gah. kvällens boxningspass var SÅ JÄVLA SJUKT JOBBIGT. emma vet verkligen hur man plågar folk, och hon bara ser på och ser så jävla nöjd ut. haha!

jag kunde knappt varken ratta eller växla på vägen hem. shit asså.. så ja, ikväll var passet HÅRT. men jag ÄLSKAR DET!!!! boxningen är så jävla gött! jag har jävligt ont i mina armar nu .. fyfan va de kommer kännas imorgon. och så har man sån träningsvärk efter helgen då jag gick i högklackat .. kan knappt sätta mig på toa.. och det är ännu svårare att ta sig upp därifrån sen.. men ändå finns de inget bättre än träningsvärk! vore ju dock en fördel om man orkar gå upp i trapporna.. haha fyyyfan.

ska lägga mig nu. upp å powerwalka imorgon bitti och sen utbildning på jobb. VILL INTE. men är illa tvungen. huuu.. sen vimmerby med frugan och kolla in träningshuset där. står mellan det nu och fitnesskompaniet i eksjö. det lutar mest åt eksjö eftersom min PT jobbar där också. kan vara till fördel. ska dock fortsätta simma i hultsfred.. men deras gym är pinsamt dåligt. man känner inte motivation till å pumpa musklerna då. FYFAN! så får se om träningshuset är något att ha, eller hur de blir.
har en dryg katt på brösten nu som vill sätta på en i fejset. mini har blivit könsmogen och hon har inte låtit mig sova inatt pga hennes äckliga kåtläten! hon är myssugen x miljoner! hon släpper mig inte ur sikte i 2 sekunder. älskar henne så mycket men jag kan bli skogstokig på henne! godnatt vänner!



Kommentarer
Postat av: Rebecka

Hultsfreds gym är det sämsta som finns! Dem har fan inte ens ett löparband! Jag tränar på träningshuset i Vimmerby och jag tycker dem är helt ok:) kraam

2011-02-09 @ 15:43:18
URL: http://saganomrebecka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0