LOVE ..

love and other drugs. en sevärd film, utan tvekan. jag älskar denna film. & jake.. DAAAAAAAEEEEMN!


born this way

her music kinda growing on me ...

 

gillade INTE denna låten först, men nu har jag börjat gilla den. inte lika bra som hennes tidigare hits dock, men hon är ändå badass och älskar att träna till hennes musik. här är iallafall hennes nya musikvideo. enjoy it, people.


jag önskar mig..

ge mig hennes kropp.. hennes utseende. hennes fucking solbrännaaaaa!


big brooooddaaa

sitter & inväntar BB med mina bebisar .. har fastnar för martin inne i huset. han är så jävla störtskön! "det är ju förfan synd om mig" hahaha! han är ju så JÄVLA SÖT också .. iallafall något ögongodis att titta på där inne.

 

vilken deltagare gillar du?


to you


whole again

idag började dom med det nya systemet på jobbet: timecare. det var kaos från första stund . . . var bara där mellan 10-13 men det räckte för att jag skulle bli totalt förvirrad & förbannad. får se hur mycket jobb det blir nu. är bara bokad den 14e mars 7-12 än så länge, i ingatorp.. hoppas man får mycket jobb ändå. vet inte va jag gör annars. har lagt mig tillgänglig f.r.o.m onsdag, så jag hoppas jag blir tillfrågad. detta gynnar varken oss eller dom äldre vi jobbar med. kommunen har bara fucking pengar i huvudet, men dom skiter i oss människor.

på tal om jobb. fick ett samtal från himmelriket idag :) dom var imponerade av mitt CV sa dom, & vi bokade telefonintervju på fredag klockan 11 :) blir info om företaget & jag får ställa frågorna jag har, och sen frågar hon mig lite .. hoppas hoppas hoppas! skulle va ett  superkul extra-arbete. så HÅLL TUMMARNA FÖR MIG PÅ FREDAG!

har hämtat mina små glin nu, ikväll  tina följde med & det blev att vi åkte förbi WILLYS innan & storhandlade inför hela månaden. kesella, frukt, grönsaker, kyckling. mitt kylskåp är överfullt (som ni ser på bilden nedan).. skönt! nu räcker det iallafall ett litet tag. jag som är kesellanarkoman! namnam!

det var svårt att dra sig till gymmet idag. så trött efter helgens bravader, så idag tog det emot - även om jag vet att jag älskar det, så har man inte orken ibland. klart drog jag dit iallafall! :) tog inte så mycket vikter idag dock.. men tillräckligt för att mina ben skulle skaka efter passet. körde mer kondition idag. svetten rann när jag väl var klar & jag kände mig riktigt nöjd när jag gick därifrån! jag är så jävla bra! imorgon är det box på schemat & det ska bli underbart! tänkte ta en lång runda med bebisarna också på dagen .. :) tänkte lägga till ett kol på träningen nu! fått nytt kostschema av min PT och det rullar på bra med träningen! ska köra igång med schemat imorgon. mycket vägning med maten och allt, men det kommer gå galant. ska komma till min målvikt till augusti tänkte jag. räknade ut att det blir ungefär 3,5 kg/månaden som jag måste gå ner. det blir nog busenkelt :) med mina vänners hjälp och min PTs hjälp + jag får snart hem min motionscykel .. kommer lägga in mycket mer träning nu framåt våren, så jag bara ser framåt. fyfan så snygg jag kommer va om några månader.

nog om det. nu ska jag gosa med hundarna & sen se på BB.. :) är helt fylld av lycka och kärlek just nu. är så glad att dom är hemma hos mig igen!



storhandlat .. kesella



det vackraste jag vet ♥




party 2night

laddar inför ikväll. har valt ut outfit, och ska snart in i duschen.. smycken osv fixar sig senare. ska bli kul å komma ut lite :) yay! sen får jag skjuts till mannen inatt, så ska spendera tid hos honom fram till imorgon kväll :) laddar med lite partymusik .. taaaaggad :]

bästa partymusiken är fan pitbull. älskar hans musik!

black eyed peas - the time

 

akon - troublemaker

 

pitbull - hey baby (drop it to the floor)

 

duck sauce - barbra streisand

 

 

chris brown feat pitbull - international love

 


gurkan



haha gurkan. jag bara älskar  han. han är så trög!

MEN HERREGUD

JAG ÄR SÅ ARG! JÄVLA PUCKOBRUD! JAG BLIR TOKIG!

hittade en vara jag ville ha på blocket. så vi snackade lite och jag skickade över en del av summan till henne när hon väl hade skickat över kontonumret. sen börja hon gnälla på mig för att pengarna inte hade kommit över till hennes konto än. då frågade hon om jag skrivit rätt nummer. EH JA? sen kom hon på att "oj jag skrev fel kontonummer till dig" SÅ JAG HAR SKICKAT PENGAR TILL FEL KONTO! pga hon var så jävla KORKAD och inte dubbelkollade innan hon bad mig skicka över pengar till henne.

va gör man nu då?
man borde fan kräva att få varan gratis! jävla blåsta brud!!!!!!!!!!!!!!

friiiidaaay

hej kära vänner!
har haft häcken full ända tills nu, i stort sett. det var stressigt på jobb, då det är fredag & alla går hem vid halv 2-2, förutom typ 3-4 stycken. fick gå över tiden, dessutom så ringde jag & skällde ut min störda chef som inte gör något annat än ger oss problem.. det är pga HENNE jag vill byta jobb.. biatch.

tog bilen direkt till vimmerby & träningshuset efteråt. mycket folk idag. inte alls kul. har svårt med det där med mycket folk på gymmet. dessutom så är det massa skitungar som springer runt där & fjantar sig. orka? blev iallafall en timmes styrka & en timmes kondition. fastnade framför ett bra tvprogram när jag körde med crosstrainern. då går tiden så mycket snabbare :) är fett nöjd med mina 4 senaste dagar. imorgon är det vilodag för min del. blir såklart powerwalk dåja, men ingen styrka. huuu, hur ska jag orka vänta till måndag?

gjort ärenden när jag ändå var inne i stan.. hann inte med allt dock, för jag var så jävla slut i benen. dom ville knappt bära mig :P får skylla mig själv, ja. men ni fattar. så resten får bli nästa vecka. nu är det snart dags för big brother & sen blir det sänga. EN DAG till på jobb, sen får jag träffa han som jag längtat efter hur länge som helst nu! MYS!

mini ♥


bra start på dagen.

började dagen med att betala räkningar. TJOFF sa det så försvann öve 6 000 på kontot. FIIIFAN. men nu är det gjort denna månaden också. hade mer räkningar än vanligt denna månaden .. uäh. hate it. jag är dock glad att jag har chans att kunna betala dom jävla räkningarna. fanns en tid i mitt liv då jag inte ens kunde det...

gröten står på spisen & snart blir de jöbb. inte direkt peppad .. ville bara stanna kvar i sängen. efter jobb blir det gym & handling. ikväll blir det lugnt :) va ska ni hitta på i helgen för skoj?


hahaha!

hahahaha jag älskar det!


påväg hem till mig nu :)



wii! längtar tills jag får hämta hem dom :)

väggord: fånga dagen till salu

ser ut som dessa, fast i mer snéstil. vita, 80 kronor + frakt.

vill du köpa? skriv in din mail i kommentarerna.


your love is my drug

har lagt upp denna innan men måste lägga upp den igen. blir så glad av detta klipp. han är för härlig. kan inte låta bli att le. ni måste titta på denna! :) "life is meant to be enjoyed"

 

älskar när han släpper loss ordentlit vid 1.46 .. aw! love it! dansa ni med och släpp loss! SLUTA VA SÅ TRÅKIG! :D


snart fredag.

fy va jag är trött! blir sängen snart, efter kvällsmålet, vilket blir kesella med funlight & bär. mumma! löning om få timmar. nöjd med denna lön som kommer imorgon. lär inte bli lika nöjd med nästa :| jobbat ytterst lite denna månad. uuuääh :(

det gick fett bra på gym. mår så bra när jag är där, och jag fokuserar bara på mig själv. inga tankar, bara puschar mig själv till det yttersta! plågade mina ben riktigt rejält. speciellt låren.. och röven. får se hur jag tar mig ur sängen imorgon bitti. jobb 7-14, sen hem snabbt & sen blir det att sticka till gymmet, och därefter göra massa ärenden när jag ändå är där. blir nog att jag lägger mig tidigt imorgon kväll. jobbar 7-15.30 på lördag & sen blir det utgång.. måste ladda :) dansa, dansa, daaaansa!

har lite grejer som jag kommer sälja ut snart. väggord, kläder, elektroniska prylar. håll ögonen öppna! :) godnatt på er, kära läsare.

fucking drömkroppen.. hua.




ååh.

jag vill ha. ge mig?


what a feeling!

DÖÖÖÖ va mina ben skakade efter passet idag. fiiiifan! kom knappt upp i trappen till min lya .. å jag har typ 6 trappsteg. haha. såhär trött har jag nog aldrig vart i bena. god damn vilken härlig känsla :) MUMS!

har ätit andra mellanmålet för idag nu & tänkte ta en powernap. sen på med musik & städa satan här, och rensa. har hela jävla dan känts som det är FREDAG idag. blir störd! IMORGON är det FREDAG! men jag vill bara att det ska bli LÖRDAG .. ! wohooo!

oktober 2010, jag & mini ♥ :)


snart helg!

nu har man jobbat sina timmar idag. skönt! fått mitt kostschema från PTn nu också. tack ♥ nu ska det börja räknas kalorier eftersom min JSdiet inte gick som jag ville. är riktigt peppad och ska handla hem massa maod nu imorgon när lönen kommer in på kontot.

nu ska det bege sig mot vimmerby & gym igen. har rejäl träningsvärk idag men den ska bli ännu värre :) sen ska det väl göras saker som jag skjutit upp några dagar nu.. dvs rensa lite överallt. måste på jakt efter en... öh.. sugpropp också!
puss mina kära vänner!

härlig utsikt!




onsdag

skön jävla dag!

- väcktes av att susan kom med Loppan, Anton & Vilma.. 3 små bushundar. har inte haft en lugn stund sen dom kom.
- gymmet. körde slut på ben. nya tag imorgon! gym igen. yay!
- sovit som fan!
- städat med Loppan som biter i munstycket.. vilket gjorde dammsugning ännu mer långdraget.


har även fixat med massa jävla papper. hatar papper. räkningar och grejer... :| leeess. lagt in min tillgänglighet på nya timecare också, så nu får man bara hoppas man får jobb också. tar ledigt måndag & tisdag iallafall, då jag ska hämta hem hundarna & vet inte än om jag ska sova över hos mami och papi eller om jag bara åker & hämtar dom.

tina ringde innan & fråga om jag ville byta tur imorgon från kväll till morgon. så jobbar 7-12 imorgon. softish tur. slipper man den fucking kvällen. så det blir gym efter jobb och sen se massa film för mig själv. mys! längtar till lördag! vill träffa min karl! NU!
nu blir det big brother.. fan va dumma dom ser ut med sina jävla röda och guldiga dräkter på! hahahaha! efter programmet blir det en dusch och förhoppningsvis raka BÅDA BENEN .. å inte glömma ena.. sen blir det sängen. godnatt kära vänner.


turné med morötter och överlägsna blickar

turné .. awesome!


minns ni?


vitamin c - graduation (friends forever)

 

spelades sönder när jag var yngre. fin text. söt kille i orange. han matchar ju hennes pissgula hår!


SNÖ I MAJ?!

några forskare i USA har sagt att det ska bli frost och snö i maj.. hörde ni. I MOTHERFUCKING MAJ?!

WHAAAAAAAAAAAAAAAAAAT?! MOTHERF...

tandlös

WÄÄH, somnade om en stund innan med alla 3 hundarna på mig som kom imorse. drömde att jag tappade 2 tänder där fram, där nere. fyfan vilken panik. sprang runt med dom på gymmet och bölade och visade upp för frugan, som självklart bara garvade.

var tvungen att känna efter i käften när jag vaknade om jag hade tänder kvar. huuu.. nu blir det att åka till gymmet och köra lite. är väldigt seg idag och trött, så är lite svårt att tagga, men när man väl är där vill man aldrig gå därifrån. hehe.

puss på er!

haha!


problem i toan


HAHAHAHA årets tråd! kan inte sluta garva! LÄS SJÄLV!

för dom som fortfarande har kiss & bajs humor.. haha!


when nothing goes right..

...............................................................................................

där gick helgens planer åt helvete.
är så jävla ledsen......................................................... orka.


ett förlåt hade man ju iallafall velat få..


virrhöna!

VIRRIG DAG! DRYG DAG! gaaaah!

dusch på en dam som tar typ 100 år på sig med allt, bara för att hon 90 % av hela tiden babblar & frågar om precis ALLT. snabb lunch & bytte några ord med min fina ♥ sen iväg till skogen med matväskor & halt som faaan var det.. glömde matväska till en farbror så fick stressa tillbaka för att hinna med det innan jag slutade vid 16.

jag har vart oerhört virrig idag. vet inte vad det beror på :\ jag är ju otroligt virrig som person, men .. ja. detta tog fan priset. nu ska jag diska & greja lite med massa papper.. behövligt, ja, även om jag hatar papper! organisera, eeh, jaaa?

ikväll är det box.  YEEEEEES! :D underbart. fan va jag ska köra. men känner fortfarande mig seg i musklerna efter söndagens pass. så detta blir intressant. hur i HELVETE jag ska lyckas med knäböj .. ja, det ska bli intressant å se.
imorgon är man ledig. lövliiii! ska va hundvakt .. så upp med tuppen ändå. åh ska bli mys att höra små tassar mot golvet igen. saknar det ljudet.

nu blir det mellanmål och organisering. hepphepp.
vi hörs efter passet ikväll.. om jag nu lever. haha!

december 2010


amour

rammstein - amour.

 

love it! så jävla bra.


7 sekunder

inte många sekunder då alltså. hur tror du man kan använda de första 7 sekunderna på rätt sätt?


glashus

aasså. detta glashus i BB.. fan så pinsamt! dom står där & gör allt & tror dom bara har speglar framför sig .. och sen står folk och glor på dom på andra sidan...


"det är förfan synd om mig".. jävla 08.

6 regler killar önskar tjejen visste


kärlek in i benmärgen

mitt allt - yoda & lady! min mening med livet är ni.


men hallåja.

att jag aldrig lär mig. "jag ska bara sova en timma.. inte en minut till".. tjena. somnade runt 16.30.. vaknade igen 19.30.. BRAAA! sjusovare som man är.. jaja, jag är fortfarande trött efter lite krubb i magen så jag ska nog krypa ner i sängen. eller jag vet inte.. vill se BB, men tycker dom sänder skiten så jävla sent. det är ju sent när man ska upp 5.30 morgonen därpå... gah.

längtar till boxpasset imorgon. emma lär väl köra skiten ur oss som vanligt. love it. har haft riktigt jävla ont i mina lår & rumpa idag efter passet igår. huuu! & vi som springer så mycket i trappor på jobbet. fiiifan säger jag bara. har haft mina ljud ifrån mig.. folk tror väl jag är något missfoster som går runt och stönar överallt. längtar mycket till gymmet på onsdag. ska va hundvakt hela dagen åt susans 3 små hundar loppan, anton och vilma. kommer bli rull rulle! ska ha lite sovmorgon & sen dra till gym med twin. sen blir det bara chilla hela dagen & sen ta en lång promenad med hundarna tillsammans med henne, smilla och hundarna. börjar inte jobb förrän torsdag kväll så det ska bli skönt med 1 ½ dags ledighet. jobbar 7-14 på fredagen & 7-15.30 på lördagen.. sen blir det utgång på lördag med twin, och på söndag blir det bakismys med "min man" :)

i övrigt saknar jag mina pluttisar något sjukt. nästa måndag åker jag hem till päronen & hämtar hem dom. står inte ut längre nu utan dom.. tomt i sängen.

nä. nu står jag i valet & kvalet om jag ska va uppe eller lägga mig.. fan, vilket jävla problem å välja då. skit. jaja, jag blandar ihop kesella med funlight så länge.. muuumma! ♥

jag & min yoda, vinter 2009


fin outfit


åååh. älskar audrinas linne & jeans. så jävla snyggt.. speciellt om man är brun också!

i hate mondays

usch. gått runt som en zombie idag. schemat har vart tufft & jag hann knappt med lunch. är äckligt trött just nu & tänkte ta mig en powernap innan jag ska sätta igång med "måstesysslor" .. snöhelvetet faller ner från skyn som vanligt. ska fan ta hårtorken & gå ut & smälta ner all jävla snö! jag vill se gräsmatta. jag vill se asfalt. jag vill använda mina sneakers förfaan!

nu - SOOVA lite!


big brother is watching you


nu har BB dragit igång igen. fett besviken. inte en enda jävla snygg kille.. bah. bara massa jävla töntar som tror dom är skitsnygga och går runt & spänner sina ynkliga muskler. gillade dock norrlänningen som hade tappat 50 kg på 10 månader.. älskar norrländska!

timmarna på jobb gick bra.. trots att jag var skittrött .. typiskt att man ska gå och bli pigg när man väl kommer hem & ska slänga sig i sängen. ätit kvällsmål & ska nu rulla ögonen åt BB.. hahaha.
imorgon är det jobb 7-16 & sen blir det powerwalk & mys i soffan. soft måndag :) yey. ny vecka, nya möjligheter .. :)

hmm..

vart igång nu sen jag kom hem med att färga utväxten på håret, städa och greja. nu när jag väl satt mej för att andas ut så blev jag skittrött. inte bra. börjar jobbet om ungefär en timma .. hu. ska få i mig lite maod nu och greja lite till. är helt slut i huvudet .. rakade bara ena benet i duschen.. glömde tydligen bort det andra. ser rätt kul ut .. äh.. vafan, va gör det om 100 år?

nu - mat!

dancing in the neonlight

 

dead by april ♥ älskar deras musik, deras tatueringar, deras utseende. grrr .. H E T A!  & så kommer tantjäveln och bara förstör.. ska inte hon pensioneras snart? usch! förstör hela låten sådär. hade vart bättre utan henne!


right now



kom precis hem från gym där jag spenderat några timmar med frugan/twin/sis' you name it. är så död så jag bara sluddrar just nu. fick typ försöka krypa ur bilen när jag kom hem. haha! kört på riktigt hårt idag, med tanke på ätardagen igår. fy så jävla underbart!!!!!! jag äääälskar det. jag vill ha den där ständiga träningsvärken hela tiden. tänk att man kan sträva efter smärta så mycket. sjukt. snacka om att jag gått från soffpotatis & världens lataste till träningsjunkie som inte kan få nog! i can't get enough. körde 80 kg i benpress (?) idag .. hoppas på att inte kunna gå imorgon. göööött!

solen skiner ute. UNDERBART. gör mig mycket piggare & gladare. sovit typ.. 3-4 timmar inatt bara. somnade inte fan förrän halv 5 imorse. omöjligt :\ vill ju komma tidigt till gym också så man slipper allt folk & väntande! ska nu lägga i färg i håret & sätta på hög musik & stäääda städa städa! måste hålla igång så jag inte blir trött när jag ska jobba ikväll 16-21.30 .. vill kunna däcka på 2 sekunder ikväll när jag skallar kudden, så då kan man lika gärna hålla igång. ha en bra söndag folket! puss!

för er som älskar komedi

 

precis sett "old dogs" med robin williams och john travolta. riktigt rolig och härlig komedifilm! den borde ni se om ni vill bli gladare. en riktig "feelgoodfilm" .. nu ska jag lägga mej. blev alldeles för sent detta, och ska upp vid 6 fan.. då blir de gymmet med twin. jisses.. kommer dö .. men får sova lite efter istället.

godnatt babes.


sommar.. bildregn.

ge mig sommar, sena sommarkvällar, jeansjacka, sneakers, solbränna, leenden, lekfulla bus i sommarnatten, bada i månsken, åka runt i stan med takluckan & fönsterrutorna nere med hög musik, tygskor, sitta på en uteservering och ta en öl med vänner, bruna ben, converse, solbrillor, känna solen bränna mot ansiktet, barfota på asfalt, balkongdörren öppen och spela skön sommarmusik för grannarna, grillning, sommarregn, jordgubbar med mjölk, skinnjacka, jordgubbscider och häng med dom bästa långt fram på småtimmarna, vattenballongskrig, solnedgångar och soluppgångar, flipflop & bikini, midsommar, the baseballs, bad med hundarna i lilla sjön i skogen, myggbett, lite sömn & ta vara på sommaren så mycket man kan. upp tidigt på morgonen och powerwalka till fågelkvitter. ja jag kan hålla på i en evighet.. sommar.

längtan är enorm.


grrrrrr!

mama miiia! mums!


ikväll

Taio Cruz – Higher
Britney Spears – Hold It Against Me
Enrique Iglesias – Tonight (I'm Fuckin' You)

spelas flitit här hemma hos mig ikväll. om du klickar på länkarna kommer dom upp i din spotify :)

gadd.

riktigt sugen på en ny gadd.. men får vänta en liten stund till.. men ooh, det kliar i fingrarna.


dreams.

haft vilodag + ätdag idag. slank ner en maraboukaka idag med mangosmak. den var god, men ville bara ha halva. choklad är inte lika gott längre helt enkelt. nu har jag iallafall en gräns på hur mycke sött man kan få i sig känns de som. innan fanns de inte ett stopp så långt ögat nådde. så resten åkte i soporna. blev en kaka på jobb som lena bjöd på, men annars har jag ätit kycklingsallad & kört på som vanligt.
imorgon är det gymmet igen. halv 7 ska jag iväg & hämta upp frugan på vägen. fyfan så gött det ska bli att bränna kalorier & kötta sönder musklerna igen! haft vila idag & bara tagit en lite längre promenad. ikväll har man jobbat & nu ska jag se på en film innan jag bäddar ner mig för denna dag. hade världens fetaste blåsor på underläppen när jag vaknade imorse. kan ju säga att jag inte ens vill visa mig utanför lägenheten egentligen, men det är bara att gilla läget & gömma sig bakom en sjal .. sjal är fan asbra om man vill gömma munnen lite. eller så håller man käften så man inte drar uppmärksamheten mot sig. haha! har dock svårt med det där att hålla käft.

och detta jävla väder. - 17 minus ute. e det en ny jävla istid eller!?! känns som år & dar innan vi får vår och sommar. vill ha det nuuuuu! bjuder på en sommarbild iallafall .. drömma går ju.

tunisien september - 10


fightclub

fightclub på tvn. så ne, jag har inte tid att blogga ikväll. jag ska dregla över pittans snygga kropp. namnamnam!

 

brad pitt + grädde + hallon + kolasås = en perfekt fredagskväll!


blä

glädjedödare!



jobb snart. skitdag detta. döööö!
bäst på denna skitdag? min BOTOXLÄPP är tillbaka. HATAR'T!


grrr!

kille med muskler .. som kan sjunga .. som är söt .. och spelar gitarr. ja fyyfan det kan inte bli bättre!


tusen gånger starkare

jobbat 7-16 och sen vart på boxningspass ikväll. är rätt mör i kroppen nu ska jag säga er. ska snart krypa ner i sängen & soooova! ska upp 6 imorgon bitti då jag ska iväg & gymma med frugan på träningshuset. ooh va de ska pumpas muuuskler! ska lägga mig nu en stund & se filmen "tusen gånger starkare" .. en riktigt bra film faktiskt! den borde alla se! handlar om den typiska "uppdelningen" bland ungdomarna i skolan. om att töntarna, dom populära tjejerna och dom tysta inte kan sitta vid samma bord vid lunchen. sen kommer en ny tjej till skolan & rör ihop allt, så allt blir kaos. lite intressant faktiskt, då jag hatar det där med den fjantiga "uppdelningen" & det sjuka med att nördar inte kan sitta i samma bord som dom populära bimbosarna!

se den! nu ska jag skalla kudden. FYFAN SÅ GÖTT!



tro på dig själv!


varför är det så svårt att tro att man är bra?
att känna att just jag är den jag vill va?

nån annans kvalitéer är sånt man bara vet.
men uppskattning från andra tas emot med tveksamhet.

tänk om vi bara kunde byta plats ett litet litet tag,
och genom andra ögon se oss själva för en dag.

då skulle du få veta det du inte tror på nu
- att det är helt fantastiskt att det finns någon som DU!


träningsvärken från helvetet

har nått en ny sorts träningsvärk. en sådan som gör att man inte kan sitta, man kan inte gå utan att folk fan tror att man blivit rövknullad av 10 babianer, man kan inte röra sig öht utan att låta som en brunstig kossa på grönbete.. shit asså! när jag väl hade lyckats sätta mig, så fick folk på jobb hjälpa mig att komma upp .. ja, detta är PURE EVIL TRÄNINGSVÄRK!

igår var boxningspasset lite extra kryddat, bara för att emma ska kunna må så bra som möjligt. sen tog hon med sin snygga jävla bror också, bara för att va extra elak. kul att springa runt där som en fucking flåsande flodhäst när han tittar på. emma hade haft boxning för ett gäng officierare i måndags. hon berätta att dom var påväg att kräkas och dom gnällde som små bitchar. så hon körde samma pass med oss igår. & för oss var det "piece of cake" .. svetten rann och mina armar gjorde sjukt ont, men fyfan vilket gött pass. om man vill prova boxning och vill få ut så mycket träningsvärk som möjligt ska man gå på emmas pass. aldrig vart så slutkörd NÅNSIN innan på något pass jag nånsin gått på, som jag är efter emmas pass. jag skakar som en fucking knarkare, och jag kan varken knappt prata, växla eller ratta på bilen när man ska hem. & sen vill man döda emma under varje pass ... men det ska man nog inte säga högt. ifall om hon försvinner spårlöst en vacker dag, menar jag ;) (haha, ÄÄÄLSKAR DIG GUMMAN)

sen att man behöver sitta i rullstol dagen efter.. ja, det är bara en liten smakbit på hennes träningspass. nu ska jag gå och självdö lite i sängen. är SJUKT SLUT efter 12 timmars jobb. imorgon är det en ny dag med 9 timmars arbete igen och sen blir det att hämta frugan och iväg & bättra på den där underbara träningsvärken! puss mina kära läsare!


träningskläder.





från betterbodies, bland annat. älskar deras kläder.

träningsskorna köpta. och hantelhandskarna, eller vafan de heter.
nu vill man ha snygga träningskläder! roligare att träna om man känner sig snygg.
väntar dock på att gå ner lite till. men sen jävlar, då ska det inhandlas träningskläder.
men måste faktiskt erkänna att jag redan köpt ett par snygga träningsbyxor från adidas + ett snyggt linne som kommer på posten nästa vecka. LÄNGTAR!

oooonsdag.

onsdag ida'rå.
jobbar dubbelpass så idag har jag min vilodag.
hade inte hunnit träna idag. istället vilar jag upp min ömma kropp & kör på igen imorgon med boxning.

jag behöver fan en rullator idag.. eller en rullstol hade vart gött. skulle kunna köra rullstolsrace med tanterna i korridorerna på jobb. haha! nä, men ärligt. mina lår & min röv har aldrig var så jävla ömma. DÖÖÖÖ ! kan inte ens sitta förtillfället.. måste halvsitta/halvstå.. ändå finns det inget underbarare än träningsvärk. ja, udda. jag älskar smärta. it only makes me stronger ;)

så idag är det jobb 7-14 .. & sen 16-21.30. kommer va död när jag väl slutar ikväll. sen på't igen imorgon 7-16. sen resten av veckan jobbar jag kväll. längtar till gymmet på fredag. fan va jag ska pumpa! är hemma på lunch nu men ska tillbaka & handla åt en dam nu. sen hem & vila lite innan kvällspasset.

vad gör ni denna onsdag?


tiffany persson

tiffany persson springer vårruset.

 

HAHAHAHA jag dör. fyfan va jag älskar tiffany! detta är fan jag om 20 år.. jisses.

 

tiffany persson på viktväktarna.

"herreguud det är som en religiös sekt för tjockisar!!"

 

DETTA ÄR HUMOR! ÄÄÄLSKAR skånskan dessutom!


män vs kvinnor

dålig kvalle men hoppas ni kan se ändå :)


my little pony.

tisdag. gött att bli av med den 14e februari. fy va jag var grinig i slutet igår. fyfan va den där dagen kan få en att känna sig ensam. helt sjukt. så ikväll ska jag ta ut all aggression och kötta sönder mig totalt på boxningen så jag kräks ikväll.. yep, det är målet.

idag städar jag lägenheten. behövs, kan jag säga. ser ut som ett jäkla bombnedslag här. har sovit i soffan senaste nätterna för det ser ut som my little pony har spytt över hela sovrummet. ligger kläder överallt & hela sängen är överfull av skit. målet är väl att kunna sova i sängen inatt. ska jobba dubbelt pass på jobbet imorgon och behöver söööömn. såååå jag kan inte sitta här.. nu återgår jag till disken & "allt det där roooliga" .. tur man har bra musik å lyssna på. livet hade sugit utan musik!


godnatt

365 dagar till nästa alla hjärtans dag. tack!



lär dig gå i högklackat.


wiiiierd.

konstig, konstig dag. det enda som vart bra idag var gymmet. sen har jag haft konstigt besök av en konstig människa. stött på konstiga människor i affären och i samhället. haft konstig huudvärk. konstig matlust. konstiga jävla känslor öht.

konstig dag. nu ska jag slå på en film å somna till, så jag slipper denna jäkla huvudvärk.. en konstig film skulle nog passa nu. ja, konstig.




i wanna hold your hand

idag tänker jag inte bara på dom jag har kär, utan även dom som inte har någon alls... jag tänker dock mest på min malin. min älskade malin, min syster, min allra bästa vän som dog i september. jag saknar henne något otroligt .. jag kanske inte visar det så ofta, och jag kanske inte prata om henne så ofta, men det är för jag är livrädd för att bryta ihop. om jag bryter ihop vet jag inte vad som händer med mig. det är ett stort hål i mitt hjärta efter att hon försvann. jag hatar cancer, och livet är orättvist att cancern skulle ta malin ifrån mig.. livet är inte detsamma utan henne. jag tillägnar "i want to hold your hand" till henne idag... denna versionen av "kurt" som får mig att gråta. så jävla vacker, som min malin var och fortfarande är, där uppe i himlen med sina änglavingar.

malin, jag älskar dig, föralltid. det finns inga ord som beskriver min kärlek till dig. jag vet att du finns där uppe och vakar över mig. jag känner att du är med mig, vart jag än går. puss min älskade

 

I wanna hold your hand ♥


I wouldn't trade you for the world

 

om jag fick spendera denna dag med någon speciell, hade jag spenderat den med er. ni är det finaste jag har, förutom mina djur förstås. käääärlek till er, mina kära ♥


valentine


alla jävla hjärtans dag idag. aldrig gillat denna dag.. även om jag haft kille. hysteriska jäkla dag. jag behöver inte en speciell dag för att visa va mina älskade betyder. det gör jag dagligen ändå. affärerna tjänar fett med pengar på det, jävla losers.

jag trotsar denna dag iallafall och ska dra till gymmet nu. pumpa muskler - DET är kärlek!

rosor är röda.
violer är blå.
mina vänner är söta.
å jag likaså.


fuck off.

yiiiho.



boxningspass klart:
check.
skador: benet. sparkade till en stepupbräda och fick förbannat ont! imorgon är det ett blåmärke där.
skakade i hela kroppen när passet var klart. ÅÅH va jag älskar boxning!

nu ska jag lägga mig & se på "solsidan" & sen blir det film. ska lägga mig rätt tidigt ikväll. imorgon ska jag upp tidigt & gymma, sen ska det städas & rensas lite. jobbar kväll imon. är så trött på att jobba kvällar. DE SUUUGER! tisdag är enda dagen jag är ledig i veckan. jobbar dubbelpass på onsdag dessutom .. & hela helgen jobbar man kväll. hade velat hinna hem till föräldrarna & hämta mina pluttar, men det får nog vänta en vecka till. '

nu kör jag i 2 veckor stenhårt till slutet av februari. JSdieten har inte gått som jag ville. magsjukan pajade totalt känns det som. hade svårt att sätta igång med det igen sen. har ätit hälften dagligen av JSdieten och resten normalt. nu ska jag dock köra JS i 2 veckor bara, och kämpa på satan. känns som jag stått still med denna diet bara. så min PT ska göra ett exakt kostprogram till mig nu. jag kommer äta som vanligt dvs 6 ggr om dagen, små portioner och utesluta massa onyttigt skit! speciellt socker som är ett jävla helvete. ÄLSKAR att man inte har sockerberoendet kvar i kroppen. den enda skillnaden nu blir att jag måste väga allting jag stoppar i mig. jag är peppad som fan! 23 minus kvar. HEJA HEJA EMS!

nu blir de soffläge & tvn. ha det bra kära vänner ♥

bitch


boxning snart - pepp!

söndag. jaha, det var den helgen det. går så snabbt! samtidit går ju vardagarna också väldigt snabbt iof .. tycker allt bara springer iväg.

igår var jag världens lataste.
mådde inte speciellt bra igår. illamående, huvudvärk osv. jag var väldigt trött. sov länge. sen låg jag & såg på film & myste med katterna bara. såg på "orange county" som är en rätt gammal film, & sen "you again" som är från 2010. "you again" rekomenderar jag. smårolig härlig film.
fick ett ryck och rakade velvet också. brukar göra de nångång om året för hon får lätt tovor och om man rakar pälsen så växer den ut och blir väldigt lättskött & fin. jag fick bara dock raka henne på halva kroppen, så nu ser hon helt misshandlat ut, stackarn .. ska försöka raka resten ikväll. lejonklippning.. haha. ser ut som fan, men hon kommer va fin till sommaren :)

boxning klockan 17 idag. PEEEEPP! brukar inte va boxning på söndagar annars, men idag var det ett rullande pass. självklart bokade jag in mig, boxningsfreaket som man är. jag älskar "backfist" som vi brukar köra. den är UNDERBAR! man slår till med framsidan av handen .. man får in sån kraft i det slaget! yeah! sen att ens tränare är djävulen själv .. ja, det tackar man för EFTER passet.. under passet hatar man henne.. haha!
får köra rätt tidigt, så man inte behöver stressa.. är ju svinkallt ute och säkert halt också. vet inte direkt läget med tanke på att jag inte vart ute sen fredags & inte suttit bakom ratten heller sen dess.. LAT, jag vet.

ska dra på mig träningskläderna om en stund & sen sätta igång bilen så den hinner värmas upp lite. efter boxningen ikväll blir det ett bad, och sen tänkte jag se på "inception" .. hört delade åsikter om den filmen. får väl se om jag gillar den.

ha en bra söndag, mina vänner.


kommer ni ihåg?


crazytown - butterfly

nostalgi!

nu blir det ännu kallare..



klicka på bilden.

låter ju kul. jävla konstigt klimat detta. förra veckan var de nästantill vår förhelvete. & nu är det fucking istid igen. pallar inte. hatar denna jävla snö.. är så trött på skiten..

strenght

I'll find strenght in pain.


mössa

GAAAH denna mössa vill jag ha! geee mej!


word



Oavsett vad som händer i livet har du möjlighet att välja hur du vill hantera det.


i think I wanna marry you




något random bröllop.


glee - marry you

 

jag tycker detta är helt underbart! folk som bjuder på sig. som dansar in i kyrkan. som bjuder på skratt.. om jag en vacker dag gifter mig skulle jag tycka detta var skitkul att själv göra.. speciellt det i "glee" .. underbart ju. blir så glad av det klippet. så sött! skulle du kunna tänka dig något sånt här på ditt bröllop?


bloglovin'

bloglovin



följ mig på bloglovin. klicka på tornet för att lägga till mig.

vill du att jag följer dig? länka mig din blogg :)


dock står det på min sida på bloglovin' att jag heter johanna norberg. det är fel, fel, fel ... hon hette det själv på sin blogg för många år sen. vet inte om det är därför det står att det är hennes blogg då ... hon har ju inte ens kvar den. stört! vet inte riktigt hur man ändrar det heller... men då vet ni.

kalorier

 

sjukt hur mycket kalorier man stoppat i sig genom åren. nu har jag inte ätit godis på lääänge. jag saknar det inte alls. kan få sug av choklad ibland bara, men inte annars, och det är så skönt att inte ha sötsuget längre.

 

bild & text lånad av LAILA


AAAJ!

fetaste träningsvärken idag. speciellt i rumpan! underbaaaart. längtar till imorgon då det är boxning! lovely, lovely, loooovely!

igår var det en konstig dag :\ är så trött på denna snö. det var snöstorm igår. snöade så man knappt såg vägen framför sig .. kanske därför man hamna i diket. jävla horbacke! det var verkligen glashalt .. inte konstigt man åkte i diket .. dö! hämtade upp josse därefter iallafall, & sen drog vi till vimmerby. köpte mina easytone på intersport. har nog aldrig köpt så dyra skor .. men det är värt de! älskar dom!

blev mycket pumpande på gymet. var helt död när vi kom ut därifrån. svettades som en jäkla ost en het sommardag. jag mår så j ä v l a bra av att träna .. finns inget bättre. endorfinerna flödar! lääängtar till måndag då man ska dit igen! yay! jag är emma evigt tacksam för att hon hjälpt mig att ändra mitt liv. en vacker dag ska hon få något fint! :)

josse & jag tog lite kort igår på gymet. tänkte ta en gång i månaden så man kan jämföra. jag vill ju få bort allt jääävla fett på armarna.. jag vet, man kan inte punktförbränna, men jag vill ändå ha bort de. HATAR mina armar. vill ha synliga muskler. det kommer också en vacker dag, men mitt tålamod med mina armar är ICKE BRA! jag hoppas iallafall se skillnad om en månad :) ursäkta min osminkade feja, och mina hemska miner, och mina feta armar..





http://publishme.se/1770046/imagehandler/?go=upload&cb=tinymce.plugins.ImageHandler.cb_map.id_body




ner i diket igen..


Igår hamnade jag i diket igen... samma backe som förra gången.. satt fast som fan (även om det inte kanske syns på bilden så var det andra däcket begravt i snön.. ) så det var bara att vänta in någon som kunde hjälpa mig. 2 vänliga själar kom och drog upp mig med traktor.. tack!

fan, det kunde gått mycket värre. jag hatar denna jävla snö! nu fan räcker det!!!!!!!

easytone

nu är dom mina! KÄRLEK!


BÄSTA idag

BÄSTA när Elias kallar Josse för virus... Fyfan, jag tror jag skulle dö av skratt!

Elias är underbar. Tack för att du alltid får mig att le ♥


who cares baby. i think i wanna marry you!

bruno mars - marry you

 

supersöt låt!


kärlek


FRIIIIDAY I'M IN LÖÖÖV

fredag morgon. blev inget gym på morgonen, för jag kom på att jag måste förbi intersport idag & köpa nya skor, och josse ville hänga på & träna också, så vi drar vid 12tiden då jag är klar med tvättandet. ska köpa mig ett par EASYTONE idag, finally. hoppas bara dom har skorna där nu.

ska bli GÖTT å pumpa muskler. ska köra extra länge idag... men bara så jag hinner hem till jobbet vid 16. hoppas bara mina muskler orkar. jag har fortfarande FETINGTRÄNINGSVÄRK! but I love it!

skitväder ute. plusgrader & snorhalt! VÅR, VART ÄR DU?
va gör ni idag?


inspiration


good vibrations

riktigt skön gammal låt såhär på morgonen. den gör mig glad!

 

marky mark & the funky bunch - good vibrations


wavin' flag

jävligt bra version! lyssna & njuuuut!


fru?



interna joke är awesome ! dock var det inte roligt å höra hur skadad i huvudet man är. hahaha!

ööh ge mig!


vilka skönheter. dessa ska jag ha i sommar! K Ä R L E K !

kära snö.



kära snö. vi kom ju överens om att våran relation inte var så bra just nu. vi sa att vi behövde tid från varandra. du hade ju börjat dra dig tillbaka. jag hade börjat gå mot ljusare tider. vafan håller du på med nu? smyger dig tillbaka, försöker charma mig med fina små stjärnflingor?! nej försvinn ditt kalla jävla as!!!!! försök inte med repliker som "jag smälter så fort du tar i mig" .. den går inte hem längre!!!!!!!!! det är slut. FÖRSVINN!





my angels, my everything

de enda jag kan lita på till 110 % .. de enda som äger hela mitt hjärta. dom är mina änglar, mina bebisar, mitt allt. kan inte sätta ord på hur mycket jag älskar dom. skulle ta en kula för dom & rädda deras liv framför mitt eget.

jag älskar er förevigt!


mys

haft en mysig stund med ing-marie (min fd handledare som jag hade när jag praktisera på bobinen, numera arbetskamrat & extramamma) .. kistan jag fick är superfin! mycket bra plats i för hundarnas leksaker & dylikt. tog en fika med henne & pratade massa skit .. kom in på ämnet spöken osv. riktigt läskigt. hon hade mycket att berätta om huset hon bor i. knappt jag vågade gå därifrån sen.. hua!

ska nu samla ihop all tvätt inför imorgon då jag har tvätt-tid, och sen städa köket lite. fan, jävla evighetsjobb. man städar & städar .. rent nån dag, sen är de fan stökigt igen. kanske bara jag som är en stökig brud .. men det är inte alltid skoj att städa! bläääeh.
näpp, nu skutt ut i köket & diska. ha en härlig kväll, kära ni.


MADDAFAKKA!

JÄVLA DAG! ska lägga mig tidigt ikväll så man blir av med denna jävla torsdag!

somnade inte förrän 2 inatt.

kunde inte gå när jag väl kom ur sängen, så fick typ hasa mig fram som en fucking zombie.
var irriterad första sekunden jag kom till jobbet & jag har varit det hela dagen. säger inte varför, men jag har mina anledningar. vissa människor är helt enkelt jävligt respektlösa & själviska.
DET HAR SNÖAT OCH DET ÄR VITT PÅ ASFALTEN IGEN! IGÅR KÄNDES DE SOM VÅR. SUUUUG!
jag har gjort illa min hand. vet inte när & hur & vart, men fick köra bil med en hand idag för jag kan verkligen inte hålla i ratten med andra? spricka i handen ...? hur i helvete kom den dit då?!
jag tänker på framtiden & idag mår jag dåligt av att inte veta något.
jag saknar D .. som in i helvete. vi skickade massa mysiga sms igår & det gör att jag bara saknar honom mera!

... ännu är inte dagen slut. ska iväg & hämta en sjömanskista hos ing-marie snart. har letat efter en i evigheter, och hon har 2! så jag får välja den jag vill ha, och hon ger mig den. så snällt av henne. kommer pryda min lägenhet fint :) tar min vilodag idag med träningen. måste fan vila .. är helt slutkörd. ska lägga mig tidit ikväll så jag kommer upp runt halv 5 imorgon & dra till gymet & träna innan 7, då jag har tvätt-tid. ska jobba imorgon kväll.

är ledig i helgen .. vad jag vet .. känns väldigt konstigt, då jag aldrig är ledig på helger annars. kanske blir inringd ändå. hoppas iallafall på det. det enda inplanerade är boxningen på söndag kväll. gött! ska nog rensa garderoben och lite annat när jag har ledig tid.. hinns aldrig med annars.
nähe, nu blir det ut i skogen till ing-marie .. tjingeling.

2008


problem



Problem är inga stoppskyltar - De är vägvisare.




linköpingshelgen

måste berätta om min underbara helg med 2 av mina bästa vänner ♥ tycker dock det är så jävla tråkigt när inte fler kom med. förstår när man inte har pengarna, om man blir sjuk osv, men om man lovat att komma osv och sen ändrar sig och sticker nån annanstans blir man jävligt trött .. besviken! tycker alltid det är så, när jag väl ska ha något. någon fest eller liknande .. det kommer typ .. inga. man känner sig inte så speciell då.

tina sov hos mig natten till lördagen. vi drog mot vimmerby & tog tåget därifrån till linköping. jag satt & längtade efter att få träffa min sara igen. vi har inte setts sen 2009 & det är faan katastrof! när vi kom till linköping fick vi vänta 10 minuter på sara. såg hennes tåg att det kommit in, så jag tänkte gå ut men sprang på henne i dörren precis. fyfan jag kramade henne hur länge som helst! ♥ UNDERBART! hon fick träffa min tina också, och jag visste att dom skulle komma bra överens :) dom är lika tokiga som mig båda 2, mer eller mindre.
vi drog till hotellet, som låg bara några 100 meter bort .. checkade in & slängde upp våra väskor på sängarna. jag fick paket från min sara! jag blev så SUPERGLAD för det jag fick. en ram med 2 kort på oss & massa hjärtan, & disneyfilmen "skönheten & odjuret" som jag önskade mig. superglad blev jag! efter det begav vi oss till centrum. först drog vi till en restaurang & käkade. kinamat - mumma! det var buffé där, så fanns massvis att välja mellan. jag har ju dock krympt min magsäck rätt rejält så jag blev mätt rätt snabbt, men jag njöt av varje tugga samtidigt som jag spanade på servitören. hahaha! ;)
sen fortsatte vi och sprang i massa affärer på jakt efter något för mig att ha på kvällen .. tina hade inte köpt mig något så hon sa att jag fick välja ut något som hon betalade. hittade ett par as-snygga högklackat som från början kostade 700 kronor, men det var 70 % rea, så det blev betydligt mycket billigare. tina betalade & jag var SUPERNÖJD! blev som sagt lite shopping, tyvärr blev jag riktigt besviken på modet i affärerna. inte alls min stil! så det var svårt att hitta något. & jag råka tappa bort en påse från H&M också. fan!

vi köpte med oss subwaymackor till hotellet & vi gick & vila en timma. vi sov såå gott! sen var det dusch och börja göra iordning oss. vi tog massa kort & körde "jag har aldrig"leken som sara tog med sig. var rätt lulliga när vi väl drog mot "festgatan" :)

vi drog till krogen "sliver" .. superfint! det var ju tjejkväll så det var bara tjejer där när vi kom. när killarna väl kom så blev jag riktigt besviken. kille efter kille kom in .. alla var mini förfan! dvärgar! trodde alla kom från "sagan om ringen" för tusan! började undra om dom hade något gym öht i linköping för alla var spinkiga & små. fyyyy, dåligt utbud på karlar.
sliver låg ihop med harrys, så man kunde gå emellan dom 2 krogarna. musiken var superbra i början av kvällen, men det blev sämre desto längre kvällen gick.. man kunde inte dansa till musiken till slut kände jag. jag vill ha "skaka rumpa musik" .. annars kan de kvitta. mina skor dödade ju mig dessutom. INTE BRA MED HÖGKLACKAT .. speciellt inte när man är van vid höga klackar. det var tjockt med folk och det blev nästan för mycket och det var inte heller kul. hade en väldigt bra kväll iallafall, trots att jag fick skallebank. det var en underbar kväll tack vare mina tjejer. sara mötte upp en gammal vän också - mensur. han var jättesöt & väldigt trevlig!
när klockan började gå mot 3 så drog vi på oss jackorna & drog över till kebabhaket mittemot för vi var så jävla fyllehungriga. några jävla brudar trängde sig före oss i kön & jag ville bara ta tag i deras jävla hår och dra ut dom därifrån. fyfan så arg jag blev! vi åt upp & sen drog vi hemåt .. jag hade fått nog av mina höga klackar, så jag tog av mig dom och gick hem till hotellet i strumpor. det var kallt ska jag säga .. fyfan jag lipa nästan när vi gick in genom hotelldörrarna.
kan säga att det var riktigt jävla skönt att lägga sig i sängen. jag sov som en gris när jag väl däcka.

 

vi hade beställt väckning klockan 8 dagen därpå. dvs, jag fick typ 2 timmar sömn eftersom jag somnade runt 6... tina låg och skrek och pratade under natten och sara låg och pep typ för hon var så förkyld stackarn. hahaha ! låg och jäste lite i sängen innan vi gick ner & åt frukost. mumsigt ! ägg, yogurt och bröd. muuuums! sen gick vi upp & la oss en stund till, och sen packade vi ihop & checkade ut :) lämnade våra väskor på hotellet när vi drog till centrum igen för att kolla runt lite i affärer & fika innan vi skulle hämta våra väskor & dra till tågstation. fikan var jättegod! att säga hejdå till sara på station var riktigt jobbigt :( hatar å säga hejdå till henne! våra tåg gick med 10 minuters mellanrum så vi behövde inte vänta så länge. sov på tåget hem. helt jävla slut ... men åh, det va de värt. vilken underbar helg! tack mina fina vänner! ni är underbara! ♥

 

finare vänner får man leta efter ♥


bra kväll!

nu mår jag gott, kan jag tala om! mina armar & ben är helt slut efter dagens gympass. huaa! fan så gott man mår nu efter en dusch .. u n d e r b a r t !
jag är faktiskt väldigt nöjd med Träningshuset i vimmerby. superbra gym med mycket att välja emellan .. och allt emma har bett mig använda finns där. jag köpte ett gymkort där idag och jag är riktigt nöjd. nästa pass blir på fredag. dom har bra öppettider där också. 5-22 .. så man kan ju faktiskt åka dit innan jobbet på morgonen när man börjar 7. känns ju jävligt bra! känns bra när man "bara" har 2 mil till vimmerby också, om man jämför med eksjö som har 4 mil enkelväg. kommer inte kunna gå imorgon, men jaja, jag får la krypa då! ;) känns bra detta!
fick träffa min fruga också. min bästa vän! vi snackade skiten ur varann som vanligt. hahaha! i love it.

utbildningen på jobb var helt okey, faktiskt. jag utökade min tillgänglighet på fler ställen än i mariannelund, dvs ingatorp också. det "nya systemet" sätter igång 28 februari och jag HOPPAS verkligen att jag får ihop minst lika många timmar som vikarie på timecare, som jag fått innan! vi blir anställda genom ett annat företag nu också, så jag slipper min cpchef. skönt det iallafall. dom hade dock väldigt kassa regler som gjorde mig lite sur, men jag hoppas hoppas hoppas verkligen att detta går vägen. jag orkar inte med klumpen i magen längre.

har en annan skoj grej att berätta. jag fick mail från Himmelriket innan & dom berättade att dom tror jag skulle passa bra för detta jobb. fick ett formulär med frågor jag ska besvara inom 2 veckor, och om jag svarar "som dom vill" kommer jag vidare till en telefonintervju. jag hoppas verkligen detta går vägen. jag hade blivit SÅ GLAD om jag fick jobbet! så ska tänka ut bra svar på frågorna & sen hålla tummarna på att detta går vägen. det går bra nu!

nu ska jag se på "love and other drugs" & njuta av mitt vatten. iskallt vatten är livet ♥




cartoon medley

titta på denna killen. riktigt duktig :) han gör ett cartoonmedley med massa låtar från olika tecknade serier. nostalgi! blir så glad av detta klipp. KOLLA!


fytusan!

hua. jag kan knappt lyfta mitt glas med vatten idag. fy va det värker. helt slut i mina armar! TACK EMMA! & sen är det även ett boxningspass på söndag. haha. shiiit va gött!
ska snart iväg på utbildning på jobb nu 13-15. är så jävla ointresserad så jag inte vet vad. hade inte gått om jag fick bestämma, men man är väl illa tvungen antar jag... om man nu ska behålla jobbet.

sen ska jag iväg till vimmerby med frugan till träningshuset. får väl se om dom har något att erbjuda. see ya later!

2009


hahahahahaha!


what?

jag: jag såg "300" igår.. jääävlar vilka muskler. jag satt & dregla genom hela filmen!
paco: jaaa, den filmen är jävligt bra.
jag: hm... var den?
paco: asså.. shit. du & dina jäkla muskler... hahahaha!


ja, det var inte så lätt att hålla koll på handlingen när det är massa snygga karlar som spexar med sina jävla magmuskler och gigantiska biceps! jag vet fortfarande inte varför dom krigade eller va dom krigade mot.. kanske borde se om den. hmm..

vem har koll på filmens handling när dom ser ut sådär?!


no pain, no gain.

gah. kvällens boxningspass var SÅ JÄVLA SJUKT JOBBIGT. emma vet verkligen hur man plågar folk, och hon bara ser på och ser så jävla nöjd ut. haha!

jag kunde knappt varken ratta eller växla på vägen hem. shit asså.. så ja, ikväll var passet HÅRT. men jag ÄLSKAR DET!!!! boxningen är så jävla gött! jag har jävligt ont i mina armar nu .. fyfan va de kommer kännas imorgon. och så har man sån träningsvärk efter helgen då jag gick i högklackat .. kan knappt sätta mig på toa.. och det är ännu svårare att ta sig upp därifrån sen.. men ändå finns de inget bättre än träningsvärk! vore ju dock en fördel om man orkar gå upp i trapporna.. haha fyyyfan.

ska lägga mig nu. upp å powerwalka imorgon bitti och sen utbildning på jobb. VILL INTE. men är illa tvungen. huuu.. sen vimmerby med frugan och kolla in träningshuset där. står mellan det nu och fitnesskompaniet i eksjö. det lutar mest åt eksjö eftersom min PT jobbar där också. kan vara till fördel. ska dock fortsätta simma i hultsfred.. men deras gym är pinsamt dåligt. man känner inte motivation till å pumpa musklerna då. FYFAN! så får se om träningshuset är något att ha, eller hur de blir.
har en dryg katt på brösten nu som vill sätta på en i fejset. mini har blivit könsmogen och hon har inte låtit mig sova inatt pga hennes äckliga kåtläten! hon är myssugen x miljoner! hon släpper mig inte ur sikte i 2 sekunder. älskar henne så mycket men jag kan bli skogstokig på henne! godnatt vänner!



då & nu



då & nu :)

och mer skillnad ska det bli.

right now

har sökt jobb på himmelriket.se nu. tror det skulle va ett superkul jobb och det passar mig super eftersom jag är en sexfreak själv. om jag får chans till detta jobb kan jag lova er att jag ska tvinga er ALLIHOPA att boka upp ett sexparty!




hunden & kattens dagbok.

jag ÄLSKAR denna! hahahah! så jävla bra!

katten är ju så bäst!


hemligheten till framgång.



hemligheten till framgång - att man växer så att man är större än något problem. storleken på problemen är inte så viktig. det som betyder något är storleken för dig!







300 & alex parks

hej vänner! nu är man tillbaka. har spenderat över ett dygn hos D när jag kom från linköping & att blogga är inte direkt prioritet 1 då. ville få ut så mycket tid som möjligt med honom innan han drog till Dubai.

har haft underbara dagar i linköping och hos honom! ska berätta om linköping i ett senare inlägg. har vääärldens jävla värk i låren fortfarande efter jag gick i högklackat i lördags. kan knappt sätta mig på toa, och knappt inte komma upp heller. så vet inte hur det ska gå ikväll på boxningen om emma vill att vi ska göra knäböj. haha!

jag & D hade bakismys i söndags. vi såg på "new moon" & massa "kung av queens". vi båda älskar den serien. sen såg vi massa annat skoj på tvn. vi har en tendens att va skit-trötta när vi väl ligger i soffan men när vi sen flyttar till sängen blir vi aspigga, så vi låg och pratade i flera timmar istället. mysigt. somnade runt 6 på morgonen. igår såg vi på "300".. aldrig sett innan men han trodde det skulle va en film för mig för det var så mycket muskler i filmen. och JA, den var bra. ojojoj vilka muskler! MUMMA! försökte dock dölja min upphetsning inför honom. hahahah ;) hade iallafall ett väldigt mysigt dygn med honom & fjärilarna i magen blir bara fler & fler.

hans statusuppdatering inatt. sööt!


idag har jag haft sovmorgon. kom hem efter 1 inatt, och hade svårt och sova ensam :( dom ringde från jobb imorse men jag sa nej för jag kände mig som en klubbad säl! jiiisses. ikväll ska det boxas igen. tyvärr följer inte frugan med .. så .. men fyfan va pepp jag är! YES!

MUUUUUSKLEEEEEEER!


lovely!

haft en underbar helg i linköping med dom 2 enda som verkligen kom med! sara & tina. tack mina fina vänner! ni är bäst ♥ återkommer om helgen imorgon, men just nu håller jag till i eksjö hos D. så nu ska vi ha bakismys framför någon film.. gött!

puss!

taggad!

fredag.
var i vimmerby med tina & handlade en speciell borste för långhåriga djur. blev även inköp av alkohol & sen vidare mot hultsfred för å bada. blev 30 längder bara.. hann inte mer, för vi var tvungna att hinna hem till halv 4 då vi började jobba .. fan, jävla badhus som inte öppnar förrän 13. bläää!

jobbet gick bra. segt. mycket tankar som snurrar i huvudet hela tiden..
har packat väskan & försökt komma fram till något fint klädesplagg att ha imorgon kväll. inte det lättaste. ska på jakt efter överdel imorgon. ska låna skitsnygga skor av tina. hoppas jag kan gå i dom bara... haha!

tina sover som en gris. jag laddar mp3n inför tågresan imorgon. är så JÄVLA LADDAD! ska möta upp min älskade sara när vi kommer fram. sen blir det incheckning på hotellet & sen ut på stan. shoppa & äta gott. sen göra oss snygga och förfesta på hotellrummet & sen ska vi ut på en ny krog som är öppnad som heter SLIVER. dom har high heels party där. dom första 99 tjejerna som kommer får ett par gratis högklackat från nelly.com.. hoppas vi hinner dit i tid & att skorna är snygga!

är riktigt pepp inför helgen. kommer bli super! kommer även bli underbart att träffa sara. inte setts sen 2009. HEMSKT! kraaaamkalas!
på söndag äter vi hotellfrukost och checkar ut. åker hemåt framåt lunch & när jag kommer hem ska jag bara lämna av min packning och sen packa ner de nödvändigaste och åka till eksjö för att spendera natten med D innan han åker till Dubai på tisdag! :(  huhuuuu.

GODNATT PÅ ER! ha en trevlig helg! de ska jag ha!



visa ord


badar i min kofta!

inväntar klockan.. på att den ska bli efter 12 så jag kan få en plats på boxningen på tisdag för en gång skull! har gått miste om plats 2 ggr nu och nu tänker jag inte acceptera att missa det en gång till! PUNKT SLUT!

kvällen på jobbet gick okej. hade på mig en kofta, som innan när jag började med dieten satt rätt hårt om mig.. nu så badar jag i den typ... den är jättestor, och linnet jag hade under var också för stort. kul eller inte? ja. klart som faaan det är kul, men älskar ju den koftan. kan man krympa den i tvätten tro?


i oktober, och idag.
syns kanske inte så mycket, men jag märker stor skillnad.

en av mina tanter frågade hur mycket jag ville gå ner mer, för hon tycker det räcker nu, för hon sa att om jag blir smalare blir jag ful :P hon sa det på ett skämtsamt sätt iof, men hon sa att det märks stor skillnad för min mage har blivit mycket mindre och min hållning har blivit mycket bättre! jag har inte tänkt på det med hållningen men det kan hon nog ha rätt i. tar till mig deras komplimanger verkligen. det värmer!

tänkte sätta igång å städa lite sen. ja jag vet, knasmaja som städar mitt i natta, men det är inte så mycket. imorgon ska jag & tina till vimmerby och handla alkohol inför lördagen & sen ska vi vidare till hultsfred & simma på hagadal innan jobbet på kvällen. sen ska tina sova här till på lördagen då vi beger oss mot vimmerby & linköping .. :D yay!

20 minuter kvar tills bokningen öppnas. så länge fördriver jag tiden med att se kvällens avsnitt av "sveriges värsta bilförare" .. :) JAG kanske suger på å köra bil och kanske har ett hetsigt humör, men dom är fan värre!


lite humor

 


aaaand send!

har sökt lite jobb nu. hoppas man får höra från företagen snart så man slipper jobba i hemtjänsten. är så less.. vill inte vakna varje morgon med en klump i magen. det är inte så man vill leva...

ska vila en stund nu. skallebank :(

denna MÅSTE ni lyssna på.

dummare idiot får man leta efter. fyfaaan alltså.. "vart ska jag bo då?" CP!


torsdag

började dagen med att vakna av att jobbet ringde, SOM VANLIGT. fattar dom inte att man planerar saker när man vet hur man ska jobba? cp! sa direkt "nej" när dom frågade, och dom blir alltid sura. förhelvete, man har väl annat för sig än att sitta & vänta på att jobbet ska ringa?!

har vart & gymmat på hagadal. sämsta gymet EVER typ. känns nästan som om man hellre hade lagt pengarna på att åka och gymma i eksjö faktiskt. jag körde på rätt lugnt eftersom jag fortfarande är svag efter magsjukan, men vinglade ur gymet efter 10 när jag kört cardion.. körde slut på mina ben med det motstånd jag hade.

nu blir det duschen & sen ska jag städa golvet i sovrummet. täckt av kläder... sen blir det jobbet ikväll.

konsument baguette!

faaan va jag älskar den här reklamen. så jävla klockren! hahaha. gotta love frank!


Lalalalaaaaaa

va jobbigt det är med denna känsla av att man är yr ständigt. kanske för jag äter väldigt lite, men jag får fan inte i mig något .. mår illa av tanken på mat förtillfället. tror det är rädslan för å spy igen.. spy är det värsta jag vet!

jag däckade i sängen vid halv 9 igår.. så jävla gutt var det! tänka sig att 5 timmars jobb kan göra så mycket när man är "nyfrisk" .. vaknade halv 5 imorse och var aspigg.. men tänkte "näe. denna tiden är det bara galningar uppe.. dvs min pt.. haha".. somnade om en stund till och har sen vart uppe sen runt 7 då jobbet ringde å ville ha in mig. neeej! icke. jag ska jobba ikväll för sjutton. hållt på å städa .. vädret ute är ju helt underbart. skinande sol & vintern som sakta smälter bort.. mmmmm! blev inget gym för mig imorse. kände att jag inte var redo än. imorgon ska jag dit istället & på fredag ska jag & tina åka dit å simma innan vi börjar jobba. köpa lite alkohol inför helgen.. linköping på lördag! LÄNGTAAAAR!!!!!

i övrigt så går jag inte på min JSdiet denna veckan. min mage är otroligt jävla orolig och som sagt, tanken på att stoppa i mig det där just nu får mig å må dåligt. det enda jag får i mig förtillfället är kräm & mjölk :( hua. men det är inget uppåt på vågen. jag går neråt.. neråt neråt neråt. men har bestämt mig för å inte väga mig förrän i slutet av februari. jag har ett visst mål jag ska nå tills dess, och det skulle va mycke roligare om man väntade med vägningen och sen får en stor överraskning. woho!

min mensvärk är över och skiten är väck. jag är MYCKET GLAD över det. nu blir det städa mer och ikväll ska det jobbas, men jag får jobba med min nettan! då kommer kvällen gå fort.
puss honeys!


aosch..

ska börja med att säga att "due date" som jag såg igår var sjukt roligt. fan va jag garva! ännu en film att köpa till sin filmsamling!

gick tillbaka till jobb idag. gick väl sådär. kändes som jag fortfarande hade feber vissa stunder, och jag drog på full kyla i bilen när jag var med matväskor uppe i skogen.. vart yr och konstig hela eftermiddagen. det är dock bara att ta nya tag! är så jävla lack för jag missar boxningen ikväll. fullbokat, MY ASS.. fan.
funderar på att bege mig till gymet imorgon bitti. jag måste dock tänka på det en stund till, men min kropp blir tokig på detta. det kryper överallt.. huu..

är så frustrerad på vissa personer också. jisses, mogna upp och sluta lipa. pinsamt..

nu ska jag gå och få något gjort. vi får väl se om jag lyckas. opepp idag.


RSS 2.0