2010 i bilder

kämpade med intensivkurs i körkort i över en månad.

18 000 kronor senare fick jag mitt efterlängtade körkort - på min 24årsdag! :)

en månad efter jag tagit körkortet köpte jag mig en liten bil. hade ju planerat att köpa mig en honda civic men väntar med det tills senare. det blev en mazda 323 som jag köpte av susans kille johan. hade aldrig klarat mig utan bil nu. vilken frihet! den har både råkat ut för lyckstolpar, bältesböter & diken i år .. haha!

åkte & hälsade på knasbollarna maria & marcus i falkenberg månaden därpå. en vecka med shopping på gekås och umgås med mina kära vänner. underbart!

åkte upp till min malin i örebro samma månad. näst sista gången jag fick se henne. hade underbara dagar där. fick träffa hennes underbara mamma & hennes fina vänner. gillade speciellt nicole & sofia. supergoa tjejer! tyvärr märkte man här hur sjuk malin var och hur hon led :(

"oj. hämta kameran! vi måste ta kort på detta" .. ÖÖÖH kanske hämta papper istället?! haha

köpte mig en tvåa under våren för jag hade alldeles för dyr hyra där jag bodde då + mina grannar var dumma i huvudet. sprang och stängde av elen för mig & limmade ihop min brevlåda osv osv. dårhus! bostadsrätten kostade 2000 kronor (japp, de är billigt att köpa bostadsrätt i mariannelund) och jag började renovera den tillsammans med min josse. sovrummet tapetserades av en tapetserare + mitt lilla badrum målades om av honom också. allt annat gjorde jag & gumsan. varje rum målades om, och det var ett jävla helvetesjobb. trodde det aldrig skulle ta slut. slutresultatet blev perfekt. är så jäkla nöjd med lägenheten och jag trivs som fisken i vattnet. har lite smågrejer kvar att fixa med inredningen + hallen måste målas om i en ljusare färg, men det allt har sin tid :) tack jossegumsan för all hjälp. vi hade skitkul under renoveringens gång ♥

liten inblick av hur de ser ut i lyan nu efter renoveringen, men mycket har ändrats sen jag tog dessa bilder. får nog klicka några nya nån dag ;)

min maria kom ju förstås innan jag flyttade från gamla lyan, med sin marcus. blev sexparty den kvällen. kändes som jag köpte allt som fanns på den där listan. haha.

fick hem min metallica. min lilla bebis. en liten katt med en stooor personlighet.

min malin kom i början av juni. hon behövde en paus från allting. hon åkte dagen innan midsommar, och det var sista gången jag såg henne. jag önskar så att jag hade åkt upp senare till henne, men hon blev sjukare & sjukare ... jag trodde dock hon skulle ha mer tid här på jorden, än vad hon fick. jag älskar dig malin. du kommer alltid vara min allra bästa vän ♥ tack för alla stunder du gett mig.

gick på 8 veckors schemalagt sommarjobb juni - augusti. var förbannat varmt att jobba i den hettan.

7 nya tatueringar har gjorts under årets gång (om jag nu räknar rätt..)

hade inflyttningsfest under sommaren. josse bjöd på underhållningen. hahahah! störd.

jag & tinagumman drog till kalmar på 80talskonsert - forever young 2010. vi var typ dom enda av 1000 pers som var utklädda. nice.. men en oförglömlig kväll. fick se alphaville, och det var rätt mäktigt när "forever young" spelades.

eksjö stadsfest 2010. jag hade gått runt & längtat lääänge, eftersom takida skulle komma. vilken besvikelse. dom var inte alls lika bra som sist jag såg dom... men ja, nu har dom blivit kända och då är dom inte lika grymma. nej fy. en kul kväll i övrigt tillsammans med tina, emelie & en liten nattvisit hos mr s :)


åkte till tunisien i september med min tina, och det var verkligen en otrolig resa. är så glad att vi valde just tunisien. fick se så mycket vackra platser, fick uppleva så mycket underbart & magiskt! fick nypa mig i armen många ggr om när jag var där nere för att se om jag snart skulle vakna. otroligt varmt (runt 40 + som mest när vi var i öknen) och otroligt underbart! längtar sååååå tillbaka. träffade även världens finaste man där nere. kacem. oooh, min drömprins - for sure. har allt jag drömt om hos en kille. har nog aldrig sett något finare. tyvärr så bor han ju där, och jag bor här. men vi klickade direkt & det var känslor inblandade när jag åkte därifrån. saknar honom varje dag, men det skulle aldrig funka .. han får förbli drömprinsen.

jag & tina ska ner till tunisien igen i 2 veckor maj - juni, innan sommarjobbet drar igång. träffa alla våra vänner & bara koppla av, dansa hela nätterna & jobba på brännan hela dagarna. längtar ihjäl mig! där har jag även en liten morot .. att gå ner x antal kilon tills vi lyfter från sverige ;)

farfar dog i augusti och det tog hårt på mig. det fanns inte mycket kvar av honom när det väl hände, och jag önskar att jag hade åkt hem en sista gång & hälsat på honom innan han lämnade jorden. begravningen var tuff för mig, men jag hade ångrat om jag inte hade gått. vila i frid kära farfar. nu får du äntligen dansa med farmor igen.

månaden därpå - på min pappas födelsedag, gick malin bort. det var väntat, men samtidigt inte. jag visste att hon nu inte behövde lida mer, utan att hon mådde bra där uppe i himlen, och såg ner på oss med ett leende. jag vet att hon är med mig i allt jag gör. josse följde med mig upp när begravningen var. det behövdes för jag hade aldrig klarat att köra hem efter den själv.

vi lyckades dock hamna käpprätt åt .. ja. men hem kom vi .. 3 timmar senare..

vila i frid malin. du är föralltid saknad. aldrig bortglömd. älskar dig föralltid, syster ♥

första snön kom 20e oktober. nej, jag var inte glad. alldeles för tidigt.

jag & min fruga tog en roadtrip till göteborg. hårförlängning & på kvällen såg vi VOLBEAT. väntat i år på att dom ska komma hiiiit. (jag vet, dom har vart här innan men de missade jag..) så jävla sjukt att se dom. helt fucking awesome! ska ALDRIG mer köra bil i göteborg utan GPS. trodde jag skulle dö i hjärtattack. tur josse var där & lugnade ner mig. hon suger dock på att läsa skyltar för jag hade koll på vägen och hon på skyltarna. MISSADE falkenberg och hamna i HALMSTAD. så fick köra 4 mil tillbaka. greaaaat. låg på hotell strandbaden och åt en sjukt go frukost. skulle tagit en shoppingrunda på gekås dagen därpå men det var 3 timmars kö in. fuck no. tog en tur på a6 & ikea innan vi drog hemåt. underbar helg! nästa gång ska vi stå längst fram gumman!

ja, jag skulle väl hamna i diket förr eller senare. hade helst sluppit det. som tur var kom en snäll kille och drog upp mig med traktor.. annars hade jag och hundarna fått sitta där.. huuuu.

& nu är man här.. det är inte ens ett dygn kvar på detta året, och jag sitter & tänker "vart tog detta året vägen egentligen? det började nyss." har vart så mycket detta året, på både gott och ont. det har vart det bästa året i mitt liv, men samtidigt det värsta. året började med att jag tog mitt efterlängtade körkort på min födelsedag. efter det så kutade året förbi. woooot?!

 

har kommit vissa människor närmre. och vissa idioter har man tagit bort ur sitt liv för dom var energitjuvar. & folk lämnade denna jord för att komma till ett bättre ställe. folk har varit riktiga jävla puckon och man bara skrattar åt visa tragiska människor. jag har tagit tag i mitt liv och lärt känna mig mer än va jag nånsin gjort innan. jag har gått ner i vikt & det är bara början på min viktresa neråt. jag ska fan visa er allihop att jag klarar mer än vad ni tror, speciellt er som säger att ni inte tror det jag ska göra kommer att fungera. jag säger bara - WATCH ME!

 

mycket minnen har skapats. jag har träffat mycket nya människor som väckt mycket känslor inom mig. vissa på nära håll, vissa på låååångt håll. jag har jobbat så jag nästan storknat ibland. jag har lärt mig uppskatta varje dag mer sen min bästa vän dog. jag har börjat se mitt liv med nya ögon. jag har festat i måttlig mängd. jag har tråkigt nog GETT för mycket till människor som inte ger ett skit tillbaka. är inte alltid bra att vara snäll... !

 

jag har öppnat mina ögon & sett vilka som verkligen finns där, när alla andra försvinner. jag har börjat träna boxning igen, och det är helt jävla underbart! jag har kört in i lyckstolpar, i staket. jag har sparkat på min bil av ren frustration, jag har hamnat i diken. jag har skrattat så jag gråtit.

 

 

jag är så motiverad inför det nya året. jag har tänkt många gånger på sistone att det är sista gången ni kommer se mig såhär stor. för jag kommer bara gå neråt 2011. jag kommer visa er, att jag kan göra vafan jag vill med mitt liv, av ren envishet & vilja. jag kommer börja blogga mer om just min vikt, mina mål och allt detta, för nu lägger jag i 5ans växel & kör 120 % ! jag har världens bästa PT. hon hjälpte mig upp från botten. jag visste inte vad jag skulle göra längre med mig själv. hon kom som en räddande ängel & hon står bakom mig i ALLT. hon är helt underbar och jag är så glad att få vara hennes vän dessutom. tack emma för att du hjälpte mig att ta tag i mitt liv. jag är dig evigt tacksam.

 

 

den emma ni ser och vet om nu, kommer inte att vara kvar vid nyår 2011. iallafall inte i den vikt jag är idag. jag har även lärt mig att vissa saker ska man låta bli att göra/säga .. och man får lära sig att låta bli helt enkelt. jag ser 2011 som ett ljust år för mig - med 1000 möjligheter och 1000 chanser. kom ihåg - du lever bara en gång. istället för att gnälla så kanske du ska göra något åt saken istället. allt löser sig alltid.

 

ja, jag har mina nyårslöften. men jag berättar dem en efter en när jag uppnått dom. & nästa år ska jag uppnå de alla. GOTT NYTT ÅR PÅ ER, kära vänner! nästa år är det mitt år, så back off ;) haha!

 

peace out 2010

 


victoria secret fashion show 2010

magiskt. älskar denna tidpunkt varje år, när victoria secret fashion show är på tvn. avgudar deras underkläder, och modellerna är ju så jävla snygga att man nästan blir förbannad. hårdträning? öööh.

har alltid gåshud under hela timmen. jag känner riktigt vilken power dom har. så jävla snygga kroppar så man dör ju lite. saknar dock fortfarande heidi klum & tyra banks. sjukt snygga underkläder & vackra vaaaackra änglavingar. huuuu.. gotta love it!

"Its so unfair that some girls get to look like THAT while I have to look like...me."


...


This life don't last forever.
So tell me what you're waitin' for?
Better off being together than being miserable alone.

tillbaka.

tunisien, september - ta mig tillbakaaaa.

uppdatering.

skulle rest hemåt till mami & papi ikväll men fick sånt migränanfall innan, & kände inte för att sitta i en bil i 8 mil då. kan lika gärna åka imorgon. jobbade 7-14 idag. efter det så drog jag till vimmerby & mötte uppe tina. hittade alla försenade julklappar till mami & papi :) kollade på lite kläder jag tyckte var fina, men grejen är att jag sätter stopp för att köpa kläder nu. låter bli med det nu några månader. bara onödigt eftersom jag ska minska i vikt. bättre att spara pengarna.. köpte en trimmer så jag kan klippa lady :) skitbra. vart på jakt efter en ett tag nu.

sitter & petar på min nya mobil. var dags för en ny. förra har ju åkt i toastolen x antal ggr, och i målarburken nångång osv osv.. den var rätt misshandlad. senaste dagarna har mobilen dött många ggr under samtal. köpte nu när det var rea. sony ericsson xperia mini. är supernöjd redan! hoppas inte den också åker i toastolen... jag är ju så förbannat klantig.

imorgon ska man in en snabbis till eksjö. lämna en katt som sprungit runt hos en tant i skogen på jobbet. förmodligen en sommarkatt. vi har letat efter ägare men inte en jävel har letat efter kissen. han är asmysig men tanten har inte velat släppa in han hos henne. han har gått hungrig & fått va ute på nätterna i denna hemska kyla. så jag & en till tog tag i saken för det gjorde för ont i hjärtat att se stackarn varje gång vi kom & behöva putta bort han när vi ska in till tanten. C ringde till katthemmet i eksjö & dom fick en plats ledig nu i mellandagarna så imorgon ska jag hämta katten hos tanten & köra han till katthemmet.. så han får komma till ett varmt & tryggt hem. alla djur förtjänar det!! om jag kunde rädda alla hemlösa djur hade jag gjort det. alla hade fan fått bo hos mig. om det nu var möjligt :(

efter jag vart i eksjö tar jag med lite packning & hundarna & lämnar lyan för en natt eller två. komma hem till lilla finsjö & fira lite försenad jul. mysigt! längtar hem till min kära mamma speciellt. min bästa vän! på fredag är det jobb åter igen, och nej, jag ser inte fram emot det .. men jobbet är mitt andra hem. är sällan jag INTE är där. på gott & ont . . .  nä, nu ska jag & bebisarna krypa ner. upp tidigt imorgon bitti. godnatt med er, kära vänner.


träningskläder.

skaffat mig ett par snygga träningshandskar idag när det var rea inför nya året då jag ska börja gymma ordentligt :) ska även skaffa mig ett par EASYTONE dojjor så småningom & även införskaffa mig ny överdel att träna i, när jag tappat lite mer i vikt. har redan träningsbyxor som jag köpte på en sportbutik i ullared. man vill ju självklart ha snygga kläder när man tränar, men när man är stor som ett hus är det inte så skoj att införskaffa sig något dyrt heller. nu går man mot ljusare tider såklart och jag ska bli fett snygg på gymet :)

köpte mig en ipod för några månader sen också. ipod shuffle. perfekt när man ska träna. MÅSTE ha musik när jag tränar. går fan inte annars! vill skaffa mig ett par boxingshandskar sen också. är så äckligt att ha på sig handskar som massa andra svettats i! huuu.. men dom jag spanat in ligger på över en tusenlapp. hm.. sånt har man inte råd med. men ja, allt har sin tid. kanske hittar ett par billiga och snygga också. de vet man ju aldrig :)

här är mina fina handskar :) lånad bild dock.


vinter 2010


grrrr!

 


mellandagar.

jaha. då var julen över. jag har inte ens märkt att den kom. jobbade julafton & missade kalle anka kl 15, som är typ en av de grejerna på julafton som gör att man får den där "rätta" känslan. jobbat lördag & söndag också & det har känts som precis vanliga dagar - förutom att det är högar med chokladkartonger på kontoret, & julmat julmat julmat fortfarande.. vill bara spy på'att.

jag har varit väääldigt sjuk de sista dagarna. knappt kunnat andas på nätterna vilket har resulterat i runt 10-15 timmar sömn under 4 dygn nu. blir tidigt i säng för mig ikväll. fått byta turer med kompisarna på jobb så jag fått va inne istället dessa dagar. kan inte andas utomhus. speciellt inte idag med  -24. fytusan.
man känner som om man gått upp alla dessa kilon man gått ner, dessa dagar. haha. tur att man kommit till de stadiet att man inte behöver sockret & allt det där sliskiga. mår så mycket bättre utan de. räknar sekunderna till 2011, så jag kan sätta igång ordentligt nu! PEPPAD TILL TUUUSEN!

idag har man jobbat & ska även jobba 7-14 imorgon. skulle egentligen träffat min PT idag, och åkt till gymet & gå igenom hur jag ska träna sen, men det blev inte som planerat, men det var nästan lika bra. är ju som sagt krasslig, och nu ska jag städa lite & därefter ta det lugnt. det blir sängen tidigt ikväll. måste få mer sömn!

i veckan vankas lite reashopping i vimmerby med tina imorgon. har lovat mig själv att dock inte köpa kläder nu eftersom dom ändå kommer hänga inom en snar framtid, men ska titta på de sista julklapparna till mina föräldrar & lite annat. jag åker förmodligen hem till päronen imorgon kväll eller onsdag morgon & stannar till torsdag kväll. ska fira lite jul nu i efterhand. tänkte egentligen åka i början av nya året men kände att jag inte vill börja året med massa julmat. jag ska ju NER nu. NER NER NER!
på nyårsafton är jag bjuden på middag hos min kära susan & johan. åka iväg & jobba några timmar på kvällen & sen tillbaka till dom & fira in nya året tillsammans. jobbar hela nyårshelgen också. sen ska jag faaan va lite ledig. det förtjänar jag!

går runt & fånler idag. var hos mr s igår kväll efter jobb & kom inte hem förrän 1 inatt. var så himla mysigt. börjar allt få lite fjärilar i magen tror jag. fast de får jag ju fan när jag ser icakillen också, så.. hahaha!
tvinga han att titta på twilight med mig, men han tyckte faktiskt den var riktigt bra! han ville även bjuda på nachos men det sa jag nej till. jag åkte iallafall därifrån med ett stort leende & jag saknar honom en hel del just nu.

fick i övrigt min fucking mens på julafton på jobbet. hade sån värk att jag grät. kunde inte stå, inte sitta.. jag fick sånna kramper. det var hemskt. DÖD ÅT MENSVÄRK!
nu ska jag diska lite här & greja. kommer säkert tillbaka snart igen.

gratis porr. varsågod ;)


GOOOO JUUUUL!

önskar mina kära läsare en GOD JUL : ) ät och njut på förfullt men inte alltför mycket bara! ;) tar paus från bloggandet dessa dagar. jobbar som en tok & på min fritid ska jag kramas med mina små älsklingar & njuta.

MÅNGA KRAMAR!

 


1,4 (:

GOD JUL!
2 timmar sömn inatt. KUL! legat uppe & knappt kunnat andas. ja jääävlar va jag är slut nu! tvingade mig upp ändå. letat efter mitt papper med mina mått men det är spårlöst försvunnet.

MEN, jag vet själv att jag gått ner 1,4 kg sen sist jag vägde mig! så nu har jag sammanlagt gått ner 7,5 :) känner mig faktiskt duktig som lyckats gå ner nånting öht med tanke på att jag inte rört mig speciellt mycket dessa 2 sista veckor. har haft ont i benet, vädret har sugit, jag har och är fucking förkyld. så jag är nöjd.

lär väl gå upp allt jag gått ner nu under juldagarna. hahaha. jaja, jag ska njuta på. nästa år ska jag köra ALL IN så då blir det verkligen minus på vågen får vi hoppas.

jag återkommer med alla mått på centimetrarna när jag väl hittat pappret. önskar er alla en GOD JUL ! nu ska jag ut med hundarna & plumsa, pölsa, pulsa (ÖÖH?) i snön.

PUUUUSS!

YOU MAKE ME WHOLE.

nu är mina små älsklingar hemma igen. & jag känner mig hel. U N D E R B A R T ! ska snart gosa ner mig med dom under täcket. ska upp vid 5 imorgon bitti. vägning, mätning, sen ska jag ut med hundarna en lång promenad i snön. saknat som fan att gå ut med dom, så imorgon ska jag passa på. har nya koppel till dom & reflexvästar. sen ska jag äta en god julfrukost i lugn & ro innan jag ska iväg & jobba 7-16.

har inte ens hunnit städa idag så imorgon när jag kommer från jobb ska jag städa & plocka undan de värsta. göra julmysigt & fixa julmaten mamma skickade med mig idag. så mys att få träffa mami & papi idag. jag vet inte hur jag ska palla en julafton utan dom...

imorgon kväll blir de att titta på "home alone" 1 & 2. ÄÄÄÄLSKAR dom filmerna, äta julgodis & bara kramas med mina 4 älsklingar. blir nog en mysig julafton ändå. måste ju ladda batterierna. ska ju jobba 7-21.30 på juldagen. oooh, how lovely ... eeeh.

nu blir det sängen. godnatt med er, kära vänner.

bild från 2007


23 december.

gouddag.

upp kom jag idag också. kanske lite senare än va alarmet visade. mamma ringde & väckte mig & tjatade om både det ena & det andra. tror inte jag la något på minnet.
har VÄRLDENS mensvärk, men mensjäveln har inte dykt upp än. den är 2 v försenad.. vaaaar ääär den? någon som vet? det är hemskt. knarkar piller hela dagarna känns det som. skulle inte kunna stå upp annars.. min PT kanske vet varför den försvunnit? något som kanske händer när man går ner i vikt?

nu ska jag dra & julklappsshoppa lite här i lilla mariannelund. haha. ska hämta upp paket på posten & jag har lagt undan 2 stekpannor till mig själv. var dags nu, för min är så jävla gammal och utsliten. skabb.
sen åker jag mot målilla. möta upp mami & papi för att få tillbaka mina älskade hundar. ÅÅH va jag ska krama mina små bebisar. fan va jag saknat dom! sen hem, busa med dom lite & sen ikväll är det jobb som gäller.

jag har väldigt ont i halsen idag också & mår inte 100. men jag är inte den som ger upp i första taget. iiicke.
nu borsta gaddarna & ut i kylan. puss babes.

100 saker du måste göra innan du dör.

markerar mina få punkter som jag redan gjort. alot of things to do still thought.. hmm.. =P


1) Skriv en bestseller

2) Simma med ... (haj, val, delfin, tropisk fisk)

3) Vinn ett pris eller en trofé

4) Fånga en fisk med bara händerna

5) Gör en upptäckt

6) Ha röjarparty när föräldrarna är borta


7) Delta i en trekant

8) Förverkliga en barndomsdröm


9) Lär dig spela ett instrument.

10) Skapa dig egen grafitti

11) Jaga ikapp en tornardo (ÖÖÖÖÖÖÖÖÖH?)

12) Få ett konstverk antaget till en utställning

13) Träffa någon som heter precis som du.

14) Åk världens häftigaste berg-och-dalbanor (Top Thrill Dragster, Steel Dragon 2000, Colossus, Superman the Escape, Incredible Hulk, Son of the Beast)

15) Prova stagediving eller publiksurfning

16) Kom med i Guinness Rekordbok

17) Skapa en onödig samling


18) Studera Kama Sutra och praktisera vad du lärt dig.

19) Lär dig poker och vinn stort på ett kasino

20) Ta dig in backstage och hångla med en rocklegend

21) Anmäl dig som försökskanin

22) Flyg luftballong

23) Bli gripen av polisen

24) Se en rymdskyttel starta

25) Fånga tillfället i ett prisbelönt fotografi

26) Hoppa bungee jump

27) Se ett vulkanutbrott

28) Prova skydiving

29) Träffa din idol (sure, få hit metallica till mariannelund, TACK! sen kan vi snacka!)

30) Bo i bästa sviten på ett femstjärnigt hotell

31) Upplev tyngdlöshet

32) Upplev norrskenet

33) Slå en hole-in-one

34) Hitta på egen cocktail

35) Få en roll i din favoritserie på tv

36) Besök alla världens länder

37) Gör upp en eld utan tändstickor

38) Se de här djuren i frihet: panda, noshörning, flodhäst, grizzlybjörn, elefant, kolibri, giraff, koala, sjöko, gorilla, lejon, apa, pingvin, känguru, tiger, krokodil, örn, orangutang, isbjörn, tofsstjärtsfisk.

39) Gå på hundkapplöpning (hästkapplöpning, brevduvetävling, kamelkapplöpning)

40) Fortplanta dig

41) Var vän med ditt ex (har lyckats med ETT ex av x antal stycken ... det är inte min starka sida)

42) Träffa rätt
(= träffa rätt bästa vänner)

43) Kasta en pil på en karta och res till den plats pilen träffar

44) Gå på filmpremiär

45) Ta springnota på en lyxrestaurang

46) Lär dig dyka

47) Mjölka en ko

48) Var med när ditt land vinner fotbolls-VM

49) Upplev både solförmörkelse och månförmörkelse

50) Skriv ditt namn över en stjärnas på Hollywood walk of fame

51) Lär dig ett främmande språk

52) Läs världens bästa böcker (& de böckerna heter..?)

53) Åk bil från kust till kust i USA

54) Köp något du inte alls har råd med (skuldsätt dig själv)

55) Skjut det vinnande målet eller skottet


56) Gå oinbjuden på en fin fest


57) Se världens bästa filmer

58) Slå dig ner på din älsklingsplats

59) Säg upp dig från ett jobb du avskyr

60) Var med i en vittneskonfrontation

61) Genomför ett practical joke utan att bli upptäckt

62) Bli medlem i 10 000-metersklubben

63) Hamna på förstasidan i en rikstäckande tidning

64) Kör en bil så fort det går (hm. 180 km/h med min lilla mazda räknas inte va..?)

65) Ropa "jag bjuder" i en bar

66) Var med i en flash mob (VAAAAAAAA?)

67) Besök Colosseum, Uluru, Machu Picchu, Pyramiderna, Kristusstatyn, Operahuset, Taj Mahal, Stora barriärrevet, Golden Gate Bridge, Grand Canyon, Angkor Wat, Kinesiska muren.

68) Rädda någons liv. (har räddat min mammas 2 ggr)

69) Lär dig att på flera språk säga: god dag, adjö, varsegod, tack, ölbeställning, förolämpning, svordom, annan fras.

70) Hitta på ett ord som kommer med i en ordbok (och det skulle va.?)

71) Ha äventyrligt sex: färdmedel, under stjärnorna, framför kameran, på stranden, i en hiss, på jobbet, som någon annan, bortom all ära och redlighet.

72) Bli så rik att du har råd att göra allt på den här sidan (låter som ett bra mål iallafall..)

73) Stå på den internationella datumlinjen

74) Lär dig flyga flygplan

75) Skaffa en tatuering eller piercing

76) Uppfinn någonting

77) Lär dig astronomi och att läsa natthimlen

78) Drick ett årgångsvin

79) Svara på en kontaktannons.

80) Tillbringa julen på en sandstrand

81) Bli portad från en pub eller bar


82) Bygg ditt eget hus

83) Bada naken i månskenet

84) Sälj ditt gamla skräp på auktion och tjäna pengar på det

85) Besök världens högsta byggnader: Bank of China Tower, Central Plaza, Empire State Building, Shun Hing Square, Citic Plaza, Two International Finance Centre, Jin Mao Building, Sears Tower, Petronas Towers, Union Square Phase 7, Shanghai World Financial Center, Taipei, Freedom Tower, Three Empires Tower, Russia Tower, Burj Dubai)

86) Spring ett maratonlopp

87) Besegra din rädsla

88) Gift dig på ett ovanligt sätt

89) Kasta bort snabbnudlarna

90) Bli medlem i rymdklubben

91) Publicera en kultförklarad hemsida

92) Köp ett konstverk

93) Gör en monopolrunda med glaset i hand

94) Få något uppkallat efter dig

95) Hämnas
( OOOH, i do it ALOT )

96) Var statist i en film

97) Bo i en skåpbil

98) Gå i ett demonstrationståg

99) Bekänn dina synder

100) Bli 100 år

Ung & Bortskämd.

status för kvällen: mår helt okey. jävligt ont i halsen fortfarande & snuvig. HATAR att vara förkyld. vill fan hellre ha feber i 2-3 dagar isåfall & sen bli av med skiten istället för att gå & snora i flera veckor framåt. förkylningar är så jävla dryga.

pengar på kontot nu igen då'rå. lär försvinna lika fort som man fått skiten, med alla dessa utgifter! tråååk, men jag är glad att jag kan betala alla utgifter nu, för mina pengar. det fanns en tid då jag inte ens kunde betala utgifterna. it kinda sucks. & jag klarar mig alltid ändå, på ett sätt eller annat :) behöver ju inte tänka på å köpa mat i januari iallafall . . .  & inte de närmsta månaderna efter de heller. hehe.

blev en sväng till vimmerby ikväll. tina ville köpa sina sista julklappar & jag ställde upp på att köra. jag spanade in grejer jag ska köpa i mellandagarna istället. eftersom jag & min lilla familj ska fira jul efter nyår ( för det är först då jag har tid .. ) så handlar jag grejerna då istället. vet exakt vad jag ska köpa till alla. & mina vänner vet att deras julklappar blir sena.

sitter & ser på "ung & bortskämd" . vilka snorungar dom är. jisses. speciellt den där blonda lilla fjollan paulina. hade tryckt ner henne som in i helvete om jag hade chansen! gör inte ett skit, och ändå har hon fått stanna kvar så länge. huu. orättvist. ja. & dessa jäkla knästrumpor .. som hon har till aaaaallt.

jag bryr mig om minsta lilla skitsak just nu för jag är så fett uttråkad. hatar att gå hemma & vara sjuk. mycket roligare att ha nå å göra på dagarna. så JAAA, jag stör mig på paulina & hennes fula jävla knästrumpor som hon har till ALLT! så dä så!


aaaj!

vaknade med taggtråd i halsen imorse. mådde inte så bra igår .. hängig. la mig för att VILA runt 3tiden. vaknade runt 11 igår kväll :S & sen somnade jag om & vaknade 6 imorse. så fort jag ställde mig upp så blev jag kallsvettig & trodde jag skulle svimma :/ så fick ringa jobb & sjukanmäla mig. gick & la mig åter igen & vaknade halv ett. nu mår jag bra igen. bara halsont. har dock ingen matlust what so ever! :( kan ju knappt svälja. skit också. har sovit totalt runt 22 timmar. vafan..?

ikväll ska jag & tina till vimmerby. hon ska köpa de sista julklapparna. imorgon ska jag möta upp mina föräldrar i målilla. jag får hem mina älsklingar igen!!!! :D längtar. ska handla på vägen hem, men blir inte mycket mat med tanke på att jag ska börja med min diet efter nyår. imorgon kväll jobbar jag. uh ..

och hur är det med er då? tysta som möss är ni.

nu ska jag gå & ta lite varmt thé för min onda hals. huuu ..


charlie st cloud

har precis snyftat till "charlie st cloud" .. riktigt bra film. en riktig snyftare! handlar om att lära sig att leva med att förlora en av sina närmsta. släppa taget & gå vidare. zac efron är riktigt bra i rollen. & FYFAN så het han är. ojojoj. han som bara var en liten skit i high school musical. nu har han vuxit upp & skaffat sig muskler dessutom. riktigt fina muskler som man vill klämma på. nam nam!

en film jag varmt rekomenderar. dock ska inte känsliga titta på den. man lipar halvt ihjäl sig.

trailer här

GRRRR!


sunes jul.

julbaket gick bra. trodde aldrig det skulle ta slut iof .. tycker det inte är så speciellt kul att stå i kök öht. jag och tina hade dock jättskoj hela tiden. 6 sorters julgodis blev det iallafall. somnade på hennes köksgolv innan en kort stund. är rätt trött nu.

tänkte slänga på "sunes jul" .. ÄÄÄÄLSKAR den julkalendern! och rudolf är ju klockren!!! bästa julkalendern som gjorts. jaja, ha en fortsätt skön kväll raringar.


att sakna.

om du bara visste hur mycket jag saknar dig..


prinsessan på ärten.

känt som jag sovit i 100 år .. det blev rätt sent inatt. kom i säng runt 3tiden. satt uppe & knåpade med josses & tinas julklapp. hade dock skitkul under tiden jag gjorde dom, men fan va tiden sprang iväg. blev dock fel efter beställningen gjorts, och man kan inte ändra sig, så är inte nöjd till 100 % med julklapparna. jag tror dock dom 2 blir superglada! jag hoppas det iallafall.

äntligen är jobbhelgen över. gick runt där på jobbet & räknade minuterna. kändes som söndagen aldrig skulle ta slut. har fått något konstigt tryck i högra bröstet också. känt om jag skulle hitta någon knöl men nej. ingenting. det bara typ .. spänner. kan bero på att jag snart ska få mens osv, men jag vet inte. avvaktar några dagar. annars får jag kolla upp det.

idag ska jag träffa min kära elina. äntligen är hon hemma från jönköping över julen. ska dit & kramas med henne. sen ska jag & tina återuppleva minnen från förra året . . . årets julbak. förra året var ett jävla pain in the ass. vi bakade typ 7-8 sorter. vi var SÅ DÖDA när vi väl var klara. blev alldeles för mycket för oss. tina skulle julbaka från första början idag. jag tänkte dra mig ur detta året med tanke på att jag vill gå ner. samtidit är det bara jul en gång om året & jag ska inte provsmaka. det får tina göra. jag väntar till julafton. jag kommer lite senare till henne bara. jag vill bara göra knäck, rocky road & snöbollar. sen är jag nöjd.

så nu ska jag pälsa på mig & ut & skotta biljäveln!

julbak 2009.




mina bebisar.


A dog is the only thing on earth that loves you more than you love yourself.

i love you, to the moon and back. unconditional love. you two are my everything.



ÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖH?


NÅGON som är grym på HTML-koder & kan hjälpa mig att ändra typsnitt på min blogg..? någon.. snäll.. själ?
pretty please.

plusgrader - jatack.

såhär varmt var det i somras. 11 juli.


saknar jag sommaren? OM JAG GÖR!!!!!!!!!!! "BARA" typ ett halvår kvar... håååll ut.


2 favoriter, igen.


fulaste hunden.

storbrittaniens fulaste hund. söt, eller hur? haha.

att du är dum i hela fucking jävla huvudet!


hemma från tomtenatta. fanns ju inget å ha! jag & tina var inne på några loppis & i en antik affär. hittade ett skrivbord jag vill ha . . . för 19 000!!!!!!!! jaja, den dagen, den glädjen  . . . ha. drömma går ju. hittade 2 ljus-stakar & en såndär pinne man har hushållspapper på för 40 :- på loppis . . taget! känner sig inte så superrik just nu tyvärr.
kände mig så jobbig. överallt bjöd dom på pepparkakor, julgodis osv osv.. & min standardreplik ikväll var "ÄR DET SOCKER I DETTA?!" .. jag äter inget med socker i. punkt slut. är väldigt noggrann med det, för jag vet hur sockerberoende jag vart. vill INTE tillbaka dit. mådde inte alls bra av jävla skitsockret & tänker INTE hamna där igen! dom bara kolla konstigt på mig. visst, en gång ibland, 3-4 ggr i månaden, men inte mer. istället gick jag in på ICA, köpte mig en cola zero & flörtade med sötnosen som vanligt i kassan. GRAAAOW. han är SÅÅÅ söt. vill bara HÅLLA OM HONOM. mums!

"GLADIATOR" på tv. otippat. nästan sugen på å se den ännu en gång, men ska snart krypa ner i sängen . . . så jag får ordentligt med sömn inatt. en vecka kvar till julafton idag. faaawk va tiden går FORT! goooodnatt baaabes.


PS. när jag ignorerar dig & kollar åt en annat håll när du går förbi så är det för att du ska FATTA att DU ÄR DUM I HELA FUCKING JÄVLA HUVUDET!

meaow!

fredag. en dag som alla andra för mig. laddar batterierna inför 20 timmars jobb i helgen. hey hey hey .. det blir pengar iallafall.
dagen har gått bra. väldigt lugn. ska käka mitt näst sista mål för dagen nu, och sen pälsa på sig & dra ut på tomtenatta med min tina. kan va mysigt. dom har tänt marschaller (stavning?!) över hela mariannelund. oja, det är supermysigt.

nu till spisen!


som ett brev på posten.

fick ett superstort grönt paket av brevbärarn idag :) veeeeem kunde de va?

aw, shingela :)

det hade tydligen spruckit :P fet paket!

XL - för stor gliiiiis.

coffie & cookie hade gjort ett avtryck också ;) haha. aw.

shingela är la en konstnär ;)

en stor rosa fluffig sak. VAD KAN DE VA?

GLIIIIIIIIIIIIIIIIIIIS :D wiiii!

 

tack shingela för ni är så underbara och skickade denna till mig. ni är guld värda! är supermegaglad! :D PUUUUSS!


men luuugn.


JAAAAAAAAAAA jag ska svara på alla era kommentarer under helgen! luuuugnaaaaa eeeer!
until then.. take a chillpill.


the last song.

har haft en jättemysig kväll med susan. vi såg "the last song" bland annat. fan va vi lipa. du finns i mina tankar, malin ♥ om det är någon film som gör mig påmind om dig, så är det "the last song".
har även pratat lite skit, och bara tagit det lugnt. innan hon kom så städade jag hela lägenheten, diskade och torkade golvet. har väldigt stökigt i sovrummet fortfarande, men det är för jag inte är klar med inredningen där än. ska hämta en spegel hos frugan nästa vecka... sen funderar jag på att sätta in en garderob där inne. fan, jag har så mycket kläder & så lite plats. fuck, jag har ändå rensat ut hur mycke som helst. det lär dock bli mer desto mer vikt jag tappar. men jag älskar ju oversize iof.
och innan susan kom hann jag även med att träna styrka + gå 20 minuter och in i duschen. gööött!

nu är det läggdags. jobb 7-16 imorgon & sen till hultsfred för att hjälpa nina storhandla. sen slänga mig i soffan & bara slöaaaaa. härlig fredag. jobbar 20 timmar lördag & söndag så det är bara att ladda batterierna inför de.


dålig attityd? fuck off.

haft en bra dag på jobbet idag. dock har vissa haft dålig attityd & sånt gillar jag INTE.. tråkigt med sådana mänskor. usch! ska snart ta & dammsuga lite här & sen träna lite styrka :) sen ta en promenad i snön. så mys! speciellt när man har julmusik i öronen.
senare kommer min susan :) då blir det förmodligen twilightfilmerna. dreeegel! så idag kommer jag nog va nöjd med dagen, i helhet. orkar inte lägga energi på folk som har dålig attityd. SKÄRP ER, jävla wainare.

PUUUSS till alla mina fina vänner!


gliiiiiiiiiiiiiis!

något som gjorde min dag idag när jag mått så skit var att jag fick supersöta meddelanden från angela och shiro. ett par utan dess like. jag har ju vart på jakt efter ett par gristofflor sen angela la upp ett inlägg om det i deras blogg. tyvärr fanns inte dom tofflorna varken i jönköping eller halmstad.. (JÄVLA SKIT!!!!) så jag frågade min vän om hon kunde köpa ett par åt mig & skicka hem till mig. så hon smsade mig när hon var inne på lagerhaus idag och skulle köpa dom till mig :)
jag trodde dock fel. det var inga gristofflor utan en grisTOFFLA. tydligen ska båda fötterna få plats i den tofflan, och man ska ha den framför tvn.. jahaja. dock kan jag inte motstå den. dessutom så har ju dom köpt den åt mig :) för att dom är så jädrans snälla, dom där 2 och ställer alltid upp när man själv bor i en skethåla där det inte finns nånting! ♥

bilder lånade från deras blogg :) så söta. haha!

 

angela spelade även in en video till mig.. tydligen är jag skyldig dom både halstabletter och annat eftersom jag gett dom svininfluensan ;) tss. PUSS på er angela och shiro. ni är underbara!!!!!!!! ♥



migrän.

fick migrän igår kväll på jobbet. trodde det skulle gå över, men den var kvar imorse när jag vaknade ... & 100 ggr värre dessutom. vafan! så jag sjukanmälde mig, drack 5-6 glas vatten & tog 2 ipren, la mig i sängen igen och har legat där i stort sett hela dan i hopp om att skiten skulle försvinna.
migränen är lite lindrigare nu. fick åka iväg till ica för att köpa lite fil. måste få i mig NÅGOT. har inte fått i mig mer än en fullkornssmörgås idag :( mått illa så fort jag gått in i köket.  jag tror jag ska försöka lägga mig snart igen. vill verkligen jobba imorgon. har 4 dagars jobb framför mig nu. sen ledig måndag & tisdag. sen drar julschemat igång för mig & man ska i stort sett bo på jobbet i jul.

nu åter tillbaka till sängen.. buhu :( ska dock försöka se någon film så man inte bara ligger där & glor..


jävla kärring..




jag hade inte kunnat behärska mig om jag var med irl och såg detta. jävla kärring. det gör ont i mig att se detta.

quote


STAND UP AND FINISH WHAT YOU STARTED / BOB


4 gram!

jag som skulle låta bli att väga mig fram till julafton. jo, tjena. ställde mig på vågen innan. 4 gram minus på vågen. inte mycket, MEN jag är ändå nöjd, med tanke på hur jag åt i falkenberg. & igår så beställde jag & mr s (mr secret) på pizza online. jag beställde en kycklingsallad UTAN sås. jag ville inte ha någon. tydligen fattade dom inte för jag fick mig en kycklingsallad DRÄNKT i sås. fanskap. jaja, den var god ändå.

har inte vart så aktiv de senaste dagarna heller & min kropp skriker efter ett träningspass. har haft väldigt ont i mitt ben de senaste dagarna så har försökt vila det istället & tagit kortare promenader & mer lugna. fast det är inte kul att promenera utan hundarna ändå. huhuuu :(

det går bra annars. jag äter som emma bett mig äta. som sagt, jag ska väga mig på julaftonsmorgon nästa gång. på julafton ska jag äta och njuta för fulla muggar. jobbar 7-16 den dagen.  får se hur jag spenderar min julaftonskväll. kommer känns skumt att va ensam och inte med mami & papi. innan har jag alltid firat jul med dom ELLER min dåvarande kille & hans släkt. det blir nog en lugn kväll i soffan med glögg, pepparkakor & lussekatt kanske, framför någon bra film med mina fina älsklingar. hur ska ni spendera er jul?

ja, i söndags kväll efter jobb åkte jag in till eksjö till mr s & har spenderat över ett dygn hemma hos honom. såg äntligen "GLADIATOR".. nej jag har inte sett den förrän nu. faaan så bra. & sorglig! superbra film. såg även "hot shots" :) kändes bra när jag lämnade han igår. tina åkte med mig hem eftersom hon jobbade i eksjö.

nä, nu ska jag käka lite. jobb ikväll. HATAR att jobba kvällar. fyfan... hade hellre vart ledig. men det är jag inte förrän måndag nu.. hms.

ha en nice dag allihopa! :)


ed hardy.

har alltid varit en sucker för ed hardy. speciellt kepsar & kläder. grrr! hittade några grejer på fashiongate jag vill haaaa. geeee meeej!




done.

helgen jobb avklarad. gött.
är ledig 1 ½ dag nu. sen jobbar jag tisdag-söndag. man får verkligen ta vara på dom lediga dagarna. ska snart in mot eksjö ikväll & stanna tills imorgon. vem jag ska va hos är fortfarande hemligt, men speciell är han.

dieten går bra. kommit igång nu efter dagarna i falkenberg. även om jag höll mig borta från gotte så åt man ju annat. såg dock på vågen att det hade inte hänt något ändå, även om jag åt lite annat där. skönt det. mår ju som bäst när jag äter denna kosten. längtar till 2011 nu.. som faen!
tänkte innan på att det kändes som igår när emma sa att det tar ungefär 6 v för kroppen att komma över den där "tröskeln" som är så svår att passera när man försöker ändra sina kostvanor. är nu snart inne på v 6.. och allt detta har vart busenkelt. fan va tiden går!

bjuder på en skön låt som gör mig glad. nu ska jag hoppa in i duschen & packa lite. ha en mysig söndag, folket.


kurser för män 2011.

Kurser för män 2011

Folkhögskolan fristående kurser för män VT- 11

Kurs 1
Hur man fyller på ispåsar
Kursen går igenom varje arbetsmoment med diabilder. 
950:-

Kurs 2
WC-papper. Är det sant att toalettpappret växer ifrån pappershållaren?
Diskussionsgrupp 
1500:-

Kurs 3
Är det möjligt att lyfta upp toalettringen innan urinering?
Och hur lägga ner den igen efter urinering?
Mycket praktiska övningar 
2000:-

Kurs 4
Efter middagen: Flyger de smutsiga tallrikarna själva till diskhon?
Lösningar och exempel på videoband. 
2500:-

Kurs 5
Lär dig att hitta saker, börja med att ställa de på de rätta platserna
istället för att gapa och vända hela lägenheten upp och ner.
Öppet forum 
1900:-

Kurs 6
Att ge blommor till din älskade skadar inte din hälsa
Bilder och ljudband 
4000:- begränsade platser!!

Kurs 7
Våga fråga efter vägen när du inte hittar
Berättelser ur verkliga livet. 
1500:-

Kurs 8
Är det genetiskt möjligt att hålla tyst när frun kör bilen?
Körsimulator 
7500:- obegränsat antal.

Kurs 9
Lär dig skillnaden på fru och mamma
Rollspel 
1900:-

Kurs 10
Hur man lär sig att älska shopping?
Andningsteknik, meditation samt mental träning. 
500:-



Alla anmälningar är bindande
obegränsat antal.





2 favoriter.

jag älskar dig. syster. andra hälft. bästaste vännen.


i bless the rain down in africa..

cover på toto's "africa".. min musikstil, definitivt :)


thats right.

 


3 dagar i falkenberg.

hej på er mina kära läsare. nu är jag på lite bättre humör. fick mig lite sömn & har packat upp alla grejer jag köpt nu. eller ja, packat upp.. dom ligger över hela sovrumsgolvet. men snaaart ska jag ta tag i de också .. snart.

jag & min tina har spenderat 3 dagar där jag en gång för länge sedan bodde. (känns som en halv evighet) .. och varje gång jag kommer dit så är det som att gå runt på ett minfält. man är livrädd att stöta på den där jävla idioten. eller någon av hans vänner. eller hans föräldrar. hu. men jag lyckades hålla mig borta från dom denna gång.

vi åkte tidigt i onsdags morse. vi stannade först i eksjö. jag träffade min PT. pratade om det kommande året. är riktigt taggad faktiskt. så går runt & längtar tills 2011 nu så fläsket kan försvinna!
när vi väl var klara i eksjö åkte vi mot falkenberg. tog ett stopp i jönköping för att springa i affärer. vi kom till falkenberg runt 4tiden. tina var jättesjuk :| så den kvällen tog vi det lugnt. jag fick träffa min älskade maria (yaaay!) .. det var helt underbart! vi tog en kyckling-sallad ihop på stantons. mumma!

torsdagen var det tidigt upp för att åka till ullared. vid öppning var vi där. 8.00. vi var därifrån vid 11. var så JÄVLA drygt att gå där inne. jag fick dock tag i det jag ville ha och jag är skitnöjd! när vi kom hem var vi helt slut. så vi somnade en stund. kvällen i övrigt var väldigt lugn och skön. härligt!

fredagen spenderade vi med en marcus bakom kameran, & jag & tina framför den. lekte lite "modell" och vi hade skitkul ihop. tog både bilder inne & ute. är supernöjda med resultatet, och hoppas vi kan få stå framför kameran i vår igen! kom inte från falkenberg förrän 20tiden igår kväll. det regnade hela vägen hem & vi kom hem runt tolv inatt. & sen upp å jobba på det. LOVELY!

har iallafall haft underbara dagar & tack alla som gjorde dom underbara!!!!


buhu!

vilken skitdag man haft. är så ilsk att jag inte ens kan tänka just nu. jag uppdaterar lite senare. bjuder på lite bilder från falkenberg så länge. är supernöjd med dom. tack marcus!

 


lyckad kväll!

aw, när min lillan var så här liten.. saknaaar.

fast nu tycker jag inte om kattskrället speciellt mycket. hon stack ut innan & nu vägrar hon komma in! gah. hoppas jag lyckas sen .. blir tokig på'na.
tina sover nu. hon är påväg att bli sjuk ;\ typiskt! vi har kämpat dom 2 senaste timmarna med att försöka sätta ihop en sängstomme. vi lyckades & det blev superfint! riktigt nöjd.

det var ju julbord ikväll. huuu. blev mätt på 2 sekunder, även om jag åt sakta. min magsäck är inte va den brukade va. den är fan mini nu. maten var ju inte så jäkla god ändå, så vafan. fick dock springa på toan x antal ggr för att jag åt skiten. lika bra att låta bli'att. julmusten var väldigt god iof .. :) älskar julmust! "sisters of sounds" sjöng. dom var riktigt bra! var ett jävla drag. gott sällskap. hade en rolig biltur hem. alice ångrar nog att hon flyttade hit till sverige. hahaha!

ska sova strax nu. upp tidigt imorgon & packa, och sen bege oss till eksjö som är första stoppet. ska träffa min kära vän & PT emma :) därefter till jönköping. där ska vi göra ett stopp på lagerhaus för att titta efter en sak som jag velat ha i fleeera år. sen raka vägen till falkenberg. så nu blir det ingen bloggning förrän på fredag kväll. ska inte ha med mig datorn.

så hopp i sängen nu. ska upp strax igen. ska bara kolla igen efter metallica där ute. suck!

ready, steady, go.

jävla drygt att va tjej ibland med alla klädombyten, allt smink & fixande hit & dit. men slutresultatet brukar ju bli förjävla bra ändå! nu ska jag hämta mina jobbarkompisar & sen blir de julmust & massa gott gott gott! ikväll ska jag minsann njuta!

ha en fin tisdag kära ni! peace out.

JUST DE!


nu är säng-gaveln hämtad.

den osminkade sanningen. well, den bjuder jag på :) har haft en härlig förmiddag. blev en tripp till frugan med flickvännen  för att hämta säng-gaveln. efter många om & men så kom vi hem utan större olyckor. stackars tina blev ihoptryckt i bilen bara, men hon var nöjd ändå! :)

har suttit och spelat in en video till mig själv. den ska inte ses förrän jag kommer till mitt stora mål. intressant, ooja :) nu ska jag ta en svängom med dammsugarn. metallica har ju som sagt dödat min söta tomte som satt på tvn. ludd överallt! kattfan! (men jag älskar dig obeskrivligt mycket ändå)

näpp, klockan tickar. åker från malund om 2 timmar. PUUSS!

på en månad...

på en månad har jag lyckats gå ner 6,1 kg.
tappat 34 (!!!!!!!) cm på kroppen.

jag har...

... blivit morgonpiggare.
... blivit kvällstrött.
... blivit av med mitt jävla sötsug.
... slutat vara coca cola narkoman.
... fått in som rutin att röra mig dagligen. utan det så kryper det i kroppen.
... fått lite muskler som jag själv sitter & klämmer på.
... fått en mer "stabil" mage. den var kaos innan :(
... slutat "småäta".
... blivit en lyckligare tjej.


sitter & småler för mig själv. jag är SÅ JÄVLA GLAD. känner mig så grymt duktig. när jag vägde mig runt midjan & såg vart jag stod på mättbandet så har jag kommit under en stor gräns. jag har försökt komma under den LÄNGE. & jag tycker att 6 kg på en månad är jätteduktigt för att vara JAG. ooh, ska skutta runt hela dagen nu & bara le mot alla jag går förbi!!!!!!!!!

ska äta frukost nu & sen dra iväg mot vimmerby. tina hänger på & hon ska hämta någon kamera. jag ska upp till josse i storebro & hämta en säng-gavel :) snart är mitt sovrum komplett. lovely! sen hem & sätta ihop den jäveln, dammsuga, tvätta & greja. vid 17 ska vi mötas utanför jobbet & sen åker vi mot eksjö. julbord ikväll :)

ni som träffar mig idag kommer tro att jag sovit med en galge i käften! JIPPIEE!

last minute workout

.. eller va är det dom säger i biggest loser?
anyway. tänkte ta en riktigt lång powerwalk ikväll. vägning imorgon ju. men icke. har mått som en påse skit hela dagen & blir andfådd för minsta lilla. jävla förkylning!! jaja. jag vågar inte hoppas på några speciella siffror på vågen imorgon. jag är nöjd om jag gått ner nått gram öht. kör lugnt fram till nyår. sen blir det andra bullar minsann. eller ja, inga bullar alls ;)
halv ätardag imorgon (därav vägning imorgon bitti). kör på fram till lunch nångång. på kvällen ska jag på julbord med jobbet. längtar! tina ska sova över här efteråt, eftersom vi åker tidit mot falkenberg på onsdag, efter att jag fått träffa min emma :)

jag ska försöka städa av lite här & sen slänga mig i soffan & se på "alla vi barn i bullerbyn" .. astrid lindgren-favoriten! nostalgi fo sho'.


just a dream

vacker version av nelly's "just a dream" :)

hot mama!


vad är vänskap?

Hur är en vän , vem är ens vän och hur ser en vänskap ut ... ?

Det finns många begrepp på hur en vän ska vara , alla är vi olika och vi värdesätter olika på hur en vänskap ska se ut .

En vän ska vara någon som man kan vädera sina tankar med och någon som finns där och lyssnar , någon som man kan ha kul ihop med och sånt som man värdesätter . Jag har alltid vart den som inte behöver så många vänner utan hellre få men sånna som man kan lita på . Visst har man flera utav dom men inte alla som man kan kalla en riktigt vän.

Jag har fått många käftsmällar genom åren.. av folk jag trodde var mina riktiga vänner. som var äkta. jag har lärt mig att aldrig lita på någon annan till 100 % förutom mig själv. Jag säger inte att jag är fel fri, för det kan ingen vara. Jag gör också fel och kan såra.

Jag tycker man ska värdesätta det man har , för en vacker dag så står man inte kvar på samma plats som man hade . Tänkvärt!

Jag är oftast den som tänker på mina vänner i första hand och glömmer lätt av mig själv , men till vilken nytta ska man göra det när man inte får något utav det?! Jag har gett så jävla mycket i mina år men fått så lite tillbaka av vissa. Som tur är finns inte dom i mitt liv längre, för jag valde för något år sedan att göra mig av med dom så kallade "vännerna" som svek mig & som tog energi från mig istället för att ge mig de. Tyvärr skulle det behövas att en av mina allra bästa vänner skulle gå bort i cancer, för att jag skulle lära mig att uppskatta mina vänner mer. Hon försvann, på 2 sekunder, och inget blev detsamma igen.

Det som ja vill komma med detta inlägg är att man ska ta vara på den tiden ihop med sina vänner och bekanta! Man vet aldrig när det är försent.

Jag vet vilka mina riktiga vänner är, och jag hoppas ni vet vilka ni är också!

 

anki: äldsta vännen. vi har vart vänner sen jag var 13 år. inte lika nära varann längre tyvärr, men vi vet vart vi har varandra, och hon är den som känner mig innan & utantill. vet att jag kan komma till henne med mina problem.

 

josse: min fruga. min bääästa vän. min galnaste vän. kan säga exakt VADSOMHELST till henne - och hon bara garvar. har alltid kul med henne & vi hittar alltid på massa galet skit & bus ihop. lyckas alltid hamna på ställen som inte var planerat från början. en speedad brud som kan prata slut på en. en vän för livet. en syster för livet.

 

malin: min vackra ängel i himlen. finns inga ord för hur mycket jag älskar dig & alltid kommer göra. jag saknar dig något otroligt. går inte en dag utan att jag tänker på dig. jag önskar att vi fick mer tid ihop. du kommer alltid vara min bästa vän. min ängel där uppe bland molnen som vakar över mig. jag tror absolut du fanns där när jag körde ner i diket ♥

 

madelen: min skånska solstråle. inte setts på evigheter, men det spelar ingen roll. vår vänskap är lika stark ändå. hittar alltid på galna saker & oftast med alkohol inblandat. minnen från när jag ramla ner från en trapp - dyngpackad & sen gick hem barfota i snön den nyårsnatten. & minnen från ditt underbara leende & din underbara skånska... & minnen från när vi börja bråka me den där kossan i kön! saknar dig, gos!

 

maria: vännen som stannade kvar när alla andra försvann, när jag lämnade falkenberg bakom mig. en av mina närmsta vänner. sjuka minnen ihop & sjuka "kommentarer" .. jag tycker INTE om falkenberg men spenderar gärna 365 dagar om året där om jag bara får ha min maria i närheten.

 

sara: min spegelbild i själen. min tvilling. behöver inte säga något mer. underbara människa, jag saknar dig så. min lilla värmlänning :P

 

tina: min flickvän ;) min syster. vi avslutar varandras meningar. vi tänker samma saker utan att ens behöva säga dom. resan till tunisien var en av de vackraste minnena man kan ha med en vän. fulla & goa & skrattade åt allt i en hel vecka. hon är min andra hälft - no doubt about it.

 

jag älskar er. skulle aldrig vilja leva utan er!

 

och så alla er andra såklart  ♥

 

 


HAHAHA!


hahahaha han är ju så ful! rooooumpaaa!

idioti.

 

dagen har gått i dumhetens tecken. vaknade upp med världens mest onda hals. går ändå till jobbet. framåt fikat så känner jag mig febrig och jävlig. tempen går upp & ner på mig. svettas som en gris ena sekunden, andra sekunden frös jag så jag skulle kunna skära glas med mina bröstvårtor! jag min dumma idiot stannar kvar ändå, hela dagen fram till 15.30 då jag slutar. varför? för jag är en envis jävel! precis när jag skulle ta mig hem så får vi ett larm så jag & kerstin fick sticka ut. övertid på de, ja.

det har regnat idag .. häärligt när det är minusgrader - VERKLIGEN. det blir ju inte alls halt då. nejnej.. ÖÖÖÖÖÖH. ska gå ur bilen - halkar på något konstigt sätt och hamnar med benen under bilen (?) ja. precis. när jag väl kommer hem känner jag mig lite piggare. tänker att jag ska vila 10 minuter (JA TJENA) och sen sätta igång med allt som ska göras så jag kan slappna av resten av kvällen. TOTALDÄCKAR och vaknar runt 19 .. död. FIIIFAN. med tanke på hur jag mår just nu så skippar jag min powerwalk idag. gjort lite övningar inomhus istället.

så först NU är jag igång med det som ska göras. ska lägga i färg i huet nu & sen käka lite. ringde till jobb & sa att det är inte lönt att ringa in mig imorgon & på tisdag. har jobbat 6 dagar i streck nu & nu jävlar vill jag va lite ledig.

my escape.

sonic syndicate - my escape.

denna är - enligt mig, en av de bästa låtarna. underbart fin. har mycket minnen från denna låt. har fällt många tårar. sjukt vacker. och ville dela med den till er. lyssna & NJUUUT.


MÄÄÄTT.

ÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖH.. känns som jag bara äter hela tin'.. tycker det är knäppt att man kan gå ner i vikt utav att käka ständigt. vissa dagar får jag trycka i mig sista målet för att få i mig allt. jisses. känns inte som jag går ner av det. just nu känner jag mig fetare THEN EVAAAAA'.. men det är väl en typiskt .. tjejgrej.

barf. nu blire sängen.


pauly d.

dröm-mannen förfan! DAAAAEMN!


hahahaha!

min älskling josse ville göra mig glad igår så hon gjorde några fula bilder på mig. kunde inte göra annat än skratta åt dem.

 

jaaaaa, kan väl inte påstå att hon är så upptagen om dagarna. NANNIS!


lördagskväll.

hemkommen från jobbet för några minuter sen.. dagen har gått så jäkla sakta. är så less på det mesta just nu. speciellt jobbet .. kanske för det ska ske så mycket förändringar nu inom kort & jag är orolig att inte få det att gå runt när det väl ändrats. det suger att vara vikarie. vi har inga rättigheter. bara skyldigheter. mår fruktansvärt dåligt av att ständigt gå runt & oroa sig över hur mycket man får jobba varje månad. man slåss om tiderna med de andra vikarierna. funderar på att söka till andra arbeten.. & hoppas på de bästa helt enkelt. jag vet dock inte. är ju så bra här för jag kan åka hem på lunchen - käka & ta ut bebisarna. vet inte hur det skulle funka om jag får jobb nån annanstans.. usch. mår bara dåligt av tanken. ska inte säga för mycket heller... finns ju vissa som kommer tillbaka till jobbet efter nyår som jag ABSOLUT INTE vill ha med att göra öht. & det får mig att må ännu sämre.

nu ska jag ladda min lilla ipod shuffle med musik. träna lite styrka med hantlarna & därefter en kort promenad. det är rätt "varmt" ute just nu. är nästan nere på nollan. då börjar det väl snöa snart då'rå. great. som om vi inte har  tillräckligt med snö? dööööh. ska lägga mig i ett varmt bad sen, med en film. & sen blir det några avsnitt av jersey shore. älskar fan den serien. drama, drama, drama ;) pauly d är ju så gudars snygg. vet inte vart jag ska ta vägen. haha. vinnie är inte heller så ful. usch, vilken geek jag är. jaja, jag kan väl få drömma iallafall.

blir tidigt i säng ikväll. känner att jag behöver lite mer sömn. sov bara 5 timmar inatt & det har jag fått stryk för idag. igår gick jag ju som sagt hem från jobb. mådde inte 100 .. chocken efter olyckan kom nog igår. var helt skakis och allt bara snurra i skallen. fick gå in till vårdcentralen & kolla upp min nacke, för jag har haft ont sen jag åkte ner i dikehelvetet. så kom hem & gick å sov några timmar... och tog de lugnt. andades lite. tänkte mycket.

jag bara går & längtar tills måndag, då jag får träffa mina föräldrar! ♥ & på tisdag då jag ska väga mig & sen gå på julbord med jobbet på kvällen. & på onsdag ska jag få träffa min PT, och sen tar jag & tina vårt pick & pack mot falkenberg.. mycket att se fram emot nästa vecka. behöver komma bort från allt också känner jag. orkar inte med mitt tråkiga jävla liv nu.

så kan tiden gå lite snabbare, tack?


usch.

katastrofisk (?) dag. finns det ordet ens? whatever.
gick hem vid 10 från jobb. hade bara det som hände igår i huvudet. sovit några timmar  & pratat med mamma länge i telefon. jag mår bättre nu tror jag. det är dock så mycket andra tankar i huvudet samtidigt. hatar att ha den här ständiga klumpen i magen.. vet inte hur jag ska göra. i'm sick of it.

ska lägga mig nu. upp 5.30 för ännu en jobbardag... 


rakt ner i diket..

fy. när jag hämtade josse innan så hamna jag i diket istället. så jävla otäckt att ha noll kontroll över vart bilen tar vägen. det var en brant backe & jag körde ändå med 3ans växel. fick sladd & den gled ner i diket. 2-3 meter längre fram, och jag hade åkt ner för ett stup. någon meter till & ett träd hade kapat min bil! det mesta av framhuven på bilen var ju begravd med snö. det enda jag tänkte på var mina bebisar som satt i sina burar i baksätet. men de va ingen fara me dom. dom bara kollade på mig typ som: "vafan gör du, mamma? klantarsle".

hela bilen låg på snedden typ. jag fick sätta på blinkers, ringa paniksamtal till josse och hoppas på att NÅGON skulle köra förbi. en gubbe kom & stannade & fråga hur det var med mig. han sa att han kände en kille på en gård inte alltför långt bort som kunde komma med traktorn & dra upp bilen. han ringde ett samtal & sen åkte han, för han hade en tid att passa. 2 minuter senare kom en kille. snygg som attans var han. skrattade mest & sa att han jobbade på gården som jag nämnde. lite senare kom han tillbaka med traktorn. kopplade skiten på min bil & drog upp mig...

är helt jävla skakis. chockad är jag. jag tänker på "tänk om.." .. tänk om jag åkt ner för de där stupet. eller kört in i trädet. vågar fan inte ens tänka tanken.. :(
har tränat innebandy och gympa ikväll med josse. så jävla kul. imorgon kommer jag inte kunna röra mig för 5 öre. jobba 7-16. nej, jag har inte lust...

ska lägga mig nu. behövs, efter dagens bravader..

min PT.


min fina underbara vän och PT har en blogg. ni får gärna gå in & kika :)

död.

sjuk jävla träningsvärk idag. fick RULLA UR SÄNGEN. ser ut som jag skitit på mig när jag går. skoj. höhö. somna på jobbet på fikat också. helt slut idag .. koffeintabletterna ville inte fungera idag tydligen. så när bilen var på verkstaden så tog jag en tupplur tillsammans med alla djur.. ska strax käka och sen dra å hämta frugan. ikväll är det innebandyträning. första för oss. hohoo. ska bli kul som fan!

måste ladda min nya ipod shuffle med bra träningsmusik också. tips på bra musik?


perfection


TACK!

hoppas ni gillar min nya design. det har min fina vän sofia hjälpt mig med. TACK snälla du. du ska få tusen kramar när vi ses!

nu blir det min underbara säng. dock vet jag inte hur jag ska ta mig från soffan till sängen utan att väcka hela gatan. bara bita i läppen och njuta. hahahah!

egoboost.

fick en kommentar från en tant idag på jobbet som är en av mina favoriter.

"vart ska du ta vägen? du börjar ju tyna bort. du har gått ner i vikt ser jag. du är mycket mindre runt magen nu".. jag har inte sagt till henne att jag är igång med någon diet heller, så.

hahaha. jag blev bara jätteglad. kul när folk märker skillnad. vore kul dock om man själv gjorde det?! haha. känns inte som något händer...

ÅÅH GEE MIG

inte för jag inte älskar mina 2 bebisar mer än allt annat på jorden, men GUD VA JAG VILL HA EN SÅNHÄR LITEN BEBIS!


exempel på kostschema.

ni läsare har frågat mig om va jag äter om dagarna osv. jag kan ge exempel på hur en vanlig dag för mig ser ut, i matväg.


frukost: 1 dl fiberhavregrynsgröt med 2 äggvitor nedvispade i (superbra med protein i äggvitan). brukar lägga i krossade linfrön i gröten också, & även lite solroskärnor. äter det med 1,5 dl mjölk, och med osockrad äppelmos på. 2 - 3 glas vatten.

mellanmål: 2 knäckebröd med exempelvis ägg på. eller 2 frukter. 2 glas vatten.

lunch: 1 dl ris, en handflatta nötkött eller annat kött. massa sallad. 2 glas vatten.

mellanmål: lättkesella med 2-3 msk funlightsaft i. min favorit är appear nu, och även wildberry. brukar toppa med lite hallon eller andra bär. 2 glas vatten.

middag: samma som lunchen i stort sett.

kvällsmål: alltid lättkesella med någon funlightsmak i, och några bär. 2-3 glas vatten.


såhär kan en dag för mig se ut. har fortfarande liiite problem att få i mig 6 måltider under dagen. aldrig vant mig vid det innan. men jag gör det, och jag mår superbra av det!

gah.

fyhelvetes satans jävla piss motherfucking skit va JAG HAR ONT! eller ja, träningsvärk. det gör ont på ett skönt sätt, men samtidigt så vrålar jag, gnyr, skriker osv så fort jag rör mig. grannarna undrar väl va jag sysslar med.

sista boxingen för mig för året var igår. sjukt roligt, som alltid. snackade med min kära PT efter passet. hon vill sätta mig på en "mirakel-diet" efter nyår. hon berättade bara bra saker om den, & hon är själv ett levande bevis på att den fungerar. hon droppade 25 kg på 4 månader. MEN man kan inte fatta att den dieten kan vara SÅ LÄTT efter va hon berättat - men tydligen är det så. jag ger den gärna en chans :) man ska inte säga något förrän man provat. jag tror den skulle funka bra för mig (:
men nu går jag på mitt kostschema året ut iallafall. ( & nej, jag berättar inte om dieten för er förrän jag börjat med den och börjat märka resultat )

på tisdag är det vägning som gäller. för på kvällen blir det julbord med jobbet, & emma har sagt att jag ska ta min halva ätardag och njuta då. på onsdag ska jag träffa henne och ta en uppföljning & prata om hur allt har gått osv. jag längtar. hon ger mig så mycket energi den där mänskan. hon har redan hjälpt mig så mycket, på bara några veckor.

nu ska jag snart lägga mig. blev inringd imorse. 3 sjuka. självklart ställer man upp. som vikarie måste man ta så mycket som möjligt. tog även en tur imorgon 7-13.30. sen ska bilen in på verkstad (oljefilter och olja ska bytas). på kvällen ska jag, josse & nettan på träning. gympa & sen innebandyträning. i'm going all in.

på fredag lär jag inte kunna lyfta mitt lillfinger ens. kommer bli kul att se hur jag kommer kunna röra mig på jobbet. huuu..


RSS 2.0