte skoj när man ska äta så många mål om dagen.

på ONSDAG, om en vecka, så kör jag förhoppningsvis igång med nya dieten. det blir därför vägning på morgonen där, och ta mått. har inte vägt mig sen julafton nu, och är faktiskt nervös. är rädd att det ska visa + även om jag skött mig nu.. men det var ju den där veckan då man åt lite mer godsaker. satans juuuul.. men då vet ni. så jag kör på ätardag imorrn, som sagt. sen inte förrän jag dragit igång med andra dieten..

på måndag är man ledig, och den ska avnjutas med sovmorgon - morgonpromenad - dusch - sängen. haha! sounds aaawesome. idag har jag vilodag från träningen. har jääävligt ont i skinkorna idag kände jag. hahaha. den där appen på mobilen "butt workout" var effektivare än va jag trodde! hahaha!
nu blir det dammsugning .. och sen promenad med bebisarna. ska försöka komma i säng senast 9 ikväll. är väldigt trött och känner för några extra sovtimmar inatt.. speciellt om man ska kuta upp å ner imorgon för en jävla backe. fast det är ju skitbra träning för ruuumpan! hohooo!

slutbabblat. nu ska jag dansa med dammsugarn. OCH JOSSE, SVARA I TELEFON FÖRHELVETE!!!!!!!!


...


ÅÅÅÅH fan va jag hatar sånna dagar då INGET går som man vill :(

en helt ny väääärld

dagens motion:
30 minuter styrka.
25 minuter lågintenstiv promenad efteråt.

haft min tina här ikväll. vi bytte julklappar. hon blev så glad för sina julklappar. & även jag blev SUPERGLAD. fick massa roliga saker som man ska ha på toan. bland annat ett roligt duschmunstycke, & ett nytt duschdraperi som passar perfekt på min lilla toalett, med massa roliga ankor på. fick även en badanka till badkaret & tvålkopp osv. är supernöjd. tack gumman!

vi såg på "aladdin" som var en av hennes julklappar. har glömt bort hur mycket jag älskar dom där klassiska disneyfilmerna. gud va vi skrattade. speciellt åt anden och jago. man förstod ju inte det där på samma sätt när man var mindre. har ju hur många disneyfilmer som helst på VHS men vill ha alla på DVD. kanske ska börja samla på mig alla klassikerna. min favorit är ju skönheten & odjuret. det är ett sånt vackert budskap i den filmen!

jobbet ringde in mig ikväll. huuu.. skulle ju vara ledig imorgon, men det blir ett 7-15.30pass istället.. känns väl sådär. ska ju jobba med den där JÄVLA PADDAN. usch! sen hem, slänga på mig träningsdojjorna och ge mig ut på powerwalk. sen slänga mig i soffan & bara vara. se på film & njuta.
nu ska jag slänga mig i sängen istället. hoppas man kan sova bara.. tog ju rätt lång sovmorgon idag. godnatt!


bilden säger allt


jersey shore säsong 3 nedräkning

2 dagar till premiären av Jersey Shore - Säsong 3. LÄÄÄÄNGTAR!
en vacker dag ska Pauly D bli min man! eller Vinnie.. eller båda! grrrrr!

tisdag


ska sätta igång med storstädning nu tänkte jag. var underbart skönt med sovmorgon. jag har huvudvärk för femte dagen i rad dock. måttligt road! vet inte vad det är för fel .. dricker vatten som fan & äter efter kostschemat. ändå så kommer skiten å smyger sig på varje dag. VAAAAAAAARFÖR?

ska träna styrka idag & sen ta en lågintensiv promenad. blir nog en promenad upp till ica senare kanske. måste inhandla lite mer kesella. dom hade bara en igår .. dåligt. tina kommer vid 17. vi ska byta julklappar (bättre sent än aldrig) och sen ska vi mysa, se på film & äta fruktsallad. mumsigt! VAD GÖR NI IDAG?

skäms på dig!

det är 2 månader imorgon, sen jag började med mitt nya liv. sen jag började på mitt kostschema har jag inte haft något sockersug alls. sjukt jävla SKÖNT att slippa det. jag trodde det skulle vara jobbigt de första dagarna, men det var det inte. allt var så jävla busenkelt. jag satt & väntade på att sockersuget skulle komma, och jag laddade med jordnötsburken som emma sa att jag skulle ta en sked ifrån, om jag skulle få suget. jag behövde aldrig doppa skeden i burken för det kom aldrig. GÖTT!

när jag alltid var i affären innan handlade jag alltid coca cola, choklad, wienerbröd, chips osv osv. inte undra på att man gått upp i vikt.. griiiiiiis!
det är dock så mycket som spelar in, i detta. jag vet, att dessa 7,5 kg jag tappat senaste veckorna är kilon som jag lagt på mig under 1 ½ ÅR. där jag står på vågen NU, stod jag sommaren 09. jag vet, att när det tog slut mellan mig & cpt från västerås, så tröståt jag. först åt jag inget på 2 v, pga hjärtesorg. sen åt jag för kung & fosterland. jag vet att jag låg på den vikten då, för jag var inne och opererades för gallsten, och dom tog vikt osv. annars skulle jag inte veta, att jag låg på så hög vikt som då. jag har hållt mig borta från vågen. jag har vart rädd för den. nu måste jag försöka hålla mig borta från den för annars kommer emma och snor den ifrån mig. haha!
jag skämdes varje gång jag la upp allt på rullbandet när jag var och handlade. jag skämdes för jag var rädd för vad personen som satt i kassan tänkte. "gud va mycket skit hon köper. inte undra på att hon är fet" osv. jag ville ju inte köpa det där egentligen, men tydligen så behövde jag det pga sockerberoendet. jag hade dåligt samvete .. jämt. & tänk va pengar man slösat på skit. man har fan misshandlat sin kropp.

nu mår jag toppen när jag är i affären och bara lägger upp nyttiga varor på rullbandet. jag mår bättre än nånsin! & det är sånna här småsaker som ändras från det sämre till det mycket mycket bättre, som gör att jag ser ljust på min resa neråt på vågen.


BORN FROM A BOOMBOX


"STEP UP 3(D)" var nog en av de sjukaste & bästa filmerna jag har sett. shiiiit vilka jävla dans-scener! absolut den bästa av step up filmerna. tyvärr var kärleksstoryn mycket bättre i dom andra filmerna, men dans-scenerna.. dom var "off the hook" .. herrejääävlar. jag satt med gåshud hela tiden!

vissa karaktärer som var med i "step up 2 - the streets" intog även denna filmen, och jag älskade det! en av mina favoriter som heter moose var med i denna också, och han är nog den bästa av stepup dansarna. shit alltså, han kan verkligen DANSA. aldrig fel med ögongodis när man ser på film dessutom. haha. det fanns ett tvillingpar i filmen som var sjukt roliga. klockrena snubbar.

en av favoritscenerna var när dom dansade i vatten - som dom även gör i andra filmen. magiskt! sista dans-scenen i slutet är HELT JÄVLA SJUK! aldrig sett något liknande. dom har verkligen lyckats med denna filmen! laddar upp några klipp från filmen här nedanför. och ni MÅSTE SE DEN om ni älskar dom andra filmerna. skön musik, snygga karlar, humor och sjuka dansmoves. ÅÅÅH detta är KÄRLEK! måste inhandla denna filmen GENAST till min samling... SEEEEEEEEE DEEEEEEEEN!




battle of gwai (dålig kvalle)

 

club can't handle me


fancy footwork


favoritmotto



"nothing worth having comes easy"



step up 3(D)

dagens motion: 50 minuter powerwalk.

ååh va jag kommer sova gött inatt. & sovmorgon nu, 3 mornar i rad, får vi hoppas. dock ska jag ändå försöka ta mig upp runt 8-9. ska städa bort den där jävla julen imorgon. sen träna styrka & powerwalka. lovely lovely LOVELY!

kvällen på jobb gick bra. tyvärr så kommer det tillbaka några idioter nu till jobbet som jag rent ut sagt AVSKYR! personer som spritt massa skitsnack om mig bara för att sära på mig & en av mina närmsta vänner. påstått att jag hotat folk & sagt elaka grejer till barn. följer vartenda steg jag tar känns det som. dom är väl förmodligen bara avundsjuka & jag har bett dom dra åt helvete. dom har båda flera än ett barn & är i min ålder, och kan inte betee sig som vuxna människor. tragiskt!
& nu ska de jävlarna börja jobba på bobban igen. måttligt road, verkligen. det är bara att skita i fåntrattarna & köra på sitt race. jag har iallafall något att tänka på, på boxen på tisdag nästa vecka för att slå ännu hårdare!

jag har precis duschat & ska nu se på "STEP UP 3(D)" .. som jag har längtat tills dessa filmen ska släppas! jag har höga förväntningar på den. älskar de 2 första filmerna, så jag hoppas denna är lika bra. avgudar dansfilmer & step up filmerna är några av mina favoriter. you got served, stomp the yard & honey är också några andra filmer som också ligger högst upp på listan.
hoppas jag inte blir besviken. återkommer med omdöme sen! godnatt på er, babes. sov så gott.

trailer


nedräkning.

19 dagar till min 25årsdag. ooouh. va gammal jag börjar bli. hua!


app!

laddade ner en app igår till min mobil som har ett träningsprogram i där man tränar rumpan! haha. verkar va väldigt bra övningar faktiskt, så tänkte börja köra dom imorgon :) lite småkul såntdär. "butt workout" heter den. tss. får se om man har träningsvärk i skinkorna sen efteråt då ..

intresseklubben antecknar, I KNOW! för jag är en sån jävla intressant jävel!




låt-tips.

riktigt skön låt att träna till! :) älskar mohombis låtar. verkligen min stil av musik! skaka ruuuumpa!


måndag

första måndagen på detta året. jag har haft lite sovmorgon igen & ska nu iväg & handla lite kesella, lite kött och grönsaker så jag har till de sista dagarna nu innan jag kör igång med det andra. längtar!

jobb igen ikväll. känns ju .. sådär. jag är förhoppningsvis ledig sen tisdag-torsdag. 8 dagar till boxningen börjar. gah, jag kommer kötta sönder mina muskler. haha!
handling nu, & sen ska jag ut på en långpromenad med hundarna.. sen ställa mig & göra mat för kommande dagar.

vad gör ni idag?


amazing.

 

kan se denna video tusen gånger om. tröttnar aldrig! älskar låten.. & när heidi kommer ut på slutet & fäller ut snöflingan. & när alessandra ambrosio kommer ut med sin gula lilla miniklänning! jävla as till att va snygga.

 

om jag älskar victoria secret fashion show? OJA! jag är besatt ;)


komplimanger.

carina till mig idag när vi sågs på jobbet.

"jag måste bara säga det emma.. jag blir så glad av att träffa dig. du verkar så mycket gladare & piggare nu! hela rummet lyser upp när du kommer hit. du är verkligen en riktig solstråle! fortsätt så!"

blir så otroligt glad av sådana komplimanger. carina är ju en av mina "extramammor" också. hon märker ju direkt på mig om jag inte mår bra. att det kom från henne betyder mycket. jag känner själv att jag är piggare & gladare. tänk vad lite ändring i livet kan göra ;)

dålig humoooor

partypooper. hahahahahah!

min syster

jag saknar dig malin. obeskrivligt. det gör ont inom mig, för jag vet att jag inte kan höra din röst. jag kan inte krama dig. för du finns inte kvar här på jorden. jag saknar din röst & att du alltid lyfte upp mig när jag var ledsen. att du alltid lyssnade när jag behövde prata. jag saknar våra bus, och våra fyllekvällar. jag saknar DIG så jag vet inte vart jag ska ta vägen snart gumman. varför är livet så orättvist? varför skulle det bli såhär? saknar dig, syster. jag gråter nu, för jag försöker att inte tänka på, att du tagits ifrån oss. från mig. men det kommer stunder då jag inte längre kan låta bli. och jag börjar storgråta varje gång. jag önskar du var här. jag hade gjort vadsomhelst för att få se dig en gång till.

detta är inte farväl. vi ses snart igen ♥


YAAAY!

dagens motion: 1 timmas powerwalk.
& sen styrkeövningarna enligt schemat.

att träna till volbeat är FARLIGT! vilket jävla tempo man får på promenaderna. hundarna fick springa efter mig. haha! blev nästan manisk där för en kort stund. haha!
mår skitbra nu & huvudvärken som jag hade innan är väck. nu ska jag bädda ner mig i soffan & slå på en film tänkte jag. lär däcka.. är svintrött!

PUUUUUUUUUUUUSS!

a long time ago ..


söndag 2 januari

har ingen aning om hur jag kan sova så länge som jag gjort nu .. 12 timmar sömn. vaknade inte av alarmet som vanligt. får nog önska mig en riktigt bra alarmklocka i födelsedagspresent. får skärpa till mig med dygnen sen när jag drar igång med andra dieten. hade väl tänkt att försöka lägga mig runt 21-22 på kvällen & komma upp runt 5 på morgonen sen. kan man bli en morgonpigg mänska om man har vart en morgontrött mänska hela livet? jag kom å tänka på en kommentar jag fick av en vän i skolan förra året..

"du är det tröttaste jag har sett" haha :) jag som äääälskar att sova. finns ju inget bättre.

snart jobbadags nu. ska ut & traska med hundarna i 40 minuter först tänkte jag. mina små bebisar. när jag kommer hem ikväll tänkte jag slänga mig på soffan & se någon film jag köpt på sistone. har köpt 10-15 filmer denna månaden .. å jag är sugen på en filmkväll. imorgon bitti har man tvätt-tid & sen blir det att städa bort julen. är trött på sketen .. nu vill jag ha vår, & sommar .. och vill att det ska bli ljusare igen. vill att snön försvinner så jag kan få gå tillbaka till min älskade motionsslinga. jag ÄLSKAR att gå där, men får ju inte nu när alla åker skidor. SKIT! inte lika kul att gå i samhället tycker jag... fy. vill komma igång med träningen rejält nu. har bara vart ute & gått nu på sistone, och inte powerwalkat för jag känner av det i benet, men ändå rört på mig. längtar tills jag slipper den där smärtan.. längtar tills den dagen jag kan springa! jäävlar va jag ska springa då. en vacker dag...

ska jobba med världens tråkigaste gäng ikväll. den enda som är rolig i det gänget är jag. FAKTISKT! jag är den enda som pratar också. dom andra sitter bara tysta & surar. jävla partypoopers!
ha en skön kväll allihopa! & tack för era söta kommentarer. ni är för underbara!


1 januari, 2011

nytt år. nya möjligheter. nu tar jag nya tag! 2011 is gonna be . . . waaait for it .. LEGEN... DARY! :) firade in nya året med min susan & hennes johan + 5 hundar ute i skogen. åkte dit innan jobbet & åt nyårsmiddag. skulle ätit älg, men det blev fel så det blev prinskorv + hasselbackspotatis med god sås & efterrätt blev det panacotta med hallonsås. supergott, även om älgen byttes ut mot korv. haha!

åkte & jobbade några timmar. var skitlugnt för alla gamlingar skulle träffas & vänta in nya året, så vi hade 2 läggningar.. skönt. när jag skulle tillbaka till susan & johan regnade det & det var plusgrader. ÖÖÖH?! tog det lugnt, drack lite groggar & såg på film. vi var så trötta allihop så vi somnade nästan innan tolvslaget. fick strömavbrott x antal ggr också innan tolv så vi var säkra på att strömmen skulle gå vid tolvslaget också. hahaha!

skålade i champagne & jordgubbar. champagnen var SUPERGOD! blev nog lite för mycket tror jag. haha! däckade i deras gästdubbelsäng runt 1 inatt. sov som en gris.
upp halv 6 imorse. åt frukost & sen iväg mot mariannelund igen. lämnade av bebisarna hemma innan jobbet & har jobba 9 timmar med ständig skallebank idag. nej, det var inget roligt. ville bara hem & SOVA! när jag väl kom hem så däckade jag på soffan. . . braaa.. nu sitter jag & avnjuter lite cola zero & ser på "mamma mia".. en av mina absoluta favoritfilmer. blir så JÄKLA GLAD av den filmen! älskar musiken, älskar ögongodiset, älskar allt med den. tyvärr är jag så trött så jag ska lägga mig istället. orkar inte hålla mig vaken.. ska ut med mina bebisar & sen bädda ner mig. har ju filmen på DVD :)
har sovmorgon imon. jobbar kväll .. ååh så skönt! ska sova läänge. jobbar kväll på måndag också.

nu är dieten igång igen. känns skönt att slippa allt sött & slisk .. hu. hållt mig borta från dieten under julveckan. försökt låta bli sötsaker & ändå äta nyttigt, men ätit några chokladbitar under veckan. inget har dock varit så gott som det en gång var. så det är UNDERBART att gå tillbaka till dieten. blir andra bullar för mig f.r.o.m v 2 förhoppningsvis. en hårdare diet är bestämd för mig. tänker inte berätta något för er om den. den vill jag hålla hemlig. så många som sagt att jag inte kommer orka/klara det. då säger jag "WATCH ME" fuckers.
ska förhoppningsvis köra igång med gymet nästa vecka. min PT ska med mig & visa hur jag ska göra. längtar till att få komma igång riktigt ordentligt. jag strävar efter att bli en kvinnlig hulk! ;)

nä, nu drar jag ut med älsklingarna. huvudvärken trycker på & jag längtar till sängen. godnatt babes!


RSS 2.0