haft vilodag + ätdag idag. slank ner en maraboukaka idag med mangosmak. den var god, men ville bara ha halva. choklad är inte lika gott längre helt enkelt. nu har jag iallafall en gräns på hur mycke sött man kan få i sig känns de som. innan fanns de inte ett stopp så långt ögat nådde. så resten åkte i soporna. blev en kaka på jobb som lena bjöd på, men annars har jag ätit kycklingsallad & kört på som vanligt.
imorgon är det gymmet igen. halv 7 ska jag iväg & hämta upp frugan på vägen. fyfan så gött det ska bli att bränna kalorier & kötta sönder musklerna igen! haft vila idag & bara tagit en lite längre promenad. ikväll har man jobbat & nu ska jag se på en film innan jag bäddar ner mig för denna dag. hade världens fetaste blåsor på underläppen när jag vaknade imorse. kan ju säga att jag inte ens vill visa mig utanför lägenheten egentligen, men det är bara att gilla läget & gömma sig bakom en sjal .. sjal är fan asbra om man vill gömma munnen lite. eller så håller man käften så man inte drar uppmärksamheten mot sig. haha! har dock svårt med det där att hålla käft.

och detta jävla väder. - 17 minus ute. e det en ny jävla istid eller!?! känns som år & dar innan vi får vår och sommar. vill ha det nuuuuu! bjuder på en sommarbild iallafall .. drömma går ju.

tunisien september - 10


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0